ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Samsung LED 40ES6950 یا SONY KDL42w670

mansoor 7
18-08-2013, 10:55
سلام من در نهایت بعد از یه مقدار تحقیق بین این دو تا تلوزیون موندم بودجم همنهایتا 2/700 اینا هست 3d خیلی واسم مهم نیست. شاید تنها نکته این باشه که تو پخش تصاویر ورزشی بهتر عمل کنه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

W9
19-08-2013, 21:06
من w670 دارم فوق العادس... :n12:

misam5526
19-08-2013, 21:17
سلام من در نهایت بعد از یه مقدار تحقیق بین این دو تا تلوزیون موندم بودجم همنهایتا 2/700 اینا هست 3d خیلی واسم مهم نیست. شاید تنها نکته این باشه که تو پخش تصاویر ورزشی بهتر عمل کنه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

شما باید برای انتخاب اخر خودتون حضوری تصاویر و کیفیتشون رو با هم مقایسه کنید
w670 سونی دوستمون که گفت تصاویر خیلی خوبی داره (البته من این مدل رو خودم ندیدم هنوز) مدل 804 سونی رو میدونم خیلی زیبا و تصاویر عالی داره

شما علاوه بر اینا یه نگاه هم بندازید به 2013 های ال جی تصاویرشون واقعاً جذاب و زیبا و با کیفیتند

انتخاب اول من تا امروز 804 سونیه ولی یه جورایی از مدل LA6600 ال جی هم خیلی خوشم اومده ... استیل شکیل و تصویر خیلی با کیفیتی داشت تو مغازه

mansoor 7
20-08-2013, 01:02
شما باید برای انتخاب اخر خودتون حضوری تصاویر و کیفیتشون رو با هم مقایسه کنید
w670 سونی دوستمون که گفت تصاویر خیلی خوبی داره (البته من این مدل رو خودم ندیدم هنوز) مدل 804 سونی رو میدونم خیلی زیبا و تصاویر عالی داره

شما علاوه بر اینا یه نگاه هم بندازید به 2013 های ال جی تصاویرشون واقعاً جذاب و زیبا و با کیفیتند

انتخاب اول من تا امروز 804 سونیه ولی یه جورایی از مدل LA6600 ال جی هم خیلی خوشم اومده ... استیل شکیل و تصویر خیلی با کیفیتی داشت تو مغازه

این 66000 اصولا امکاناتش خیلی زیادتر از این دو مدله اما من تو فرومای خارجی دیدم میگفتن کیفیت تصویرش اصلا خوب نیس و... چند نفر گفته بودن نسبت به tvقبلیشون که اتفاقا همه lcdسونی بوده کیفیت تصویر بدتره. البته فرومه پرتقالی بود :دی اما در هر صورت نظر افرادی بود که خریده بودن
و بعضی گفته بودن باید تنظیمات را دستکاری کنید تو اکسپرت مود تا بهترین کیفیت را داشته باشین

misam5526
20-08-2013, 09:05
این 66000 اصولا امکاناتش خیلی زیادتر از این دو مدله اما من تو فرومای خارجی دیدم میگفتن کیفیت تصویرش اصلا خوب نیس و... چند نفر گفته بودن نسبت به tvقبلیشون که اتفاقا همه lcdسونی بوده کیفیت تصویر بدتره. البته فرومه پرتقالی بود :دی اما در هر صورت نظر افرادی بود که خریده بودن
و بعضی گفته بودن باید تنظیمات را دستکاری کنید تو اکسپرت مود تا بهترین کیفیت را داشته باشین

بهرحال من خودم از نزدیک دیدم ال جی 6600 رو ...

پرتقالی ها هم نظر خودشون رو دادند و اشکالی نداره ... اینجا هم نظرات متفاوته ... در تاپیک اختصاصی سونی (که من به شدت دنبال میکنم) خیلی ها میگن w800 و w804 کیفیت بهتری دارن نسبت به قبلی ها و عالین یکیم نوشته مزخرفه

در نهایت شما خودت برای کیفیت تصویر با دیدن تلویزیونها در حال پخش برنامه باید تصمیم بگیری...

farsad78
06-09-2013, 20:38
1234567890

farsad78
06-09-2013, 20:39
من w670 دارم فوق العادس... :n12:

پشت دستگاه شما هم نوشته شده lcd?من که گیج شدم رو سایت توشته led ولی پشت دستگاه نوشته lcd

hapalii
07-09-2013, 00:12
همه تی وی های LED در واقع همان LCD هستند مهم پنل که در هر دو کریستال مایع یا همان LCD پس اگر ددید روی کارتن یا جایی از تی وی کلمه LCD چاپ شده تعجب نکنید توی تی وی هایی که به LED معروق تکنولوژی پنل همان قبلی که به LCD بود و فقط منبع نور و تکنولوژی نور دهی به پنل عوض شده و جای لامپ های CCFL رو LED گرفته . در واقع اسم اینها هم LCD LED TV یا LCD با بکلایت LED که دیگه مختصرا LED ' گفته میشه .

در مورد مقایسه تی وی ها در فروشگاه ها باید بگم قطعا بهترین کار و کاملا لازم اما باید به خیلی چیزهای توجه داشت از جمله نور و سورسهای پخش شده مثلا با کمی دقت میشه خیلی راحت فهمید که W804 از HX750 ضعیف تره یا مثلا 6600 ال جی در کنار ET5 پاناسونیک حرفی برای گفتن نداره و این در صورتی که در نگاه اول هر بیننده ای درست برعکس این فکر می کنه من خودم هر دو اینها رو که گفتم مقایسه کردم و دیدم که مشتری مثلا در نگاه اول w804 رو می پسنده اما وقتی متوجه تفاوت ها می کنیش و با دقت بیشتر نگاه میکنه نظرش عوض میشه .