ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره درباره z500، e530، g580 و asus x450

yeketaz.taz1
21-08-2013, 13:29
من قصد خرید لپ‌تاپ تو هفته‌های آخر شهریور رو دارم
اول از همه میخوام بپرسم اصلا خرید تو این بازه زمانی عقلانی هست یا بپرم تو این هفته بخرم :)
دوم هم اینکه بین این سه مدل از لنوو موندم
کارام بیشتر مهندسی، برنامه‌نویسی و گاهی هم بازی هست بیرون هم زیاد میبرم تو نور هم کار میکنم پس صفحه مات بهتره ضربه هم گاها امکان داره بخوره
با z500 که دوستان خیلی تعریف میکنن کار کردم به نظرم کیبردش از لحاظ کیفیت ساخت ضعیفه و تو کارکرد زیاد خرابیش بالاست
ولی شندیدم بک‌لایت داره، صفحه‌اش هم براقه ولی full hd هه
بعد کلا تکنولوژی‌های خوبی هم توش داره

اگه دوستان یه راهنمایی کنید تا بتونم انتخاب درستی بکنم ممنون میشم
از نظر بودجه تا 2500 و فقط هم بین این ۴ مدل

Capital
21-08-2013, 16:21
دوست عزیز تو این لپ تاپ هایی که نام بردین به طور حتم لنوو Z500 خیلی از لحاظ سخت افزار و زیبایی از بقیه بهتره و همچنین اینکه Z500 دارای گرافیک 740M میباشد که تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه و برای اجرای بازی ها هم خیلی خوبه و فقط تنها مشکلش اینه که چون شما زیر نور افتاب زیاد میرین یه مقدار کیفیت میاد پایین ولی خوب میتونید برید دنبال مدل های دیگه اما با کانفیگ ضعیف تر و در مورد اینکه لنوو خرابی داره باید بگم که کاملا در اشتباهین چون برند لنوو واقعا خرابی کم داره.

yeketaz.taz1
21-08-2013, 16:28
دوست عزیز تو این لپ تاپ هایی که نام بردین به طور حتم لنوو Z500 خیلی از لحاظ سخت افزار و زیبایی از بقیه بهتره و همچنین اینکه Z500 دارای گرافیک 740M میباشد که تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه و برای اجرای بازی ها هم خیلی خوبه و فقط تنها مشکلش اینه که چون شما زیر نور افتاب زیاد میرین یه مقدار کیفیت میاد پایین ولی خوب میتونید برید دنبال مدل های دیگه اما با کانفیگ ضعیف تر و در مورد اینکه لنوو خرابی داره باید بگم که کاملا در اشتباهین چون برند لنوو واقعا خرابی کم داره.

ممنون
درباره لنوو من درباره کل برند نظر ندادم و فقط درباره کیبرد z500 که به صورت مستقیم باهاش کار کردم نظر دادم به نظرم کیبردش استحکام خوبی نداره که اگه به ریوییو های notebookcheck و سایت‌های دیگه نگاه کنید این نظرو همه دادن

Capital
22-08-2013, 14:43
ممنون
درباره لنوو من درباره کل برند نظر ندادم و فقط درباره کیبرد z500 که به صورت مستقیم باهاش کار کردم نظر دادم به نظرم کیبردش استحکام خوبی نداره که اگه به ریوییو های notebookcheck و سایت‌های دیگه نگاه کنید این نظرو همه دادن

البته خوب اینم نظر شماست اما من واقعا راضی هستم ازش و اینو هم بگم که با تعصب نظر نمیدهم در کل شما اگه راهنمایی خواستین باز هم در خدمتم.

yeketaz.taz1
23-08-2013, 19:00
اگه میشه امکانات و ضعف‌های z500 و thinkpad e530 رو با هم مقایسه کنید (مدلهای CI5)

Capital
23-08-2013, 23:21
اگه میشه امکانات و ضعف‌های z500 و thinkpad e530 رو با هم مقایسه کنید (مدلهای CI5)
دوست عزیز اول من این دو را از نظر کانفیگ یا همون سخت افزار بررسی میکنم در مورد سی پی یو باید بگم که پردازنده z500 که 3230M هست از E530 که 3210M هست قوی تر هست و در مورد گرافیک هم باید بگم که Z500 که مدلش 740M هست از E530 که 635 هست قویتر هست و در مورد رم هم که 6 به 4 هست.اما در مورد پورت ها باید بگم که E530 دارای 3 عدد پورت USB 3.0 و یک پورت USB 2.0 هست که واقعا تو نوع خودش عالی هست در صورتی که Z500 فقط دارای یک پورت USB 3.0 و دو پورت USB 2.0 هست و همچنین اینکه E530 داری حسگر اثر انگشت است اما Z500 نه همچنین این دو مدل هم وزن هستند و همچنین مدل e530 دارای صفحه مات میباشد که در مقابل z500 صفحه نمایشش براق میباشد که تفاوتشون در این هست که صفحه نمایش مات زیر نور افتاب و در محیط بیرون بهتر است اما طبق بررسی های سایت notebookcheck که من دیدم از لحاظ کیفیت مثل هم هستند و در زوایا هم همینطور و در اخر اینو بگم که مدل z500 برای کارهای مالتی مدیا و از سری لپ تاپ های خوب لنوو هست که برای اجرای بازی ها و نرم افزار نسبتا خوب هست چون کارت گرافیک مورد قبولی هم تو این رنج قیمت داره که برای اجرای بازی ها و کارهای گرافیکی بهتره. و در مورد e530 باید بگم که این مدل لپ تاپی اداری و مهندسی هست ولی یکسری مزایا داره که تو نوع خودش خیلی خوبه و همچنین اینکه این لپ تاپ هم برای اجرای نرم افزار ها و بازی ها تقریبا یه سر و گردن از z500 از لحاظ کانفیگ پایینتره اما خوب برتری های دیگه ای هم داره که z500 نداره.