PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک درباره کارت شبکه در ویندوز ۸

elihessi
17-08-2013, 17:25
سلام
من ویدوز ۸ ریختم رو سیستمم همه چی عالیه فقط ۱ مشکل دارم اونم اینه که بعد از هر بار restart و یا خاموش کردن pc باید برم تو device manager و کارت شبکه ام رو disable و enable کنم تا سیستم بشناسش واسه همین قاعدتا تا مراحل ذکر شده رو انجام ندم نمی تونم به اینترنت دسترسی پیدا کنم چون مودمم فقط با کارت شبکه به کامپیوتر وصل میشه. خواهش میکنم اگر کسی از دوستان و اساتید می تونن راهنماییم کنن مستفیضمون بنمایند . thank u

saeed_136915
17-08-2013, 18:18
سلام
درایور کارت شبکه رو آپدیت کردین؟؟

...ALI...
18-08-2013, 19:56
سلام
من ویدوز ۸ ریختم رو سیستمم همه چی عالیه فقط ۱ مشکل دارم اونم اینه که بعد از هر بار restart و یا خاموش کردن pc باید برم تو device manager و کارت شبکه ام رو disable و enable کنم تا سیستم بشناسش واسه همین قاعدتا تا مراحل ذکر شده رو انجام ندم نمی تونم به اینترنت دسترسی پیدا کنم چون مودمم فقط با کارت شبکه به کامپیوتر وصل میشه. خواهش میکنم اگر کسی از دوستان و اساتید می تونن راهنماییم کنن مستفیضمون بنمایند . thank u

اینطور قبیل مسائل رو همیشه اول با آپدیت درابور شروع کنید به حل کردن.

hoji69
23-08-2013, 16:28
همیشه این مشکلات در هنگام تغییر ویندوز معمولا برای اپدیت نبودن درایو ر هاست که برای اطلاع و رفع این مشکل با بروز رسانی به 2013 می تونی به driversforwin8.blogfa.com مراجعه کنی

hossein e
25-08-2013, 22:52
سلام.من از وقتی ویندوز 8 و 8.1 رو نصب کردم با کارت شبکم مشکل دارم.وقتی سیسم رو میزارم رو sleep و بعد دوباره روشن میکنم دیگه کارت شبکه رو نمیشناسه یعنی limit access میده و باید حتما دوباره ریست کنم تا درست بشه.و یه چیز دیگه اینکه وقتی 2بار پشت سر هم درایورو disable و enable میکنم ویندوز crash میکنه و صفحه آبی میاد.اینم بگم که درایورم آپدیته و چند ورژن مختلف از ویندوزم عوض کردم