PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت وب سایت دانلود

befermatooo
18-08-2013, 08:58
سلام .

دوستان من میخوام یک وبسایت برا دانلود بزنم البته با ورد پرس !

برخی دوستان میگن وردپرس بدر نمیخوره برا کارت و ... .

ابتدا سایت زیر را ببینید :

rayeganafzar.com

این سایت با ورد پرس طراحی شده و البته نمیدونم غالب آماده هست یا اینکه طراحی کرده !

الان به نظرتون این سایت ضعیفه ؟

راستی میشه بعد از مدتی مثلا از وردپرس برم رو جوملا بدون اینکه مشکلی برا اطلاعاتم پیش بیاد ؟

و اینکه من اگه بخوام بجای اینکه لینک دانلود مستقیم از هاست خودم بدم ، لینک دانلود از Cnet بدم مشکلی پیش میاد ؟ یعنی ممکنه بعر از مدتی لینکهای دانلود Cnet از کار بی افته ؟

با تشکر

Thor God
18-08-2013, 19:39
بهتر نیست سایت آموزشی باز کنید ؟ کلی سایت دانلود هست !
برای ساخت سایت دانلود هم از وردپرس میشه استفاده کرد اما موویل تایپ هم قدرتمنده. پی سی دانلود از موویل تایپ استفاده می کنه.

لینک دادن به سایت های خارجی مثله همین cent که باید کلی پیج سنگین رو پشت سر بزاریم ( وسط راه اگه یه نرم افزار دیگه دانلود نکنیم خیلی شانس آوردیم) کاره غیر حرفه ای هست. احتیاج به یک هاست دانلود یا سرور دارید برای این کار.

موفق باشید.

befermatooo
19-08-2013, 07:34
سلام .

دانلود نرم افزار های اپن سورس و رایگان هست که تعدادشون زیاد نیست .

آره ، تعریف مووبیل تایپ رو شندیم . باید ببینم طراح وب سایتم میتونه یا نه !

در مورد Cnet هم ، لینک اصلی و مستقیم دانلود رو میزارم .

مثلا یک نیگاهی به لینک زیر بنداز :

دانلود ازCnet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با کلیک روش مستقیم از Cnet دانلود میکنی و دیگه نیاز نیست بری تو سایتش !

هاست دانلود باید بگیرم اما برا دانلود و اپلود فابلهای حجیم باید از سرور مجازی استفاده کنم که فکر نکنم به صرفه باشه !

ی سوال دیگه : فروش جزوه و تحقیق و ... تو اینترنت جرمه ؟ مثلا من یک پکیج مربوز به چند هزار تحقیق فارسی رو میگیرم اما نمیدونم نویسنده و ... کی هستند که بخوام اجازه بگیرم ازشون بابت باز نشر و فروش . آیا این کار جرمه ؟

فردا روزی برام شر نمیشه مثلا شکایتی چیزی ؟

Mehran
01-09-2013, 12:44
ی سوال دیگه : فروش جزوه و تحقیق و ... تو اینترنت جرمه ؟ مثلا من یک پکیج مربوز به چند هزار تحقیق فارسی رو میگیرم اما نمیدونم نویسنده و ... کی هستند که بخوام اجازه بگیرم ازشون بابت باز نشر و فروش . آیا این کار جرمه ؟

سلام...

اگه منظورتون رعایت کپی رایت هست، از نظر ارشاد (حداقل در گذشته) معرفی آهنگ یانی هم باید با اجازه ی ایشون باشه ! به خاطر رعایت قانون کپی رایت
از نظر شکایت و... تا زمانی که کسی از شما شکایت نکرده باشه و به اصطلاح شاکی خصـوصی نداشته باشید، معمولا ارشاد به عنوان مدعی العمون اقدام
خاصی انجام نمیده و مشکلی از این جهت وجود نخواهد داشت... به این نکته هم توجه داشته باشید که در مورد ارشاد هیچ حرفی رو با قاطعیت نمیشه زد و
همیشه احتمال هر اتفاقی و تصمیمی وجود داره !

با تشکر مهران...

V E S T A
01-09-2013, 13:02

بهتره این دو قانون هم مطالعه کنید :

- قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان - مصوب ۱۱ دی ۱۳۴۸

- قانون ترجمه و تکثیر کتب و نشریات و آثار صوتی - مصوب ۶ دی ۱۳۵۲

Thor God
01-09-2013, 13:27
عجیبه من این تاپیک رو بعد از رپلی کردن ندیده بودم ... :n04:

befermatooo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خان به شخصه هیچ وقت همچین ریسکی نمی کنم چون دید کاربرا نسبت به سایتم بد میشه.
فایل ها هم بیشتر از 2 گیگ نمیشه که ؟ میشه ؟( چون میگی فقط چند تا نرم افزاره لینوکس هست )

با ماهی 10 تومن راحت میتونی یه هاست دانلود بخری
یا حتی هاست های 10 ، 15 ، 20 گیگی از نت افزار میتونی بخری با قیمت پایین

موفق باشی دوست من