ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی سی دی رام

hiva_yekta
18-08-2013, 20:00
سلام
1- من تازگی دیدم سیستم ام درایو سی دی (دو تا درایو داره هیچ کدوم را نمیشناسه) چک کردم کابل پاورش + کابل ide اش وصله هر کدوم سرجای خودشون هستند و سمت قرمزیه هر کابل به همدیگر است ! چکار کنم؟ خواهشا ضروریه؟؟ اگر درست نشد برای نصب ویندوز می تونم از طریق فلش اقدام کنم موقع بوت باید چی بذارم ؟ در حالیکه موقع انتخاب وسیله برای بوت من تاحالا گزینه ای مربوط به فلش باشه ندیدم یا نمیدونم اون موقع فلش تو سیستم نبوده شاید نشون نداده!
2- اوایل سرعت همین سیستم خوب بود تا همین 2 هفته پیش اما نمیدونم چطور شده بعد از 2 ساعت که روشنه حتی اگر باهاش کار نکنم یهو سرعت سیستم میاد پایین مثل سیستم سکته ای باید باش برخورد کرد(!) اما همون 2 هفته پیش به خاطر اخطاری که میداد باتری بایوس اش را عوض کردیم و ضمنا از همون موقع درایو سی دی ها را نشون نمیده . ممکنه از اون باشه؟ یا سرعت پایین سیستم برای ویروسی شدنش باشه؟
3 - برای خرید یک کیس دست دوم علاوه بر مشخصات سخت افزاری به نظر تون باید چ موارد دیگه ای چک کنم که بدونم مثلا بعد یک مدت کارکرد دچار افت سرعت نشه یا هر گزینه ای که عملکردش را پایین بیاره؟
ممنون میشم سوالاتم را جواب بدین

sara_program
25-08-2013, 12:19
شما کابلتون مشکل دره
ضمنا اگر هارد با CD ROM سری وصل کردین باید بگم هم هارد آسیب می بینه هم سرعت سیستم میاد پایین