ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای 46 اینچ تا قیمت 4 میلیون

shahab_f
18-08-2013, 12:24
سلام.
برند خاصی مد نظر ندارم، شما راهنمایی بفرمایید. سه بعدی نبود مهم نیست (حتی بهتر که نباشه). نکات ِ مد نظر :
1- کیفیت تصویر
2- تصویر در تصویر از 2 منبع متفاوت (قبلا ها بهش میگفتند تصویر در تصویر با 2 تیونر. نمیدونم الان داستان چجوریه:n13:)
3- کیفیت ساخت و عمر بالا

بسیار ممنون

matinpour
18-08-2013, 15:18
سلام.
برند خاصی مد نظر ندارم، شما راهنمایی بفرمایید. سه بعدی نبود مهم نیست (حتی بهتر که نباشه). نکات ِ مد نظر :
1- کیفیت تصویر
2- تصویر در تصویر از 2 منبع متفاوت (قبلا ها بهش میگفتند تصویر در تصویر با 2 تیونر. نمیدونم الان داستان چجوریه:n13:)
3- کیفیت ساخت و عمر بالا

بسیار ممنون

دوست عزیز
اگر می خواهید که تلویزیونی که بتواند فرمتهای ویدیویی مختلف و توانایی در خواندن زیر نویس از صریق usb سیستم دو هسته ای کیفیت تصویر خوب وغیره را داشته باشد مدل 46F5590 سامسونگ را تهیه کنید و یا 46ES6960 و همچنین می توانید با برندهای دیگر مطابقت داده و آنچه مد نظر تان هست را انتخاب کنید

misam5526
18-08-2013, 15:40
سلام.
1- کیفیت تصویر
3- کیفیت ساخت و عمر بالا

بسیار ممنون

دوست گرامی

اگه سه بعدی برای شما مهم نیست والبته گارانتی هم زیاد مهم نباشه سری R سونی یا w700سونی کیفیت عالی و قیمت خیلی خوب دارند
LG هم تا جایی دیدم LA6600 واقعاً تصاویرش خیلی زیباتر و با کیفیت تر به نظر میومد نسبت به سامسونگ (برداشت شخصی از مقایسه ال جی و سامسونگ)

اون دو تصویر که فرمودید رو دقیقاً نمیدونم ولی سونی و ال جی گویا در مدلهایی با عینک قادرند دو تصویر متفاوت رو در ان واحد (برای بازی های دونفره مخصوصاً) به نمایش بزارند

shahab_f
18-08-2013, 17:59
دوست عزیز
اگر می خواهید که تلویزیونی که بتواند فرمتهای ویدیویی مختلف و توانایی در خواندن زیر نویس از صریق usb سیستم دو هسته ای کیفیت تصویر خوب وغیره را داشته باشد مدل 46F5590 سامسونگ را تهیه کنید و یا 46ES6960 و همچنین می توانید با برندهای دیگر مطابقت داده و آنچه مد نظر تان هست را انتخاب کنید
مرسی. من میخوام برای پدر و مادرم بگیرم و اونا هم اهل یو اس بی وصل کردن و فیلم دیدن نیستند، بلکه فقط مـاهواره و تلویزیون خودمون رو نگاه میکنند. برای همین کیفیت تصویر و دوام برام مهم تر بود.
تفاوت این دو مدل تا اونجا که من دیدم یکی در 500 هرتز بودن مدل E (در مقابل 100 هرتز بودن مدل F) . دوم تو توضیحات تصویر در تصویر برای مدل F نوشته : دارد و برای مدل E نوشته : فقط با ورودی HDMI و Component :n13:
کمی راجع به این 2 تفاوت توضیح میدید؟

دوست گرامی

اگه سه بعدی برای شما مهم نیست والبته گارانتی هم زیاد مهم نباشه سری R سونی یا w700سونی کیفیت عالی و قیمت خیلی خوب دارند
LG هم تا جایی دیدم LA6600 واقعاً تصاویرش خیلی زیباتر و با کیفیت تر به نظر میومد نسبت به سامسونگ (برداشت شخصی از مقایسه ال جی و سامسونگ)

اون دو تصویر که فرمودید رو دقیقاً نمیدونم ولی سونی و ال جی گویا در مدلهایی با عینک قادرند دو تصویر متفاوت رو در ان واحد (برای بازی های دونفره مخصوصاً) به نمایش بزارند

