ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابی چیپ گرافیک لپ تاپ dell vostro 1510

ehsas1
17-08-2013, 18:49
سلام
5 سال پیش یه لپ تاپ vostro 1510 خریدم ساخت لهستان.تو این 5 سال کلی باهاش بازی و کارای سنگین کردم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه 1ماهه پیش از صبح تا غروب باهاش کردم و بعدش خریت کردم بازی کردم باهاش یهو دیدم تصویر رفت.درایور گرافیکو پاک کردم دیدم بالا میاد.فهمیدم از چیپ گرافیکشه.بردم پیش تعمیرکار گفت میدم تهران و نهایتا 110 هزینه داره.بالاخره بعد از 11روز آوردش و یه ویندوز تازه ریختم و همه چیز عین اولش بود و راحت کار میکرد و باهاش بازی هم کردم ولی یه روز صبح داشتم تو اینترنت میچرخیدم دیدم بازم همون مشکل اومده سراغم.بازم درایورو پاک کردم و ویندوز بالا اومد ولی ایندفعه بعد از نیم ساعت که داشتم فیلم تو فلشم میریختم با اینکه درایور رو پاک کرده بودم تصویر کم کم رنگی شد و تا اینکه کلا سیاه شد.پاور رو زدم دیدم اصن همون اول اصن اسم دل رو هم نشون نمیده و تصویر خرابه.بنظرتون ایرادش از چیه؟طرف تعمیرشو 1ماه گارانتی کرده بود و سر15روز اینجوری شد.حالا دردش چیه و اینکه چکارکنم اگه چیز دیگه ای خراب شده باشه طرف تو پاچه م نکنه؟ینی بهونه نیاره و پول الکی نگیره.مرسی :n27:

ehsas1
18-08-2013, 07:47
دوستان کسی تعمیرکار نیست کمکمون کنه؟

tamirat91
18-08-2013, 10:43
سلام دوست عزیز صد درصد چیپ برات ریبال یا ریسولد کردند وتعویضش نکردند شما یکبار پروگرام کنید اگه حل نشد باید چیپ رو یا ریبال کنید یا تعویض موفق باشید

ehsas1
18-08-2013, 14:00
سلام دوست عزیز صد درصد چیپ برات ریبال یا ریسولد کردند وتعویضش نکردند شما یکبار پروگرام کنید اگه حل نشد باید چیپ رو یا ریبال کنید یا تعویض موفق باشید
پروگرام کنم ینی چی؟خودش گفته گارانتی داره تعمیری که کرده بود.پس اگه بخواد چیپشو عوض کنه باید مفتی عوض کنه دیگه.حالا این کارو چطور انجام بدم؟

tamirat91
18-08-2013, 16:00
شما باید تعمیرکار باشید اگه نیستید بدید به همون بنده خدا ولی باهاش طی کنید که چیپ نو بندازه روش چون اگه ریبال کنه یا ریسولد امکان برگشت مشکل زیاده

ehsas1
05-09-2013, 15:00
لپ تاپو واسم آوردن میگن مادربوردت جواب نمیده و باید عوض شه.راه حلش چیه؟

ehsas1
07-09-2013, 00:20
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

biostar
07-09-2013, 19:16
راه حل چی چیه ؟
یه مادربرد دست 2 بنداز روش
گیر هم میاد

ehsas1
08-09-2013, 16:08
راه حل چی چیه ؟
یه مادربرد دست 2 بنداز روش
گیر هم میاد

تصویرش اینجوری شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنظر شما از مادربورده یا یارو نتونسته کاریش بکنه چرت گفته؟

ehsas1
09-09-2013, 14:25
دوستان کسی نمیدونه؟

hasanoooooooo
09-09-2013, 18:20
داداش من از چیپ گرافیکه. یحتمل سری اول بهش هیت دادن ولی هیت دادن یا نهایت ریبالش کردن و شما دوباره با لپتالپ بازی کردی که اینجوری شدهه. یا باید یه جا گیر بیاری ببینی چیپش گیر میاد که عوض کنن یا مادربردت کلا دیگه چیپ جدید رو هم نمیپزیره ... (بخاطر هیت دادن) بهترین روش پیدا کردن مادبرد دست دوم هست... که اونم زیاد ارزان نیست...

ehsas1
10-09-2013, 18:28
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ehsas1
11-09-2013, 11:27
داداش من از چیپ گرافیکه. یحتمل سری اول بهش هیت دادن ولی هیت دادن یا نهایت ریبالش کردن و شما دوباره با لپتالپ بازی کردی که اینجوری شدهه. یا باید یه جا گیر بیاری ببینی چیپش گیر میاد که عوض کنن یا مادربردت کلا دیگه چیپ جدید رو هم نمیپزیره ... (بخاطر هیت دادن) بهترین روش پیدا کردن مادبرد دست دوم هست... که اونم زیاد ارزان نیست...

چیپ جدید رو بهش دادن اما جواب کرده

hasanoooooooo
11-09-2013, 23:50
خب در این حال دیگه مادربرد باید عوض بشه بدون هیچ درنگی...تو این وضعیت هم فکر نکنم زیر 400 تومن کارت بشه.... به فکر یک سیستم دیگه باش.... بازی کردن با لپتاپ کلا اشتباه هست..

ehsas1
12-09-2013, 13:23
خب در این حال دیگه مادربرد باید عوض بشه بدون هیچ درنگی...تو این وضعیت هم فکر نکنم زیر 400 تومن کارت بشه.... به فکر یک سیستم دیگه باش.... بازی کردن با لپتاپ کلا اشتباه هست..

یه سیستم دیگه خریدم.میخواستم تعمیرش کنم بعد بفروشمش که اینجوریه
بازی نکنیم پس چکارکنیم؟

hasanoooooooo
12-09-2013, 15:51
یه سیستم دیگه خریدم.میخواستم تعمیرش کنم بعد بفروشمش که اینجوریه
بازی نکنیم پس چکارکنیم؟

اگه صرفا برای بازی باشه که کنسول ها بهتر جواب میدن!!!
بنظر من برای فروش این لپتا دست دومت میتونی lcd , bluetoth, wifi, hdd. ram,webcam رو جداگانه بهتر بفروشی . یا لپتاپ رو همینجوری داخل pt بزاری برای فروش شاید 200 دستت رو بگیره.....

ehsas1
12-09-2013, 17:17
اگه صرفا برای بازی باشه که کنسول ها بهتر جواب میدن!!!
بنظر من برای فروش این لپتا دست دومت میتونی lcd , bluetoth, wifi, hdd. ram,webcam رو جداگانه بهتر بفروشی . یا لپتاپ رو همینجوری داخل pt بزاری برای فروش شاید 200 دستت رو بگیره.....
به کسی اعتماد ندارم که بفروشم.280 مشتری واسم هست اونجایی که گفتی.میگه اول ارسال بعد واریز.خب بالا بکشه چکارش کنم؟