ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ

alimail3248
19-08-2013, 19:34
سلام دوستان من قصد خرید بک لپ تاپ را دارم قیمت مهم نیست اما چون با اتوکد کار میکنم میخواستم بدونم برای اینکه کند نباشه و گیر نکنه یا هنگ نکنه حداقل موارد زیر چقدر باید باشه ؟

رم

هسته های پردازنده ( مثلا دو هسته ای یا چهار هسته ای )

کش پردازنده

سرعت پردازنده ( مثلا 1.2 یا 2.8)

شما اگر حداقل موارد رو برای روان اجرا شدن نرم افزارهای معمولی مهندسی بگید من یه چیز مناسبی با کانفیگی که میفرمایید پیدا میکنم

یه دنیا ممنون

NOR-1
19-08-2013, 22:35
Lenovo ideapad Z500
hp ProBook 4540
hp ENVY M6 1201

قطعاً این مشخصاتی که گفتین این سه لپ تاپ دارن
فقط دیزاینش با خودتونه هر سه بدنه اومینیومی دارن
و وزنشون کمتر از 2.5 کیلوست گارانتی هم دارن

alimail3248
20-08-2013, 21:05
احتمالا منظور من رو درست متوجه نشدید من منظورم این بود برای این که اجرای نرم افزارها ی مهندسی مثل اتوکد باکندی یا هنگ کردن مواجه نشود حداقل مقدار قطعاتی که نام بردم چقدر باید باشد ؟

NOR-1
20-08-2013, 21:38
احتمالا منظور من رو درست متوجه نشدید من منظورم این بود برای این که اجرای نرم افزارها ی مهندسی مثل اتوکد باکندی یا هنگ کردن مواجه نشود حداقل مقدار قطعاتی که نام بردم چقدر باید باشد ؟

این مدل ها حداقل مشخصاتی هستن که شما لازم دارین

Capital
20-08-2013, 21:58
احتمالا منظور من رو درست متوجه نشدید من منظورم این بود برای این که اجرای نرم افزارها ی مهندسی مثل اتوکد باکندی یا هنگ کردن مواجه نشود حداقل مقدار قطعاتی که نام بردم چقدر باید باشد ؟دوست عزیز اخه اینطور که نمیشه قیمت را گفت.اخه ما الان انواع و اقسام سی پی یو دو هسته ای یا چهار هسته ای داریم و یا انواع و اقسام گرافیک.پس یقین داشته باشید که با این نرم افزارهایی که نام بردین میتونین برید سراغ مدل z500 اما اگه مشکلی پولی ندارین به نظر من برین سراغ مدل n46vz از برند ایسوس که لپ تاپ زیبا و با کانفیگ مورد قبول هست چون هم پردازندش قویه و هم گرافیکش 650M هست که نسبت به قیمتش عالیه و همچنین اینکه یقین داشته باشین که با این مدل تا چند سال به مدل بالاتر نیاز ندارید که قیمتش هم اکنون حدود 3300 هست اما Z500 حدود 2600 هست ولی اینو بدونین که LENOVO Z500 کاملا برای درخواست های شما جوابگو هست و یه لپ تاپ خیلی زیبا و باریک هم هست.