ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور بعد از بالا امدن ویندو

Karistias
20-08-2013, 17:15
دوستان هروقت سیستم رو روشن یا ریست میکنم و ویندوز بالا میاد این اروره میاد میدونید ازچیه؟
ایکون ارور رو هم در تسکبار دورش خط کشیدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
20-08-2013, 20:58
دوستان هروقت سیستم رو روشن یا ریست میکنم و ویندوز بالا میاد این اروره میاد میدونید ازچیه؟
ایکون ارور رو هم در تسکبار دورش خط کشیدم

سلام
البته چیز زیادی مشخص نیست ولی به احتمال خیلی قوی مشکل از برنامه های اضافی مادربردتون هست. از استارت آپ برنامه های اضافی رو غیرفعال کنین

Karistias
03-10-2013, 14:26
دوستان راه دیگه ای نیست که بتونم پاکش کنم این راهی که دوستمون گفتند جواب نداد

اصلا تو program &features که میرم برنامشو پیدا نمیکنم که uninstall کنم

اصلا معلوم چیه این ؟

king emperor
05-10-2013, 18:44
به هنگام ارور تسک منیجر بالا آورده و ببینید مربوط به چه برنامه و یا قسمت از ویندوز است با غیر فعال کردن آن در هنگام استارت آپ می توانید این مشکل را حل کنید

reza41
05-10-2013, 22:54
این ارور معمولا در مواقعی که بایوس رو آپدیت کرده باشین یا برنامه ای برای آپدیت بایوس نصب کرده باشین و یا اور کلاک کرده باشین اتفاق میافته.
مدل مادربوردتون چیه؟ آیا بایوس رو آپدیت کردین؟ اورکلاک کردین؟ برنامه ای برای آپدیت بایوس نصب کردین؟

Karistias
05-10-2013, 23:08
اره یه 2,3 ماه پیش بایوسم رو اپدیت کردم که فکر کنم(البته مطمئن نیستم) از همون موقع هم این اروره میاد
مدل مادر بردم هم msi Z68 GD65
برنامه ی خاصی هم نصب نکردم از طریق این فایل هایی که تحت ویندوز هستش اپدیت کردم

reza41
06-10-2013, 18:51
این خطا به خاطر اجرای یک برنامه هنگام شروع ویندوز هست که شما باید اون رو غیر فعالش کنید.
خوب شما با استفاده از MSCONFIG ببینید که چه برنامه ای در این مورد هنگام شروع ویندوز بالا میاد. اون رو غیر فعالش کنید.
اگه خودتون پیداش نکردین از پنجره MSCONFIG قسمت برنامه های استارت آپ یه عکس بگیرید و اینجا بذارین.

Karistias
06-10-2013, 21:21
این MSCOFIG که میگید کجای استارت اپ هستش؟

reza41
06-10-2013, 22:46
شما در run بنویسید msconfig و اجرا کنید.

Karistias
06-10-2013, 23:42
با توجه به این که این برنامه اسکرول نداره تو سه تا عکس که به ترتیبه قرار میدم

reza41
07-10-2013, 12:41
سلام
لطف کنید و بخش command رو گسترش بدین که آدرس فایل اجرایی کامل مشخص باشه.

Karistias
07-10-2013, 18:36
اینم خدمت شما :

reza41
07-10-2013, 19:40
سلام
خوب همون طور که تو عکسی که گذاشتین مشخص هست (عکس سوم ردیف اول) باید تیک TODO رو بردارین. همون طور که جلوی این گزینه مشخص هست این فایل اجرایی مربوط به همین اروری هست که شما گفتین.
البته یه توصیه دوستانه هم میکنم که بخش استارت آپ شما خیلی خیلی شلوغ هست و برنامه های زائد زیادی اونجا هستند که میتونید اونا رو خلوت کنید.

Karistias
07-10-2013, 20:34
مرحبا برشما با این اطلاعات وراهنمایی کاملتون :n16:

خیلی ممنون که بالاخره این اروره رو از طریق راهنمایی شما تونستم برطرفش کنم

حالا یه مسئله ای خبرهم دارید که کلا چیه این ؟از چه طریقی اومده؟و ایا پاکش کن ممشکلی پیش میاد؟

reza41
07-10-2013, 21:15
این یکی از برنامه های جانبی مادر برد شماست که ممکنه بعضی از خدمات رو ارائه کنه ولی الان با مشکلی روبرو شده.
نیازی بهش نیست. با این حال می تونید دوباره نصبش کنید و یا اینکه به طور کامل از روی سیستم تون پاکش کنید.

Karistias
07-10-2013, 21:31
پس پاکش میکنم بره اصلی که نیست

یه مسئله دیگه کلا این فلسفه استارت اپ چیه الان مثلا acd see یا power dvd وقتی تو استارت اپ باشن یا نباشن فرقش چیه؟

