مشاهده نسخه کامل
: سوالات اساسی برای خرید یک سیستم cor i5
سلام.چندتا سوال اساسی داشتم و چندتام سوال جانبی که یکی یکی مطرح میکنم ایشالا به جواب همش برسم میدونم که سوالات خیلی های دیگه هم میتونه باشه.
1-بهترین cpu برای گیم نسبت به هزینه ای که میکنیم کدوم مدل هست؟طبق بررسی های که من تو سایت های معتبر خارجی داشتم بهترین عملکرد رو نسبت به هزینه پرداختی cor i5 3570k داشته. بنظرتون این پاسخ درسته؟
2-واقعا به نسبت هزینه مقرون بصرفه هست که از آخرین نسل سری cor i که همون سری 4 باشه درجمع کردن یک سیستم در حال حاضر استفاده کنیم؟منظورم اینکه واقعا بازده یک cor i5 4670k نسبت به یک cor i5 3570 انقدر چشمگیر هست یا مزیت های رو در آینده برای ارتقا سیستم برامون داره که از سوکت جدید 1150 بجای 1155 استفاده کرد.چون بنظرخودم فکر نمیکنم بفرض 3570k حالا حالا برای اجرای گیم های روز حداقل در اندازه high مشکلی داشته باشه چون بنچمارک هاشو بررسی میکردم بعد از i7 توی بازی های مثله کرایسس 3 فار کرای و ... رتبه دوم از نظر کارایی رو داشته در ماه جولای.
لطفا به اینها پاسخ بدین و نظراتتونو بگین بازهم سوالات دیگه ای دارم.متشکر
Hessam 2
19-08-2013, 12:41
صرفاً بخاطر به روز بودن نسل سیستم، پیشنهاد میشه 4670K از سوکت 1150 رو مد نظر قرار بدید. اگر قصد اورکلاک ندارید، 4670 بهترین گزینه اس.
نسبت قیمت به کارایی هم به نظرم فقط توی گیم داره. وگرنه ارزشش به اندازه ی همون قیمت 820 هزار تومن هست.
سوال بعدی اینکه:
1-اگه بخام برای سی پی یو ، مین برد، رم و پاور حدودا 1/5 میلیون هزینه کنم حالا یه مقدار بالاتر یا پاینترش مهم نیس.core i5 بردارم ؟ یا بنظرتون با این بودجه منتطقی نیس که از این خانواده سی پی یو انتخاب کنم چون تو چندتا تاپیک دیگه دیدم به افرادی که اندازه من بودجه داشتن سیستمی غیر از خانواده core i پیشنهاد داده بودن دوستان.اگرم خودتون سیستمی مدنظر دارین خوشحال میشم اگه بفرمایید.
2-علاقه خیلی زیادی به اورکلاک دارم و دوست دارم سی پی یو از سری k انتخاب کنم ولی حدود 820 قیمتشه و طبق اون چیزایی که خوندم تو این سایت و جاهای دیگه غیر از سی پی یو مین هم باید مناسب اور کردن باشه.با این بودجه میشه سیستم که بشه اورکلاکش کرد جمع کرد یا نه؟اگر نه سیستم پیشنهادیتون برای اورکلاک چیه منظورم مین برد و سی پی یو هست.حدود قیمتشم بفرمایید ممنون میشم.
erfan051
19-08-2013, 12:59
نظرت خودت درسته دوست من .
core i 5 3570 اگه مدل اینتل رو بخری مثل تراکتور برات کار میکنه بعدشم بازی زیاد ربط به cpu نداره کارت گرافیکتو بالا ببر.:n15:
Hessam 2
19-08-2013, 13:06
نمیشه 4 تا قطعه جدید و نسل به روز باشه، سایر چیزا واسه احد بوق! :D
باید کلاً یک کیس کامل با قطعات جدید بخرید. موردی که اورکلاک پذیر باشه هم خیلی گرون تر از این حرفاست.
کولر و پاور هم باید به نوعی باشه که پتانسیل اورکلاک رو داشته باشه.
