ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : lenovo z500 یا asus x550

KAKHMAL
19-08-2013, 15:08
سلام
می خواستم ببینم مزیت asus x550 بر z500 بجز وزنش چیه؟ چرا گرونتره‌؟(cpu و کارت گرافیکش هم که ضعیفتره!)
آیا x550 میتونه بازی هایی مثل call of duty یا hitman ر اجرا کنه؟
در کل کدوم ر توصیه می کنید؟
asus x550: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-ASUS-X550-B]
lenovo z500: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala/?Products=Notebook&Product=Notebook-Lenovo-IdeaPad-Z500-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارایی که با لپتاپ می کنم:
۱.برنامه نویسی (که کلا سیستم خاصی نمی خواد :) )
۲.گاهی هم بازی (بازی هایی در حد call of duty)
۳.فیلم
ممنون
پ.ن. برای استفاده از لینک ها digi kala ر به digikala تبدیل کنید :)

Capital
19-08-2013, 15:40
سلام
می خواستم ببینم مزیت asus x550 بر z500 بجز وزنش چیه؟ چرا گرونتره‌؟(cpu و کارت گرافیکش هم که ضعیفتره!)
آیا x550 میتونه بازی هایی مثل call of duty یا hitman ر اجرا کنه؟
در کل کدوم ر توصیه می کنید؟
asus x550: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-ASUS-X550-B]
lenovo z500: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala/?Products=Notebook&Product=Notebook-Lenovo-IdeaPad-Z500-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارایی که با لپتاپ می کنم:
۱.برنامه نویسی (که کلا سیستم خاصی نمی خواد :) )
۲.گاهی هم بازی (بازی هایی در حد call of duty)
۳.فیلم
ممنون
پ.ن. برای استفاده از لینک ها digi kala ر به digikala تبدیل کنید :)دوست عزیز به نظر من به هیچ عنوان سراغ asus x550 نرین چون واقعا از لحاظ کانفیگ ضعیفه و در کل بهتون بگم که گرافیک GT 720M جوابگوی بازی های شما نیست و مثلا تو بازی های حرقه ای مشکل ایجاد میکنه.اما اگر برین سراغ LENOVO Z500 با گرافیک 740M میتونین بازی ها رو خیلی بهتر اجرا کنید و در اخر این رو هم بگم که سری U پردازنده های اینتل 2 هسته ای هستند یعنی توجه داشته باشین که این لپ تاپ با وجود اینکه Core i7 هست اما دو هسته ای هست و قدرت خوبی نداره.