ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور 651 ؟

hossein 91
21-08-2013, 09:49
سلام.خسته نباشین.یه سوالی داشتم.من زمانی که مودم رو روشن میکنم خود به خود به اینترنت وصل میشه.اما من کانکشن نمیتونم درست کنم.یعنی توی کنترل پنل و قسمت اینترنت آپشن وقتی به سربرگ کانکشن میرم نمیتونم یه اینترنت کانکشن بسازم..یوزر نیم و پسورد رو با دقت تموم و درست وارد میکنم اما با وجود اینکه من مودمو روشن کردم و به اینترنت وصلم ...ارور میده..و میگه نمیتونی وصل شی.ویندوز 7 دارم.
از این ارورا میده :
connection failed with error 651
the modem or other connecting device has reported an error.

ehsan102
21-08-2013, 10:56
چرا تنظیمات رو داخل خود مودم اعمال نمیکنید ؟
منظورم 192.168.1.1 که نیازی به ساخت کانکشن نداشته باشید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

KING iMAN
21-08-2013, 11:13
درود فراوان.
اگه درست متوجه شده باشم،شما مودمت رو در حالت PPPoE تنظیم کردی(یوزرنیم و پسورد رو داخل مودم ست کردی که مستقیماً و با روشن شدنش به اینترنت وصل شه)،
در این حالت دیگه با کانکشن نمیتونی وصل شی و خطا میده.باید وارد تنظیمات مودمت شی و نوع اتصالت رو Bridge بذاری.

hossein 91
21-08-2013, 11:29
درود فراوان.
اگه درست متوجه شده باشم،شما مودمت رو در حالت PPPoE تنظیم کردی(یوزرنیم و پسورد رو داخل مودم ست کردی که مستقیماً و با روشن شدنش به اینترنت وصل شه)،
در این حالت دیگه با کانکشن نمیتونی وصل شی و خطا میده.باید وارد تنظیمات مودمت شی و نوع اتصالت رو Bridge بذاری.

بله تنظیمات رو داخل مودم وارد کرده بودم.
بین تنظیم به حالت Bridge که فرمودید و تنظیم به حالت PPPoE کیفیت اتصال تفاوتی داره؟مثلا سریع تر وصل شه.

KING iMAN
21-08-2013, 12:14
بله تنظیمات رو داخل مودم وارد کرده بودم.
بین تنظیم به حالت Bridge که فرمودید و تنظیم به حالت PPPoE کیفیت اتصال تفاوتی داره؟مثلا سریع تر وصل شه.

خیر.از لحاظ کیفیت تفاوتی وجود نداره.فقط توی حالت PPPoE مودم شما بصورت اتوماتیک وصل میشه.این برای استفاده از وایرلس و همچین مواردی به دردبخوره.
توی حالت بریجینگ شما خودتون باید کانکشن بسازین و بصورت دستی اتصال رو برقرار کنید.
از معایب روش PPPoE اینه که اگه اتصال قطع باشه شما دلیلش رو آشکارا متوجه نمیشین اما توی روش بریجینگ شماره ی خطا به شما اعلام میشه.
در کل هر روش مزایا و معایب خاص خودش رو داره.