ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ویروس را میناسید؟

mey2
18-08-2013, 19:14
سلام چند وقته سیستم من ویروسی شده. هیچکدام از انتی ویروس ها اونو پیدا نکرد روی سیستم حتی بوت انتی ویروس هم نتونست کاری کنه تعویض سیستم عامل هم اثری نداشت. انوع بسیاری از انتی ویروس ها رو تست کردم اما اثربخش نبود. کارایی که برای از بین بردن دستی ویروس SVCHOST,EXE توی نت اومده بود رو هم انجام دادم که هیچکدوم اثر بخش نبود غیر از یه روش که اونم باعث غیر فعال شدنش میشد نه از بین رفتنش. بالاخره نحوه فعالیت ویروس رو فهمیدم. این ویروس روی فایل WUAUCLT.EXE عمل میکنه بعد چند ثانیه فعالیت این فایل SVCHOST.EXE فعال میشه و پروسس رو بالا میبره CPU صد در صد میشه. اگه اینترنت قطع باشه این ویروس فعالیت نمیکنه همینطور اگه به محض ریستارت ویندوز WUAUCLT.EXE رو اند پروسس کتم مکلی ندارم. الانم که با ویندوز لایو اقدام به پاک کردن فایل wuauclt.exe کردم ویندوزمم داره کار میکنه مکلی ندارم. در حال حاضر این سوال رو دارم که دقیقا چه ویروسی داره اینکارو میکنه و به چه وسیله ای میتونم اونو از بین ببرم راه واقعی نه یه راه تخمینی. من ته تهش هاردو کامل فرمت میکنم با ویندوز لایو هم ترتیب ولوم اینفرمیشن رو میدم که ویروسه بپره ولی خواهشا اگه کسی میدونه این دقیقا چیه و چطور میشه نابودش کرد اموزشش بده خیلی ممنون میشم.:n12:

TURBO_BOY2006
18-08-2013, 19:30
اگه میدونی کدوم فایل حاوی این ویروس هست، از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی استفاده کنی

به این صورت که اون فایل رو تو این سایت آپلود میکنی و سایت اسکن میکنه و میگه چه آنتی ویروسایی اون رو میشناسن (میتونید همین فایلی که گفتید پاک کردید رو تو این سایت آپلود کنید.)

موفق باشید

mey2
18-08-2013, 22:18
اگه میدونی کدوم فایل حاوی این ویروس هست، از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی استفاده کنی

به این صورت که اون فایل رو تو این سایت آپلود میکنی و سایت اسکن میکنه و میگه چه آنتی ویروسایی اون رو میشناسن (میتونید همین فایلی که گفتید پاک کردید رو تو این سایت آپلود کنید.)

موفق باشید

این کارو کردم ولی اون فایل رو به عنوان ویروس نشناخت

این log رو من به تازگی با استفاده از نرم افزار getsysteminfo گرفتم بعد از این log هیچ تغییری تو سیستم ندادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]