بدون ِ گارانتی سونی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ منظورتون از بانه است؟
منظورم از تصویر در تصویر جداگانه، اینه که بشه مثلا یکی از تصاویر ماهواره و دیگری تلویزیون خودمون (صدا و سیما) رو نشون بده. چون یادمه قدیما محدودیتی بود که تصویر در تصویر هر دو از یک منبع باید باشند (مثلا هر 2 گیرنده ی دیجیتال ِ صدا و سیما)

matinpour
18-08-2013, 18:57
مرسی. من میخوام برای پدر و مادرم بگیرم و اونا هم اهل یو اس بی وصل کردن و فیلم دیدن نیستند، بلکه فقط مـاهواره و تلویزیون خودمون رو نگاه میکنند. برای همین کیفیت تصویر و دوام برام مهم تر بود.
تفاوت این دو مدل تا اونجا که من دیدم یکی در 500 هرتز بودن مدل E (در مقابل 100 هرتز بودن مدل F) . دوم تو توضیحات تصویر در تصویر برای مدل F نوشته : دارد و برای مدل E نوشته : فقط با ورودی HDMI و Component :n13:
کمی راجع به این 2 تفاوت توضیح میدید؟

منظورم از تصویر در تصویر جداگانه، اینه که بشه مثلا یکی از تصاویر ماهواره و دیگری تلویزیون خودمون (صدا و سیما) رو نشون بده. چون یادمه قدیما محدودیتی بود که تصویر در تصویر هر دو از یک منبع باید باشند (مثلا هر 2 گیرنده ی دیجیتال ِ صدا و سیما)

دوست عزیز
سری E تصویر در تصویر آن فقط با ورودی HDMI و Component یعنی که بوسیله این کابلها فعال می شود و شما می توانید هم زمان برنامه های تلویزیون و هر وسیله ای دیگری که با این کابلها وصل است را تماشا کنید ولی در سری F اینطور نیست و در ضمن دو هسته ای هم است که این قابلیت را راحت تر می کند و روی هم رفته سری F بهتر است.

misam5526
18-08-2013, 19:16

دوست خوبم اگه تهرانی هستید هیچ لزومی نداره به بانه برید

همین الان هم خیلی از فروشگاهها در تهران محصولات بدون گارانتی رو از سونی می فروشن.

والبته خیلی از سایتایی اینترنتی هم در تهران دفتر دارند و فروشگاهی رو پیدا نکردید با این سایتا تماس بگیرید و محصول رو حضوری یا با پیک بدون پرداخت اولیه تحویل بگیرید ...

و در نهایت یه سری فروشگاهها هم در تهران هستند که بیعانه میگیرند و از بانه میارند براتون و تست میکنند بعد تحویل میدند (البته این مورد برای مواردیه کههنوز زیاد از محصولی وارد نشده باشه که در مورد محصولات تاپ سونی نیازی به این کار نیست و الانش هم در تهران پره یه جورایی)

shahab_f
23-08-2013, 12:22
این سه مدل سامسونگ 5550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و 5570 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و 5590 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t_id=1329)که رسما هیچ تفاوتی در مشخصات ندارند، جز اینکه دو مدل قدیمی تر، در مقابل wifi نوشته «از طریق دانگل». یعنی چی؟ یعنی وای فای داخلی ندارند و باید گیرنده ی وای فای یو اس بی بهشون وصل بشه؟
چرا هیچ تفاوت دیگه ای تو مشخصات ندارند

shahab_f
26-08-2013, 09:41
و اگر پاسخ سوال ِ قبلی رو کسی نمیدونه. یک سوال ِ کلی دیگه: کیفیت تصویر سامسونگ (مثلا همین سری 5) بهتره یا سونی (مثلا HX750) اگه منبع پخش تلویزیون یا مـاهواره باشه؟

سینا362
19-07-2014, 13:31
ببخشید من خیلی گیچ شدم میشه کمک کنید
بین این مدلها موندم
47w804 که توقف تولی داره وکمه تو بازار اونایی هم که هستش ممکنه نو نباشه

47la6600

la7400
w600b که شنیدم کیفیت تصویرش خیلی تعریف نداره

w800b اکتیوه وصدای سه بعدی نداره

magiteq1
19-07-2014, 15:00
انتخاب شما قطعا W800B باشه

temp759
26-07-2014, 11:26
سلام دوستان عزیز
می خوام تجربه خودم رو در اختیار دوستانی که قصد خرید تلویزیون دارند قرار بدم.

من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.