ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاردم ساتا چنده !؟؟

qwertym
20-08-2013, 20:56
سلام دوستان و اساتید

من یه هارد 2 ترابایت وسترن دیجیتال گرین خریدم اما نمیدونم ساتا چنده !؟؟

رو هارد که نوشته SATA / 64 MB خب حالا این یعنی چی ساتا چند هستش ؟؟

سوال دوم : من مادربردم ASUS P8B75-V هستش و 5 تا جای ساتا 3 داره و یک دونه جای ساتا 6

تو کدوم باید بزنم ؟؟

Hamed DC
20-08-2013, 21:32
سلام دوستان و اساتید

من یه هارد 2 ترابایت وسترن دیجیتال گرین خریدم اما نمیدونم ساتا چنده !؟؟

رو هارد که نوشته SATA / 64 MB خب حالا این یعنی چی ساتا چند هستش ؟؟

سوال دوم : من مادربردم ASUS P8B75-V هستش و 5 تا جای ساتا 3 داره و یک دونه جای ساتا 6

تو کدوم باید بزنم ؟؟

سلام گلم.
اگه روی هارد عبارت WD20EARS نوشته شده باشه ساتا2هستش ولی اگه روی هارد عبارت WD20EZRX و یا WD20EARX درج شده باشه ساتا3هستش.

به عکس زیر دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سوکت سفید رنگ که در شکل هم مشخصه، ساتا3هستش.

qwertym
20-08-2013, 22:23
سلام گلم.
اگه روی هارد عبارت WD20EARS نوشته شده باشه ساتا2هستش ولی اگه روی هارد عبارت WD20EZRX و یا WD20EARX درج شده باشه ساتا3هستش.

به عکس زیر دقت کنید:
اون سوکت سفید رنگ که در شکل هم مشخصه، ساتا3هستش.

آقا دمت گرم جوابت خیلی کامل بود

پس اگر نوشته شده بود WD20EARS باید تو سوکت آبی ها بزنم و اگر نوشته بود WD20EZRX و یا WD20EARX تو سوکت سفیده بزنم درسته ؟

Hamed DC
20-08-2013, 22:27
آقا دمت گرم جوابت خیلی کامل بود

پس اگر نوشته شده بود WD20EARS باید تو سوکت آبی ها بزنم و اگر نوشته بود WD20EZRX و یا WD20EARX تو سوکت سفیده بزنم درسته ؟

خواهش میکنم عزیز.
بله. البته هارد ساتا2 رو توی سوکت ساتا3 هم بزنید مشکلی پیش نمیاد. برعکسشم بشه، بازم مشکلی پیش نمیاد.

qwertym
21-08-2013, 11:39
خواهش میکنم عزیز.
بله. البته هارد ساتا2 رو توی سوکت ساتا3 هم بزنید مشکلی پیش نمیاد. برعکسشم بشه، بازم مشکلی پیش نمیاد.

ببخشید دوست عزیز یه سوال دیگه

من مدل هاردم که WD20EZRX هستش رو سرچ کردم تو نت دیدم نوشته ساتا 6 هستش درسته ؟؟

تو جعبه مادربرم کابل ساتا 6GB/S داره . به نظرتون بهتره تو همون سوکت آبی ها باشه یا بزنمش تو سوکت سفیده ؟؟؟

و سوال آخر : اگه هاردی که ساتا 6 هستش رو بزنیم تو ساتا 3 مادربرد مشکلی پیش میاد ؟؟

ممنون میشم همه سوال هام رو مثل قبلی ها به صورت کامل و واضح جواب بدید

Hamed DC
21-08-2013, 18:49
ببخشید دوست عزیز یه سوال دیگه

من مدل هاردم که WD20EZRX هستش رو سرچ کردم تو نت دیدم نوشته ساتا 6 هستش درسته ؟؟

تو جعبه مادربرم کابل ساتا 6GB/S داره . به نظرتون بهتره تو همون سوکت آبی ها باشه یا بزنمش تو سوکت سفیده ؟؟؟

