مشاهده نسخه کامل
: تغییر رشته از نرم افزار به مترجمی زبان انگلیسی
hosseinonline8000
19-08-2013, 16:00
سلام من کاردانی نرم افزار دارم و میخوام از رشته از کاردانی نرم افزار به کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی تغییر رشته بدم و میخواستم بپرسم رشته مترجمی چطوره ؟
من ریاضیاتم خوب نیست و باید بگم یکم زیاد ضعیفه ولی میتونم بزور پاس کنم و به رشته نرم افزار علاقه دارم و روزانه کلی توی خونه برنامه نویسی میکنم ولی به خاطر بازار کار افتضاح و پارتی بازی دیگه سرد شدم و از آنجا گه به زبان انگلیسی علاقه مند هستم میخوام توی کارشناسی مترجمی بخونم .
زبان بازار کارش چطوره ؟
من به آینده شغلیم اهمیت میدم و دوست ندارم بعد از تحصیلات بیکار باشم یا کارگری کنم مثل خیلی از تحصیل کرده های امروزی ...
hosseinonline8000
19-08-2013, 21:26
دوستان خواهشا راهنمایی کنید چون میخوام فردا انتخاب رشته کنم ...
hosseinonline8000
20-08-2013, 09:12
کسی نیست ؟ خواهشا راهنمایی کنید من چکار کنم ؟؟؟:n03:
زبان هم وضعیت بهتری نداره
واحد های تخصوصی زبان هم باید بگیری
درسای پایین 12 هم کلا محسوب نمیشه و باید از اول بخونی
همه رشتها نیازمند داشتن پارتی هستند
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
"mohammad"
20-08-2013, 18:08
سلام من کاردانی نرم افزار دارم و میخوام از رشته از کاردانی نرم افزار به کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی تغییر رشته بدم و میخواستم بپرسم رشته مترجمی چطوره ؟
من ریاضیاتم خوب نیست و باید بگم یکم زیاد ضعیفه ولی میتونم بزور پاس کنم و به رشته نرم افزار علاقه دارم و روزانه کلی توی خونه برنامه نویسی میکنم ولی به خاطر بازار کار افتضاح و پارتی بازی دیگه سرد شدم و از آنجا گه به زبان انگلیسی علاقه مند هستم میخوام توی کارشناسی مترجمی بخونم .
زبان بازار کارش چطوره ؟
من به آینده شغلیم اهمیت میدم و دوست ندارم بعد از تحصیلات بیکار باشم یا کارگری کنم مثل خیلی از تحصیل کرده های امروزی ...
من که اصلا موافق این نیستم که می فرمایی مترجمی بازار کارش بیشتره اتفاقا به نظر من کاملا برعکسه!!!
همونطور که دوستمونم گفتن پارتی بازی همه جا (تو ایران) هست ، نرم افزار یا مترجمی هم نمیشناسه
خودتم که میگی به نرم افزار علاقه داری
یه مثال هم خدمتت عرض کنم : تو همین زنجان رفیق من تو کنکور زبان 15 آورد ولی تو ریاضی 15000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
زبانو قیدشو زد رفت شبانه دانشگاه زنجان نرم افزار خوند
من اینا رو گفتم شاید کمکی کرده باشم باز انتخاب با خودتونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.