مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ برای برنامه نویسی تا 2.2 میلیون تومن
HEGMATANEH
21-08-2013, 11:38
سلام خدمت دوستان
اولا بگم کارم برنامه نویسی و بهضی اوقات یه کارای کوچیکه گرافیکی هست (واسه وب)
خوب مشخصاتی که میخوام اینا هستند :
0 - بود جه بیشتر از 2 میلیون و دویست هزار تومن نشه (از قسط دادن و بدهکاری خوشم نمیاد :n03:)
1- اولا از همه مهمتر خیلی باید روشن بمونه . یعنی ممکنه روزی 10 تا 15 ساعت روشن باشه . خر کاری کنه :n02:
2- باتری قوی داشته باشه .
3- بعضی اوقات بازی هایی مثل call of duty (با 23 سال سن هنوز بازی میکنما :n19:) رو راحت اجرا کنه
4- صفحه ی با کیفیتی داشته باشه . ترجیحا ال ای دی اچ دی
5- وزنش زیاد نباشه .
6- دکمه های جزیره ای داشته باشه .
7- تاپ پدش بزرگ باشه
8- یکم هم قیافه داشته باشه بد نیست .
دوستان میدونم حتما میگید که این لپ تاپ رو باید بدی بسازند ولی حالا حدودی یه مدلی بگید .
ممنون . خیلی گل هستید :n16:
سلام خدمت دوستان
اولا بگم کارم برنامه نویسی و بهضی اوقات یه کارای کوچیکه گرافیکی هست (واسه وب)
خوب مشخصاتی که میخوام اینا هستند :
0 - بود جه بیشتر از 2 میلیون و دویست هزار تومن نشه (از قسط دادن و بدهکاری خوشم نمیاد :n03:)
1- اولا از همه مهمتر خیلی باید روشن بمونه . یعنی ممکنه روزی 10 تا 15 ساعت روشن باشه . خر کاری کنه :n02:
2- باتری قوی داشته باشه .
3- بعضی اوقات بازی هایی مثل call of duty (با 23 سال سن هنوز بازی میکنما :n19:) رو راحت اجرا کنه
4- صفحه ی با کیفیتی داشته باشه . ترجیحا ال ای دی اچ دی
5- وزنش زیاد نباشه .
6- دکمه های جزیره ای داشته باشه .
7- تاپ پدش بزرگ باشه
8- یکم هم قیافه داشته باشه بد نیست .
دوستان میدونم حتما میگید که این لپ تاپ رو باید بدی بسازند ولی حالا حدودی یه مدلی بگید .
ممنون . خیلی گل هستید :n16:دوست عزیز شما تو این قیمت فقط دو تا مدل مورد استفادتون قرار میگیره که الان پر فروشترین لپ تاپ های بازار هم هستند که یکیش Lenovo z500 و یکی دیگش hp 4540 میباشد و یقین داشته باشید که چیز بهتر پیدا نمی کنید اما باز هم از این دو موردی که نام بردم مدل Lenovo z500 از hp 4540 قویتره و اینکه این مدل از 4540 گرافیکش قویتره که با همین گرافیک قویتر میتونید بازی ها را روانتر اجرا کنید و از لحاط طراحی هم باید بگم واقعا خوبه.
NewDesigner
27-08-2013, 13:39
با این رنج قیمت پیشنهاد من v3 ایسر هست . گرافیک خوبی داره و برای بازیهای حرفه ای هم جواب میده و یکی از مدلای پرفروش بازاره .
مشخصات کلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این رنج قیمت پیشنهاد من v3 ایسر هست . گرافیک خوبی داره و برای بازیهای حرفه ای هم جواب میده و یکی از مدلای پرفروش بازاره .
مشخصات کلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این مدل لپ تاپ دارای گرافیک ضعیفی هست.لطفا یک مقدار بیشتر در مورد کانفیگ لپ تاپ ها تحقیق کنید گرافیک 710M گرافیک ضعیفی هست و به هیچ عنوان روی بازی های حرفه ای جواب نمیده و به مراتب ضعیف تر از 7650 از HP 4540 و 740M از Z500 میباشد.
HEGMATANEH
28-08-2013, 08:09
ممنون علی آقا
نظرتون در مورد Asus x450cc-a چیه ؟
البته در مقایسه با لنوو آی 5
ممنون علی آقا
نظرتون در مورد Asus x450cc-a چیه ؟
البته در مقایسه با لنوو آی 5
دوست عزیز میشه لطفا بگین منظوتون از لنوو ای 5 چه مدلیه؟ تا من شما رو راهنمایی کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.