و سوال آخر : اگه هاردی که ساتا 6 هستش رو بزنیم تو ساتا 3 مادربرد مشکلی پیش میاد ؟؟

ممنون میشم همه سوال هام رو مثل قبلی ها به صورت کامل و واضح جواب بدید

خواهش میکنم.
این کد مال هاردهای ساتا3(یا6گیگابیتی) هستن. که باید روی سوکت سفدی یعنی سوکت ساتا3 نصبش کنید.
بهتره که روی این سوکت نصب بشه تا بتونید از حداکثر توان هارد بهره ببرین.
اگر هاردهای ساتا3 رو به پورتهای ساتا2نصب کرد هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگر سوکت ساتا2رو به پورت ساتا3بزنید، باز هم مشکلی پیش نخواهد آمد!
پ.ن: منظورم از ساتا3 همون ساتا با سرعت6گیگابیت بر ثانیه یا به قول شما ساتا6 هست. لطف ساتا6 اشتباه هستش دوست خوبم.

qwertym
21-08-2013, 20:51
خواهش میکنم.
این کد مال هاردهای ساتا3(یا6گیگابیتی) هستن. که باید روی سوکت سفدی یعنی سوکت ساتا3 نصبش کنید.
بهتره که روی این سوکت نصب بشه تا بتونید از حداکثر توان هارد بهره ببرین.
اگر هاردهای ساتا3 رو به پورتهای ساتا2نصب کرد هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگر سوکت ساتا2رو به پورت ساتا3بزنید، باز هم مشکلی پیش نخواهد آمد!
پ.ن: منظورم از ساتا3 همون ساتا با سرعت6گیگابیت بر ثانیه یا به قول شما ساتا6 هست. لطف ساتا6 اشتباه هستش دوست خوبم.

مرسی از پاسخ کاملتون آقا حامد

اگه موقع نصب ویندوز کابل دیتا به ساتا 2 وصل بوده باشه و حالا بعد نصب ویندوز بخوام به سوکت سفیده که ساتا 3 هستش وصل کنم آیا مجددا نصب ویندوز لازمه یا نیازی نداره ؟؟

Hamed DC
23-08-2013, 11:36
مرسی از پاسخ کاملتون آقا حامد

اگه موقع نصب ویندوز کابل دیتا به ساتا 2 وصل بوده باشه و حالا بعد نصب ویندوز بخوام به سوکت سفیده که ساتا 3 هستش وصل کنم آیا مجددا نصب ویندوز لازمه یا نیازی نداره ؟؟

خوهش میکنم دوست خوبم.
نه مشکلی پیش نمیاد و نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست.
اگه کنترلر ساتا3 روی سیستم عامل نصصب باشه، سیستم عامل خودش هارد رو شناسایی میکنه.

qwertym
23-08-2013, 14:56
آقا حامد یه مشکلی دارم :

در ویندوز و برنامه HD Tune هاردم رو ساتا 3 با سرعت 6GB/S میشناسه اما در بایوس مادربرد اونو 3G میشناسه . به نظرتون علت چیه ؟

Hamed DC
23-08-2013, 15:35
آقا حامد یه مشکلی دارم :

در ویندوز و برنامه HD Tune هاردم رو ساتا 3 با سرعت 6GB/S میشناسه اما در بایوس مادربرد اونو 3G میشناسه . به نظرتون علت چیه ؟