reza41
07-10-2013, 22:20
اینکه برنامه هایی که تو استارت آپ هستن برای چی هست معمولا متفاوته.
بعضی برنامه ها برای اجرای سریعتر خودشون رو توی استارت آپ قرار میدن این برنامه ها چون در هنگام شروع ویندوز اجرا میشن وقتی شما اونا رو اجرا میکنید خیلی سریعتر اجرا میشن.
بعضی از برنامه ها برای انجام یه عملیات خاص خودشون رو تو استارت آپ قرار میدن معمولا خیلی از ویروس ها و کرم ها این طور هستن.
بعضی از برنامه ها سرویس های آپدیتشون رو توی استارت آپ قرار میدن یا سرویس های چک کرک رو تا اگر شما حتی این برنامه رو اجرا هم نکردین وقتی متصل به اینترنت می شین این برنامه خود به خود با اتصال به سرورهای سازنده اش خودش رو آپدیت کنه یا کرک رو چک کنه و ...
و بعضی از برنامه ها برای اینکه میخوان اجرا بشن و فعالیتی رو در نظر بگیرن این جا قرار دارن
و...
به طور کلی توصیه من به شما اینه که جز برنامه هایی که اجرای اونها موقع شروع ویندوز واقعا لازم و ضروری نیست بقیه رو تیکشون رو بردارین. هر چقدر تعداد این برنامه ها بیشتر باشه سرعت لود شما کندتر خواهد بود و همین طور فضای اشغال شده از رم هم بیشتر میشه.
توجه کنید بعضی از آنتی ویروس ها هم خودشون رو در اینجا قرار میدن مثل همین آنتی ویروس شما که نود 32 هست.

Karistias
22-11-2013, 19:53
بروبچ من دوباره یه مشکلی مشابه مشکل قبلی برام ایجاد شده که با این راه حل قبلی حل نمیشه

مشکل اینه که وقتی ویندوز بالا میاد یه notpad باز میشه

اینم عکس دسکتاپه البته اینم بگم یه سری نوشته داشت همونجوری که چند خط پایینتر توضییح دادم نوشته هاش پاک شده

که خواستم برم از msconfig از بخش استارت اپ غیر فعالش کنم اونجا نبود

بعد رفتم از تسک منیجر فایل لوکیشنشو پیدا کردم تو این ادرس بود : C:\Windows\System32

اینم عکس اون notpad تو ادرس

بعد اینم بگم نوشته های داخل not pad هم پاک کردم گفتم شاید دیگه بالا نیاد(اون موقع نمیدونستم تو فولدر ویندوزه) ولی بعده این که ریستارت کردم notpad بالا اومد دوباره ولی این دفعه بدون نوشته هاش.

حالا بایدچی کار کنم ؟

FerineFast
25-11-2013, 09:48
راهترین راه شما :

این برنامه کوچیک (800 کیلوبایت) رو دانلود کنید و داخل بخش Startup اش notepad رو Disable کنید.

راستی :

از قرار دان چندین مبحث در یک تاپیک خودداری کنید.برای هر بحث یک تاپیک با عنوان مربوط به بحث موردنظر ایجاد کنید تا پاسخگویی مناسب و بهتری انجام پذیرد.

Karistias
25-11-2013, 18:48
این برنامه کوچیک (800 کیلوبایت) رو دانلود کنید و داخل بخش Startup اش notepad رو Disable کنید.

ممنون از پاسختون ولی تو قسمت استارت اپ این برنامه ای که شما گذاشتید میرم notpad توش نیست حتی موقعی که تازه اومده باشم تو ویندوز و notpad رو هنوز نبسته باشم ولی بازم تو لیست notpad نیست

اصلا نمی دونم این از کجا پیداش شده این
تو ادرسش هم که C:\Windows\System32 هست میرم چون فایل ویندوزه نمیشه پاکش کنم

چند وقت وقت پیش گزینه hide protect operating system file رو از فولدر اپشن تیکش رو برداشتم (به این دلیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
فکر کنم ازاون موقع این جوری شد یه سری فایل هایی هم به نام desktop تو یه سری جا ها ایجاد شده حتی با اینکه گزینه hide protect operating system file رو دوباره تیکش رو گذاشتم بازم اون فایل ها هستند
البته مطمئن نیستم به این دلیل باشه گفتم بگم شاید کمکی بکنه

FerineFast
25-11-2013, 20:39
تیک گزینه Display Secret Startup Location رو بزتید شاید در مسیرهای دیگه باشه!
ربطی هم به اون مورد hide protected نداره ولی بازم از لحاظ بدافزار سیستمتون رو چک کنید.

Karistias
25-11-2013, 21:44
اون تیک رو که زدم دو تا گزینه اضافه شد که به گمونم یکی ااز اوناست شایدم به جفتش مربوطه
چون که exlore program folder رو که زدم رفت تو همون فولدر system32 و notpad هم در همون فولدر هست

ولی خوب مسئله ای که هست اینه گزینه disabe برای این دو تا غیر فعاله

اینم از عکسش

دو تای اخر اضافه شدند که یه دونه مونده به اخری رو که exlore program foldeمیزنم میره تو پوشه system32 واخری رو که میزنم میره تو پوشه windows

FerineFast
26-11-2013, 10:32
نه بازم به اینا هم مربوط نمیشه تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه چک کردن Task Scheduler هست ببینید اونجا هیچ اثری از برنامه ای که Notepad رو باز کنه پیدا می کنید، چون اونجا هم یک گزینه at log on داره

Karistias
27-11-2013, 23:18
نه بازم به اینا هم مربوط نمیشه تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه چک کردن Task Scheduler هست ببینید اونجا هیچ اثری از برنامه ای که Notepad رو باز کنه پیدا می کنید، چون اونجا هم یک گزینه at log on داره
اونجا رو هم دیدم چیزی به نام notpad ندیدم در کل نرم افزار شلوغ پلوغیه ولی باز همینجوری توش گشتم پیدا نکردم حالا اگه قسمت خاصی از Task Scheduler منظورتون هست بگید دقیقتر نگاه کنم ولی درکل بعید میدونم اونجا چیزی به نام notpad باشه

+
تصمیم گرفتم یه تاپیک جداگونه بزنم شاید زودتر به جواب برسم واز این بعد این مشکل در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری میشه