مشاهده نسخه کامل
: دانلود منیجر اندروید
سلام
لطفا یه دانلود منیجر خوب برای اندروید معرفی کنید! دانلود منیجرهای زیادی هست که نمیدونم کدمشون خوبه و سرعت بالاتری داره :n03:
ضمنا دوتا سوالم داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1- دانلود منیجرهایی که من استفاده میکنم هیچکدوم بیشتر از 4 تا کانکشن ایجاد نمیکنن! ایجاد کانشکن مربوط به سیستم عامل میشه یا دانلود منیجر؟
2- دانلود منیجری برای اندروید هست که امکاناتی در حد IDM ویندوز داشته باشه؟ مثل تنظیم زمان شروع و اتمام دانلود.
supermax15
19-08-2013, 21:53
سلام
Advanced Download Manager Pro 2.5.6
در حد idm هست خولستی لینک دانلود بدم
ممنون به نظر میاد امکانات کاملتری داشته باشه!
خودمم Loader droid رو پیدا کردم فکر کنم اینم دانلود منیجر کاملی باشه. نظر شما چیه؟
ضمنا هر دو اینا تو گوگل پلی هم نسخه Free دارن و هم نسخه Pro دارن که پولیه! امکاناتشون چه فرقی میکنه؟
supermax15
19-08-2013, 22:28
نسخه پرو رو از اینجا دانلود کنید
8پارت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
supermax15
19-08-2013, 22:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Loader droid
هم خوبه از اینجا دانلود کنید
جای خالی سافت 98
دوست عزیز من الان حدود دو ساله که فقط faster download استفاده میکنم بهترین دانلودر اندروید هستش تا حالا خیلی دانلودر نصب کردم ولی هیچی مثل اون نمیشه
faster download 1.9
فقط همین ورژن رو بگیر بقیه ورژناش خوب نیس,.
adm خوب نیس چون خیلی باطری مصرف میکنه تازه سرعتش کمه
amir_rahbaran
11-09-2013, 10:55
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم آیا دانلود منیجری هست که بشه باهاش مثل internet download manager کلیپ ها و ویدیوهایی که در سایتها فقط قابلیت مشاهده دارند رو دانلود کرد؟ خیلی بهش احتیاج دارم... ممنون
realmadrida
25-11-2013, 14:12
سلام دانلودر اندروید نمیشه از گوگل پلی یا مایکت دیگه دانلود اپ کرد چون وقتی لینک دانلود میزنی با دانلود منیجر خودش دانلود میکنه میشه این دانلود منیجرها را جایگزین دانلود منیجر فابریک خود اندروید کرد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.