میشه یه شات از بایوس بگذارین؟؟؟

qwertym
23-08-2013, 15:52
میشه یه شات از بایوس بگذارین؟؟؟

متاسفانه گوشیم دوربین دار نیس . به نظرتون علت چیه ؟ مشکلی بوجود نمیاد ؟

Hamed DC
23-08-2013, 18:06
متاسفانه گوشیم دوربین دار نیس . به نظرتون علت چیه ؟ مشکلی بوجود نمیاد ؟
نیازی به دوربین نیستش.
یک فلش مموری به سیستم نصب کنید.توی قسمت بایوس دکمهF12 رو بزنید و عکسها رو توی فلش ذخیره کنید.
بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید مرتفع میشه.
اگر سیستم عامل بالا میاد و هنگام کارکردن با سیستم، هنگ یا فریز شدنی دیده نمیشه، مشکلی پیش نمیاد!

qwertym
23-08-2013, 21:45
نیازی به دوربین نیستش.
یک فلش مموری به سیستم نصب کنید.توی قسمت بایوس دکمهF12 رو بزنید و عکسها رو توی فلش ذخیره کنید.
بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید مرتفع میشه.
اگر سیستم عامل بالا میاد و هنگام کارکردن با سیستم، هنگ یا فریز شدنی دیده نمیشه، مشکلی پیش نمیاد!

آقا حامد با اون روش نتونستم عکس بگیرم بلد نبودم یه گوشی گیر آوردم و عکس گرفتم

همانطور که ملاحظه میفرمایید در بایوس هارد را 3GB میشناسه در صورتی که در ویندوز اونو ساتا 3 با سرعت 6GB/S میشناسه

من حتی هارد رو با کابل مخصوص سرعت 6GB/S به پورت سفید هم متصل کردم اما باز تو بایوس اونو 3GB شناخت و ترسیدم باش

به ویندوز برم و سیستم رو خاموش کردم و دوباره با کابل ساتای معمولی به پورت آبی ها وصلش کردم

لطفا من رو از این دو راهی نجات بدید آخرش سرعت هاردم 3 گیگ یا 6 گیگ اگه 6 گیگ پس چرا بایوس 3 گیگ میشناسه در هر دو حالت

راستی بایوس هم آپدیت کردم به جدیدترین ورژن و باز تست زدم اما افاقه نکرد

بازم بسیار ممنون و متشکر بابت پاسخگویی و راهنمایی هاتون آقا حامد عزیز

منتظر پاسختون هستم

Hamed DC
24-08-2013, 01:41
آقا حامد با اون روش نتونستم عکس بگیرم بلد نبودم یه گوشی گیر آوردم و عکس گرفتم

همانطور که ملاحظه میفرمایید در بایوس هارد را 3GB میشناسه در صورتی که در ویندوز اونو ساتا 3 با سرعت 6GB/S میشناسه

من حتی هارد رو با کابل مخصوص سرعت 6GB/S به پورت سفید هم متصل کردم اما باز تو بایوس اونو 3GB شناخت و ترسیدم باش

به ویندوز برم و سیستم رو خاموش کردم و دوباره با کابل ساتای معمولی به پورت آبی ها وصلش کردم

لطفا من رو از این دو راهی نجات بدید آخرش سرعت هاردم 3 گیگ یا 6 گیگ اگه 6 گیگ پس چرا بایوس 3 گیگ میشناسه در هر دو حالت

راستی بایوس هم آپدیت کردم به جدیدترین ورژن و باز تست زدم اما افاقه نکرد

بازم بسیار ممنون و متشکر بابت پاسخگویی و راهنمایی هاتون آقا حامد عزیز

منتظر پاسختون هستم

دوست عزیز، اصلا جای نگرانی نیستش!
به این عکس دقت کنید:

این عکس که واضحتر هست، نوع سوکت رو نشون نمیده بلکه این قسمت مربوط به ظرفیت هارد هستش که 2000.3GB هستش و نوع سکوت رو در قسمتی که شما ازش عکس نذاشتین، نشون میده.
در مقابل همون نوشته ای که عکس ازش گذاشتین سمت پچش، نوع سوکت رو نوشته. که میتونید ببینید. البته شما اون قسمت رو در عکس جا ندادین.
پس، هارد شما و مین شما هیچ مشکلی نداره. خیالتون کاملا راحت باشه.