بنابراین خیلی بیشتر از اینها باید بودجه بذارید.
برای خرید یک سیستم گیمینگ که اورکلاک پذیر هم باشه، دست کم 3 میلیون بودجه نیازه!
غیر از این 4 قطعه میمونه گرافیک و کیس.که اصلش گرافیکه که الان یه 5770 دارم خیلی قوی نیس ولی گرافیک ضعیفی هم نیس.
ینی نمیشه i5 رو درحالت طبیعی نهایتا با یک فن بهتر تا 4ghz بالابرد؟سیستم خاصی میخاد؟فک میکنم از 3.4 به 4 رسیدن هم خیلی تو بازده اثر بزاره.اگر جواب منفی هست که خب پس بصرفه نیست اصلا سری k بگیرم میخام اگه قرار دویست بیشتر بدم و سری k بگیرم ارزششو داشته باشه و دوسال بعد نیاز نشه سیستم عوض کنم واسه بازی های روز و همون اورکلاک مشکلو حل کنه.میشه؟:n02:
Hessam 2
19-08-2013, 13:26
MB
CPU
RAM
HDD
VGA
ODD
Cooler
PSU
Case
شما این قطعات رو باید بخری و با کمتر 3 میلیون تومن، امکان پذیر نیست. حتی برای 0/60 گیگاهرتز.
Ali*Reza
19-08-2013, 16:22
اختلاف قیمت پردازنده های ضریب باز و بسته در یک مدل ( مثلا 3570 و 3570K ) تقریبا زیر 100 تومن هست و اگر قصد اور دارین ارزش خرید پردازنده ضریب باز رو داره.
همونطور که خودتون هم گفتین برای اورکلاک اصولی و مناسب ، باید بقیه قطعات از جمله مادربورد و پاور هم متناسب با اینکار انتخاب بشن.
اگر در آینده قصد خرید گرافیک قدرتمندتر را دارین پس بهتره پاور رو هم آینده نگر انتخاب کنین.
در کل حداکثر بودجتون و قطعاتیکه میخواین رو بگین تا راحتتر بشه کمکتون کرد.
آقا تصمیمو گرفتم 3570k میخام بگیرم.حالا لطف کنید چند تا مین مناسب برای این cpu و اورکلاک معرفی کنید.فکر میکنم بهترین چیپست حال حاضر در ایران z77 باشه درسته؟لطفا از هر سه رده ی قیمت پایین متوسط و بالا معرفی کنید.
Ali*Reza
20-08-2013, 18:25
اگر برای اورکلاک میخواین همونطور که خودتون هم گفتین بهتره از چیپ Z77 تهیه کنین که برای اور مشکلی نداشته باشین. حداکثر برای مادربورد چقدر میتونین هزینه کنین؟
نهایت خرجی ک خودم مایلم برای سیستم بکنم یکو هشتصد تا دومیلیون هست البته اگه به دو نرسه بهتره.ولی اگر قطعه ای واقعا ارزششو داشته باشه حاضرم یخورده بیشتر از دو میلیون هم خرج کنم.3570k که حدودا700 تومنه گرافیک یه 5770 دارم فعلا کافیه:n02:بقیشو شما پیشنهاد بدین چی بگیرم
Ali*Reza
20-08-2013, 20:05
فقط گرافیک دارین؟
هارد و درایور و یا حتی پاور رو چی؟
به هرحال با توجه به بودجتون انتخاب کنین :
ASUS P8B75-V : 330.000
ASUS P8H77-V : 430.000
MSI Z77A-G43 : 450.000
ASRock Z77 Pro4 : 580.000
ASUS P8Z77-V : 750.000
GIGABYTE Z77X-UD3H : 810.000
از سیستم قبلیم گرافیک بدردمیخوره و هارد بقیشو باید جدید بگیرم.
ممنون بابت قیمت ها.تو مین های ایسوس خودم چندتا پیدا کردم اینا چطورن؟
asus p8 z77 -VLX : 525
asus P8 z77 - VLK : 515
asus P8 z77 - v pro : 770
این آخری فک کنم همونی باشه که شما 750 قیمت دادین.
Ali*Reza
20-08-2013, 20:58
مدل های انتخابی خودتون هم مناسب هستن.
مورد پیشنهادی بنده مدل ASUS P8Z77-V هست و مدل مدنظر شما ASUS P8Z77-V PRO هست.
اختلاف این دومدل زیاد نیست ولی در کل مدل پرو تا حدودی بهتره.
در کل بستگی به بودجتون داره. ولی مدل پرو برای اورکلاک مناسبتر هست و تعداد فاز و مدار تغذیه بهتری داره.
ببخشید اگه زیاد سوال می پرسم :n01: تو خرید قطعات دوس دارم بهترین هارو نسبت به هزینه ای که کردم انتخاب کنم.
بنظرتون مین بردی که بهترین عملکرد رو نسبت به کارایش داشته باشه کدومه؟مثلا الان core i5 4670k تو بازار هست ولی نسبت به قیمت و بازده 3570k بهتره ! تو مین بردها کدوم اینطورهستن؟
آیا برند رم تاثیری در کارایی اون داره؟چه برندی رو پیشنهاد میدن؟
کیس فعلیم ساخت پاسکال هست اون مدل قدیمیا بود طرح بنز زده بود:n08:از اوناس.نیاز هست عوضش کنم؟اگه نیازه چی بگیرم؟
پاورهم یکی میگفت زیر 625 نگیر!درسته؟
Ali*Reza
21-08-2013, 16:19
برای انتخاب پاور ، باید همه قطعاتیکه میخواین تهیه کنین مشخص شده باشن تا دقیقتر بشه نظر داد.
در مورد کیس هم اگر کیستون خیلی قدیمی هست بهتره عوضش کنین. تهویه و کولینگ مناسب کیس در دمای قطعات و پرفرمنس کلی سیستم تاثیر داره. مخصوصا اینکه اگر بخواین خنک کننده جدا برای پردازنده تهیه کنین.
برند رم خیلی تاثیری نداره ولی بعضی برندها هستند که رمهای حرفه ای تری تولید میکنن که مشخصات بالاتری دارن. از جمله فرکانس و یا تایمینگ و حتی چیپست.
مادربورد به تنهایی در سرعت و کارایی کلی سیستم نقشی نداره ولی چون قصد شما اور کردن هست پس بهتره مادربورد متناسب با اینکار بگیرین. برای سوکت 1155 اگر بتونین ASUS P8Z77-V PRO رو تهیه کنین انتخاب خیلی خوبیه.
میخاستم خرجم بیشتر از یکونیم میلیون نشه ولی الان داره از دومیلیون رد میشه :n04::n02:
سیستمی که خودم تا اینجا بهش رسیدم به این صورت هست:
cpu : core i5 3570k
ram : 2*4=8 Gb
power : green GP650 b-OC
case : green falcon
graphic : 5770 که اینو بعلاوه هارد از سیستم قبلیم داشتم.
MB :asus?giga? msi مینو نمیدونم چی بردارم موندم !! قیمت فعلی قطعات پیش از حد زیاد شده.شما میگید vpro بردار که حدودا 750 تومنه ینی انقدا ارزش داره که بگیرمش؟خصوصا که مادربرد مثله هارد یا مثلا پاور نیس که بشه تو سیستم های بعدی هم روش حساب کرد!نسل بعد هم که اصلا سوکتشون متفاوته و عملا با خرید این مادر برد فقط تا زمانی که سیستم فعلی جوابگونیاز من باشه قابل استفادس.اگر مدلهای ارزونتر یا برندهای ارزونترو بگیرم خیلی تو کارایی اثرگذارخواهد بود؟
Ali*Reza
21-08-2013, 16:52
مادربورد مد نظرتون مناسب برای اورکلاکینگ هست.
با توجه به اینکه پردازندتون هم ضریب باز هست ، در صورتیکه مادربورد مناسب برای اور تهیه کنین اگر در چند سال آینده سیستمتون نیازهاتون رو برطرف نکرد اونموقع میتونین با تهیه خنک کننده جدا برای پردازنده و اور پردازنده پرفرمنس بیشتری بگیرین و تا یک چندسالی نیازتون رو برطرف میکنه.
در واقع انتخاب یک سیستم اورکلاکینگ یه جور آینده نگری هست.
خب پس با این اوصاف دوتا سوال دیگه میمونه.
1- اگه مادربورد دیگه با کارایی قابل قبول و قیمتی مناسبتر از قیمت vpro میشناسید معرفی کنید؟
2- سیستم رو که انتخاب کردم بطور کلی بررسی کنید اگرجایی ضعف داره یا فکر میکنید میشه از هزینه نهایی سیستم کم کرد بفرمایید.
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون آقا علیرضا با اینکه از تمامی پست هاتون تشکر کردم ولی بازم نتونستم بصورت کلامی تشکرمو ابراز نکنم واقعا لطف کردین.
Ali*Reza
21-08-2013, 17:37
خواهش میکنم.
اگر از لحاظ بودجه برای مادربورد مشکل دارین ، یکی از مادربوردهای پست 12 رو با توجه به بودجتون انتخاب کنین. مادربورد ASRock Z77 Pro4 هم خوبه و برای اور مناسبه.
نکته خاص دیگه ای نیست. پاور انتخابیتون بیشتر از نیاز سیستم هست و میشه پایینتر هم انتخاب کرد ولی در صورتیکه احتمال میدین در آینده گرافیک قدرتمندی تهیه میکنین مناسبه.
در آینده هم اگر قصد اورکلاک داشتین برای پردازنده خنک کننده مجزا تهیه کنین.
آقا من بازم برگشتم :n02:سرم به سنگ خورده اومدم:n02:اقا علیرضای عزیز من هرچی بالا پایین کردم دیدم خیلی سنگین در میاد اگه بخام مین بورد pro از ایسوس بردارم .در ضمن نگا میکردم مشخصاتشونو انگار اصلا تو مین هایی که از چیپ Z77 استفاده مین بردی نیس که یک اسلات گرافیک داشته باشه همشون دوتا اسلات دارن و کلی چیزای اضافی مثلا 10 پورت usb2 و 6 پورت usb3 و همچنین 6تا پورت ساتا 3 که من اصلا نیاز پیدا نمیکنم به این همه امکانات .یچیزی باشه تکنولوژی های 3570k رو ساپورت کنه مثه توربو. usb3 هم داشته باشه ولی نه 50تا یدونه اسلات گرافیکم بسه واسم ترجیح میدم گرافیکو ارتقاع بدم تا اینکه بخام کراس فایر یا اس ال ای کنم.
حالا چکنم یه مین برد پیشنهاد بدین که از بیشترین تکنولوژی های جدید پشتیبانی کنه ولی جم و جور باشه از هر چیز 50تا اسلات نداشته باشه.
ینی داریم یه همچین چیزی؟میشه؟:n02::n08:
Ali*Reza
25-08-2013, 00:57
چیپستهای موچود برای سوکت 1155 از H61 شروع میشن که ضعیفترین چیپ هست تا چیپ Z77 که قویترین هست.
چیپستهای مختلف هرکدوم مزیت و آپشن و قابلیتهای مخصوص به خودشون رو دارن که قیمتهای متفاوتی هم دران.
چیپست Z77 هم قابلیتهاش با توجه به کاربری و کاربردهای این چیپ هست و اگر مادربورد ارزونتر و با امکانات کمتر میخواین میتونین از چیپ پایینتری مثل H77 ویا B75 تهیه کنین.
البته چیپهای پایینتر خیلی مناسب اورکلاک حرفه ای نیستند ولی تا حد متوسط و کم میتونین روی اور پردازنده حساب کنین.
ASUS P8H77-V گزینه خوبیه. قیمت تقریبیش حدود 450 هست.
سلام دوستان من تمام صفحات این تاپیک ر دنبال کردم چون بیشتر سوالهای مد نظرم رو آقا رضای عزیز زودتر مطرح کرده بودند و خواستم تاپیک تکراری نزنم
پیرو صحبتهای مفید شما در مورد اورکلاک چند تا سوال دارم :
1- آیا اورکلاک اتوماتیک انجام میشه یا باید در بایوس دستکاری کرد , چون یکی میگفت وقتی یه پردازنده که ضریب باز هست (مثلا 3570k) فرضا تو رندر یه فایل کم بیاره خودش اور کلاک میکنه!
2- اگر مین و سی پی یو از نوعی انتخاب بشن که قابلیت اورکلاک داشته باشن حتما اون سی پی یو کولر هم میخواد؟ مثلا همین 3570K ؟
3- میشه برای سی پی سو معمولی مثل i5 4670 یه مین با چیپست z87 خرید؟ چون میگ z87 اورکلاک داره ولی این سی پی یو قابلیت اور نداره , آیا مشکل ایجاد میکنه؟
4- بین چیپست های h87 و z77 که اولی نسل جدید بدون اورکلاکه و دومی نسل قدیم ولی با قابلیت اورکلاک کدوم پرفورمنس بهتری داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
Ali*Reza
26-08-2013, 16:16
سلام دوستان من تمام صفحات این تاپیک ر دنبال کردم چون بیشتر سوالهای مد نظرم رو آقا رضای عزیز زودتر مطرح کرده بودند و خواستم تاپیک تکراری نزنم
پیرو صحبتهای مفید شما در مورد اورکلاک چند تا سوال دارم :
1- آیا اورکلاک اتوماتیک انجام میشه یا باید در بایوس دستکاری کرد , چون یکی میگفت وقتی یه پردازنده که ضریب باز هست (مثلا 3570k) فرضا تو رندر یه فایل کم بیاره خودش اور کلاک میکنه!
2- اگر مین و سی پی یو از نوعی انتخاب بشن که قابلیت اورکلاک داشته باشن حتما اون سی پی یو کولر هم میخواد؟ مثلا همین 3570K ؟
3- میشه برای سی پی سو معمولی مثل i5 4670 یه مین با چیپست z87 خرید؟ چون میگ z87 اورکلاک داره ولی این سی پی یو قابلیت اور نداره , آیا مشکل ایجاد میکنه؟
4- بین چیپست های h87 و z77 که اولی نسل جدید بدون اورکلاکه و دومی نسل قدیم ولی با قابلیت اورکلاک کدوم پرفورمنس بهتری داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
بهتر بود سوالاتون رو در تاپیک جداگانه مطرح میکردین.
1- بعضی مادربوردها قابلیت توربو دارن که کل سیستم رو تا حدود کمی اور میکنن که البته خیلی پرفرمنس بالاتر نمیره ولی برای اورکلاک پردازنده بصورت دستی باید از طریق بایوس انجام بشه. که پردازنده های ضریب باز برای اینکار مناسبند.
2- برای اورکلاک بهتره که خنک کننده جدا تهیه بشه. البته قبل از اور باید از سیستم تست گرفته بشه و با توجه به شرایط سیستم و مقداری که میخواین اور کنین ، اون موقع میشه نظر قطعی رو در مورد خنک کننده مجزا داد.
3- اگر کاربر قصد اورکلاک داشته باشه ، باید قطعات مناسب اینکار رو هم انتخاب کنه مثل پردازنده ضریب باز و یا مادربورد مناسب و . . .
4- مادربورد و چیپست به تنهایی در سرعت و کارایی سیستم تاثیر ندارن ، بلکه باید مادربورد و چیپست با توجه به کاربرد و نیاز کاربر تهیه بشن. هر کدوم از این چیپستها قابلیت و آپشنهای مخصوص به خودش رو داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.