مهندس معماری
19-08-2013, 16:14
سلام دوستان وخسته نباشید
دوستان من همش دارم دنبال هارد اکسترنال میگردم واقعا گیج شدم نمیدونم کدومو بخرم من میخوام هارد یک ترابایتی باشه سرعت خوب باشه همیشه استفاده میکنم ولی نه 24 ساعته روزانه معمولا 3 ساعت شایدم کمتر من میخوام فیلم یا حجم بالای 5 گیگ بزنم حتی میخوام از تی وی یا دیگر لوازم فیلم صبط کنم حتی پخش کنم بیشتر برای کارهای پروژه ای کار میکنم میخوام به لب تاب وصل کنم لب تابم خودش esata داره نمیدونم چیه بدرد میخوره یا نه دوستان کمکم کنید یک هاردی پیدا کردم نمیدونم خوبه یا نه خواهش میکنم کمکم کنید خیلی لازم دارم
Silicon Power Portable Stream S03 - 1TB
سیلیکون پاور هارد پرتابل استورم اس 03 - 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
• نوع حافظه : قابل حمل
• ظرفیت حافظه : 1 ترابایت
• سطح مات و مقاوم در برابر اثر انگشت و خط و خش
• دارای حالت آماده به کار (Sleep Mode) برای صرفه جویی در مصرف برق
• دارای LED برای نشان دادن فعالیتهای هارد و نوع اتصال آن که چراغ آبی نشان دهنده اتصال USB 3.0 و چراغ قرمز LED نشان دهنده اتصال USB 2.0 میباشد
• مجهز به پورت USB 3.0 با سرعت فوقالعاده (سرعت انقال 5 گیگابیت در ثانیه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هم بیشتر از 300 نشه ممنون میشم
دوستان من همش دارم دنبال هارد اکسترنال میگردم واقعا گیج شدم نمیدونم کدومو بخرم من میخوام هارد یک ترابایتی باشه سرعت خوب باشه همیشه استفاده میکنم ولی نه 24 ساعته روزانه معمولا 3 ساعت شایدم کمتر من میخوام فیلم یا حجم بالای 5 گیگ بزنم حتی میخوام از تی وی یا دیگر لوازم فیلم صبط کنم حتی پخش کنم بیشتر برای کارهای پروژه ای کار میکنم میخوام به لب تاب وصل کنم لب تابم خودش esata داره نمیدونم چیه بدرد میخوره یا نه دوستان کمکم کنید یک هاردی پیدا کردم نمیدونم خوبه یا نه خواهش میکنم کمکم کنید خیلی لازم دارم
Silicon Power Portable Stream S03 - 1TB
سیلیکون پاور هارد پرتابل استورم اس 03 - 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
• نوع حافظه : قابل حمل
• ظرفیت حافظه : 1 ترابایت
• سطح مات و مقاوم در برابر اثر انگشت و خط و خش
• دارای حالت آماده به کار (Sleep Mode) برای صرفه جویی در مصرف برق
• دارای LED برای نشان دادن فعالیتهای هارد و نوع اتصال آن که چراغ آبی نشان دهنده اتصال USB 3.0 و چراغ قرمز LED نشان دهنده اتصال USB 2.0 میباشد
• مجهز به پورت USB 3.0 با سرعت فوقالعاده (سرعت انقال 5 گیگابیت در ثانیه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هم بیشتر از 300 نشه ممنون میشم