PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شماوره برای خرید هارد اینترنال 1TB

htconex+
19-08-2013, 17:26
سلام
دوستان من میخواستم یک هارد بخرم یکی از اشنا ها هارد WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD وسترن رو پیشنهاد کرد.اینم لینک هارد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت لیون کامپیوتر

قیمت مناسبی داره فقط پهنای باندشو نمیدونم اینکه چقد write and read speed داره رو از کجا باید پیدا کنم چون اینا برای من اولویت دارند.ممنونم:n16:

ata.royalfalcon
19-08-2013, 19:49
سلام
دوستان من میخواستم یک هارد بخرم یکی از اشنا ها هارد WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD وسترن رو پیشنهاد کرد.اینم لینک هارد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت لیون کامپیوتر

قیمت مناسبی داره فقط پهنای باندشو نمیدونم اینکه چقد write and read speed داره رو از کجا باید پیدا کنم چون اینا برای من اولویت دارند.ممنونم:n16:

در دیتاشیت مشخصات هارد بطور کامل موجود هست (لینک دانلود برای WD Blue ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . بعنوان مثال MAX Data transfer rate برای WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX در حدود 150MB/s و برای مدل نامبر WD10EALX در حدود 126MB/s هست . دقت کنید که هر دو یکترابایتی هستند ولی پرفورمنس متفاوتی دارند . یکترابایتی سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 در حدود 210MB/s هست (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .