ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب کند شدن لپتاپ حتی با نصب مجدد ویندوز

Lord007
20-08-2013, 14:03
لپ تاپ من dell n5110 هست.طوری کند شده که حتی برای کارای سبکی مثل ساختن یه فولدر جدید هم باید ده پونزده ثانیه صبر کنم.کل هاردو low level format کردم و مجددا ویندوزو نصب کردم ولی بازم مشکل پابرجاست.با Tuneup Utilities هم مشکل حل نشد.البته الان چندتا از درایور ها مثل درایور کارت گرافیکو هنوز نصب نکردم (به علت اروری که میده ) .اما فکر نمی کنم به درایورها مربوط باشه چون این مشکل اصلا قبل تعویض ویندوز و زمانی که تمام درایور ها هم نصب بودن شروع شده بود.دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم.

khelane
20-08-2013, 22:43
اگه در حین کار با هارد یعنی ورود و خروج از هر پارتیشن هنگ یا تاخیر داری احتمال داره از هارد باشه
شما میتونی با برنامه hdd regenrator یا hdat رو دانلود کن و رو سی دی رایت کن بعد تحت داس هارد رو تست کن ببین چی میشه
با برنامه memtest رم رو تست کن احتمال داره رم مشکل داشته باشه
ضمنا ببین حررارت و دمای سیستم بالا نمیره
خلاصه باید یه عیب یابی کلی از قطعات انجام بدی که بهترین راه اینه یا بری یه دیسک هایرن بوت گیر بیاری بعد به ترتیب میتونی از برنامه های تست برای :
هارد:hdd regenerator
hdat
رم
memtest
گرافیک
video stress memory
این سه تا اصلی ترین تست هست به نظر من
موفق باشی

Lord007
26-05-2014, 11:41
مشکل از مادربرد بود،بعد یه مدتی هم سوخت!!! تعمیرکاره می گفت پایه های نمی دونم کجاش شکسته و باعث اتصالی شده. 500 تومن دادم مادربردو عوض کردن:n03: ولی متاسفانه هنوز گاهی یه علایم کند بودن از خودش نشون میده.به نظرتون چیکارش کنم؟
یه توصیه هم دارم راستی : لپ تاپ دل نخرید!!:n30: