مشاهده نسخه کامل
: مشکل با GTX 280
Soor_e_Sraphil
19-08-2013, 02:49
سلام دوستان، بنده صاحب یه GTX 280 ام که از 2 یا 3 سال پیش موقع بوت آپ سیستم درست موقع لود کردن nvlddmkm.sys باعث کرش سیستم میشه، این مشکل معمولا با چند بار ریست کردن سیستم حل میشد، معمولا هم بعد از لاگین توی ویندوز اگه هر برنامه ی جی پی یو بیسدی اعم از گیم، ویدیو و ... اجرا میکردم پذیرای یه گلیچ دیگه هم بودم که جهنمو ضرر، یه ریستِ دیگه همه چیزو حل می کرد، ولی از یه هفته پیش تا به امروز دیگه ریست کردن فایده ای نداره، کامپیوترم اصلا بوت نمیشه، نمونه ی گلیچ رو پیوست می کنم، پایه ی هر گونه ترابل شوتینگی هم هستم، کمک کنید، چند تا نکته: (شاید جالب باشه ولی تابستونا که هوا گرمتر بود معمولا این اتفاق کمتر می افتاد، تا به این تابستون که غزل خداحافظی کلا خونده شد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یا مشکل از دمای بالای گرافیک است یا خود گرافیک ایراد داره بیشتر این مشکل از لحیم سردی gpu و قطع شدن ارتباط gpu با چیپ های رم گرافیک میتونه باشه اگه گرافیک روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود بهتره گرافیک رو ببرید برای تعمیر
Hamed DC
19-08-2013, 10:29
این موارد معمولا راه حلی ندارن که بشه برای همیشه از شر این مشکل خلاص شد!
چون بخاطر گرما و اصطحلاک بسیار بالای این سری، اگه رمها و چیپ هم ریبال بشه، باز هم بعد از چند مدت شاهد این خطها خواهید بود!!!
TREASURES
19-08-2013, 10:47
این مشکل خیلی کم برای گرافیکای HIGH END اتفاق می افته.... 280 گرافیک خوبیه.....ولی دیگه شانس شماست.....فقط توصیه میکنم حتما ببرید گارانتی و دست تعمیر کارای معمولی ندید
Soor_e_Sraphil
19-08-2013, 15:39
بله یا مشکل از دمای بالای گرافیک است یا خود گرافیک ایراد داره بیشتر این مشکل از لحیم سردی gpu و قطع شدن ارتباط gpu با چیپ های رم گرافیک میتونه باشه اگه گرافیک روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود بهتره گرافیک رو ببرید برای تعمیر
بعید می دونم مشکل از اور هیتینگ باشه، دمای برد و gpu همیشه توی رنج نرماله، (هر چند همونجور که می دونید رنج نرمال برا GTX 280 یه چیزی تو مایه های دِد لاینِ گرافیکای دیگست) در نتیجه مورد دوم که اشاره کردید به نظرم پِرَکتیکال تر میاد، اگه امکانش باشه ترجیح می دم گرافیکم رو دست تعمیر کار ندم، چون من شیراز زندگی می کنم و تعمیرکاری که واقعا گیک باشه سراغ ندارم (اگه دوستان سراغ دارن، معرفی کنن، ممنون میشم)، به نظر شما این مورد لحیم سردی چیزی هست که خودم از عهده ی تعمیرش بر بیام؟ اگه هم فکر می کنید ریسکش زیاده، اگه لطف کنید به من توضیح بدید که چه چیزی دقیقا به تعمیرکار بگم، خیلی خیلی ممنونت میشم اکستریم
Soor_e_Sraphil
19-08-2013, 15:49
این موارد معمولا راه حلی ندارن که بشه برای همیشه از شر این مشکل خلاص شد!
چون بخاطر گرما و اصطحلاک بسیار بالای این سری، اگه رمها و چیپ هم ریبال بشه، باز هم بعد از چند مدت شاهد این خطها خواهید بود!!!
ممنون بابت توجهتون، ولی چیزی که هست اینه که من به صرف هیچ وقت خط ندیدم، دقیقا هم میدونم منظور شما از دیدن خط ها چیه، دقیقا اگه بخوام برات توضیح بدم اینجوریه که مثلا گیم رو اجرا می کنم، 5 دیقه بازی می کنم، بدون هیچ گونه گلیچ، و کاملا بصورت یهویی و سوپرایزینگلی و رندوم، سیستم بالکل کرش می کنه و مانیتور میشه یه نقاشی آبسترکت از اشکال هندسی سیمتریک، (گفتم نقاشی بخاطر اینه که از قضا به صورت ثابت همون شکلی میمونه تا موقعی که ریستش کنم) یه چیزی تو مایه های اون عکسی که پیوست پست اول کردم، آبی بودن اون یکی هم به خاطر اینه که در واقع اون BSOD ِ، و اینکه تقریبا مطمئنم بخاطر اور هیتینگ نیست
Soor_e_Sraphil
19-08-2013, 15:53
این مشکل خیلی کم برای گرافیکای HIGH END اتفاق می افته.... 280 گرافیک خوبیه.....ولی دیگه شانس شماست.....فقط توصیه میکنم حتما ببرید گارانتی و دست تعمیر کارای معمولی ندید
آره خیلی کارت خوبیه، گارانتیش دیگه تموم شده متاسفانه، و اینکه قضیه ی من قضیه گاو پیشونی سفیدس، برم کونیخزگ سی سی اکس آر هم بخرم روز اول نه روز دوم یه مرگیش میشه، آقا اگه تعمیر کار خوب و ارزون سراغ داری معرفی کن، ممنونت میشم
NorthBridge
19-08-2013, 16:25
1. وضعیت پاور چطوره؟
2. کانکتور 8 پین کارت مشکلی نداره؟
3. فیرمویر کارت رو آپگرید کردید؟
Soor_e_Sraphil
19-08-2013, 16:56
1. وضعیت پاور چطوره؟
2. کانکتور 8 پین کارت مشکلی نداره؟
3. فیرمویر کارت رو آپگرید کردید؟
1-پاورم گرین 580 (سی پی یو q9400)، امکانش هست که از اونم باشه چون از وضعیت سلامتیش مطمئن نیستم، اگه راهنماییم کنی که چه جوری دایاگناسش کنم ممنونت میشم
2- کانکتور رو چجوری تست کنم؟
3- فیرمورش آخرین ورژنِ استوکِ زوتاک (برند کارتم زوتاکِ) برا مدل رفرنس gtx 280، این فرم وریه که روش از همون اول بود، جدید ترشم نیومد
Hamed DC
19-08-2013, 19:02
ممنون بابت توجهتون، ولی چیزی که هست اینه که من به صرف هیچ وقت خط ندیدم، دقیقا هم میدونم منظور شما از دیدن خط ها چیه، دقیقا اگه بخوام برات توضیح بدم اینجوریه که مثلا گیم رو اجرا می کنم، 5 دیقه بازی می کنم، بدون هیچ گونه گلیچ، و کاملا بصورت یهویی و سوپرایزینگلی و رندوم، سیستم بالکل کرش می کنه و مانیتور میشه یه نقاشی آبسترکت از اشکال هندسی سیمتریک، (گفتم نقاشی بخاطر اینه که از قضا به صورت ثابت همون شکلی میمونه تا موقعی که ریستش کنم) یه چیزی تو مایه های اون عکسی که پیوست پست اول کردم، آبی بودن اون یکی هم به خاطر اینه که در واقع اون BSOD ِ، و اینکه تقریبا مطمئنم بخاطر اور هیتینگ نیست
یه تست دما بگیرین ببینید اوضاع دما توی لوود100دردصد چطوره.
اگه دما به طور غیر طبیعی بالا رفت خمیر سیلیکون رو تعویض کنید.
Soor_e_Sraphil
20-08-2013, 00:00
یه تست دما بگیرین ببینید اوضاع دما توی لوود100دردصد چطوره.
اگه دما به طور غیر طبیعی بالا رفت خمیر سیلیکون رو تعویض کنید.
از اونجایی که دیگه وارد ویندوز نمی تونم بشم، تست استرس نمیتونم بگیرم، خمیر سیلیکونشم همین پری روز عوض کردم (با خمیر نقره)، ولی بازم می گم، نمی تونه مال اور هیت باشه، سیستم قبل از بوت آپ کرش می کنه، فرصتی برا داغ کردن باقی نمی ذاره
Hamed DC
20-08-2013, 10:38
از اونجایی که دیگه وارد ویندوز نمی تونم بشم، تست استرس نمیتونم بگیرم، خمیر سیلیکونشم همین پری روز عوض کردم (با خمیر نقره)، ولی بازم می گم، نمی تونه مال اور هیت باشه، سیستم قبل از بوت آپ کرش می کنه، فرصتی برا داغ کردن باقی نمی ذاره
وقتی که رم و هسته گرافیکی دچار مشکل بشه، کارت موقع سویچ شدن، مشکل رو نشون میده.
یکی از پیش درامدهای این مشکل اینه که کارت اول توی ویندوز بلو میده یا اینکه فریز میشه. که در موقع فریز معمولا خطوطی هم به نمایش میگذاره!
بعد از چند مدت که از این امر بگذره، کارت بعد از سویچ شدن سریعا همون خصوص رو نشون میده و اگر مشکل حادتر نشده باشه ویندوز هم با همون خطوط بالا میادش.
اگر مشکل حاد شده باشه، کارت علاوه بر اینکه موقع سویچ شدن خطوطی رو نشون میده، توانایی لوود تصویر رو هم از دست میده. این مرحله، مرحله ای هستش که
در اصطلاح دچار مرگ ترانزیستور میشه!!!
به نظرم این کارت اصلا ارزش تعمیری نداره! چون برای ریبال و پیدا کردن شابلونهای این سری در وحله اول باید کلی دردسر بکشین تا تعمیرکراش رو پیدا کنید و بعدش
هم باید کلی هزینه کنید. با علم بر اینکه این مشکل قابل بازگشت هستش.
اگر کارت گارانتی نداره(که فکر میکنم نداشته باشه) بهترین راه خرید یک کارت نو هستش! چون ارزش این کارت در شرایط سلامت نهایت300.000تومان هستش.
TREASURES
20-08-2013, 14:30
به نظرم بفرست شرکت گارانتی کنندش اگرم تموم شده اشکال نداره هزینش رو نهایتا پرداخت میکنی احتمالا قبول کنن
Soor_e_Sraphil
20-08-2013, 19:43
وقتی که رم و هسته گرافیکی دچار مشکل بشه، کارت موقع سویچ شدن، مشکل رو نشون میده.
یکی از پیش درامدهای این مشکل اینه که کارت اول توی ویندوز بلو میده یا اینکه فریز میشه. که در موقع فریز معمولا خطوطی هم به نمایش میگذاره!
بعد از چند مدت که از این امر بگذره، کارت بعد از سویچ شدن سریعا همون خصوص رو نشون میده و اگر مشکل حادتر نشده باشه ویندوز هم با همون خطوط بالا میادش.
اگر مشکل حاد شده باشه، کارت علاوه بر اینکه موقع سویچ شدن خطوطی رو نشون میده، توانایی لوود تصویر رو هم از دست میده. این مرحله، مرحله ای هستش که
در اصطلاح دچار مرگ ترانزیستور میشه!!!
به نظرم این کارت اصلا ارزش تعمیری نداره! چون برای ریبال و پیدا کردن شابلونهای این سری در وحله اول باید کلی دردسر بکشین تا تعمیرکراش رو پیدا کنید و بعدش
هم باید کلی هزینه کنید. با علم بر اینکه این مشکل قابل بازگشت هستش.
اگر کارت گارانتی نداره(که فکر میکنم نداشته باشه) بهترین راه خرید یک کارت نو هستش! چون ارزش این کارت در شرایط سلامت نهایت300.000تومان هستش.
واقعا از کانسرنت ممنونم حامد جان، یه نکته رو باز بگم، فکر می کنم از قلم انداختم، کارت من کاملا دِد نیست، من همین پست رو دارم توی سیف مود (نتورک انیبلد) می دم، و هیچ مشکلی هم ندارم، مشکل از وقتی شروع میشه که ماژول درایورم لود می شه، من سعی می کنم گارنتی شو پیدا کنم و براشون کارتمو ارسال کنم، آخه خرید یه کارت های اند در سطح کارت خودم به گمونم یه چیزی تو مایه های 800-900 آب می خوره، یه وضعیه خلاصه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.