BZ7
19-08-2013, 12:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ! و خسته نباشید خدمت بازی سازان عزیز
بنده در حال ساخت یک بازی Tower Defense به اسم Project Defending Hope هستم
اکثر قسمت های هوش و مکانیزم دشمنان و Tower ها تکمیل شده و همه مدل ها و انیمیشن های بازی توسط خود بنده ساخته شدن
متاسفانه کسی رو تا حالا برای همکاری پیدا نکردم و بازی فوق الاده کند پیش میره
از افراد علاقه مند به همکاری خواهش میکنم نمونه کار و اطلاعات تماس رو اعلام کنن
توجه داشته باشید تا بازی بیرون نیاد و فروش نره پولی به کسی نمیرسه و این پروژه بیشتر برای علاقه هست تا پول !
و خیلی متاسفانه ... بنده تعدادی پروژه دیگه ( غیر از ساخت بازی ) انجام دادم مثل نرم افزار های بنچ مارک CPU و GPU اما به دلایل خیلی خنده دار و لج یه سری از دوستان در فروم این پروژه ها اصلا با استقبال مواجه نشد ...
اگر آمادگی همکاری برای ساخت بازی های دیگه رو هم دارید یا خودتون بازی در دست ساخت دارید و نیاز به کمک دارین اینجا اعلام کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم
Game Engine : Unity 4.2
با سلام ! و خسته نباشید خدمت بازی سازان عزیز
بنده در حال ساخت یک بازی Tower Defense به اسم Project Defending Hope هستم
اکثر قسمت های هوش و مکانیزم دشمنان و Tower ها تکمیل شده و همه مدل ها و انیمیشن های بازی توسط خود بنده ساخته شدن
متاسفانه کسی رو تا حالا برای همکاری پیدا نکردم و بازی فوق الاده کند پیش میره
از افراد علاقه مند به همکاری خواهش میکنم نمونه کار و اطلاعات تماس رو اعلام کنن
توجه داشته باشید تا بازی بیرون نیاد و فروش نره پولی به کسی نمیرسه و این پروژه بیشتر برای علاقه هست تا پول !
و خیلی متاسفانه ... بنده تعدادی پروژه دیگه ( غیر از ساخت بازی ) انجام دادم مثل نرم افزار های بنچ مارک CPU و GPU اما به دلایل خیلی خنده دار و لج یه سری از دوستان در فروم این پروژه ها اصلا با استقبال مواجه نشد ...
اگر آمادگی همکاری برای ساخت بازی های دیگه رو هم دارید یا خودتون بازی در دست ساخت دارید و نیاز به کمک دارین اینجا اعلام کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم
Game Engine : Unity 4.2