مشاهده نسخه کامل
: جاری شدن خون از بینی بدون دلیل
با سلام من گاهگاهی بی دلیل به صورت دوره ای چند روز پشت سر هم بی دلیل خون دماغ میشم
مثلا خوایم یدفعه از خواب بیدار میشم و خون از بینیم جاری میشه
گاهی خیلی خون میاد و گاهی هم کم و سریع بند میاد
مربوط به فصل خاصی نیس و خیلی نامنظمه مثلا ماه رمضون چند بار خون دماغ شدم بعد دیگه نشدم الان سه روزه بی دلیل خون دماغ میشم دوباره ممکنه قطع بشه تا پاییز یا زمستون و به همین شکل الان دوساله این شکلیم
الگویی کشف نکردم راجع به خوراکی یا غیره فقط اولین بار که بی دلیل خون اومد یادمه 2ساعت تو سرما نشسته بودیم وارد محیط اداری که شدم اولین جریان هوای گرم داخل که به صورتم خورد یدفعه خون از بینیم جاری شد الانم بی هیچ دلیلی خون میاد مثلا حتی ممکنه نصف شب بیدار شم و یدفعه خون دماغ شم
آیا ممکنه بیماری خاصی داشته باشم؟
فشار خون ندارم و فشار خونم طبیعیه(12 روی 7)
madadnoki
17-08-2013, 17:27
دوست عزیز! خون دماغ هزار و یک دلیل دارد. میتواند از خشکی مخاط بینی ، عصبی بودن و کمبود پلاکت خون باشد تا...
من پیشنهاد میکنم حتماً حتماً به پزشک مراجعه کنید.
توصیه میکنم حتماً برید پیش یک متخصص......شاید متخصص خون بهتر باشه(من یک دکتر فوق تخصص خون میشناسم که خودم هم پیشش میرم ، دکتر خوبیه)
امروز رفتن بهتر از فرداست:n12:
همون طور که گفتن خیلی دلیل می تونه داشته باشه
شما اخرین بار کی آزمایش خون دادین ؟
پارسال به علت مشکل قلبی آزمایش کلی کبد کلیه خون رو دادم و کاملا سالم بود
سلام عزیزم.
منم 1 مشکلی تو همین مایه آ داشتم البته من بچگی صدبار با مخ رفتم تو در و دیوار دماغم ضربه زیاد خورده.
رفتم پیش متخصص گفت چندتا رگ بینیت مشکل داره خلاصه برام سوزوندشون.خداییش 1مدت خوب بود بعد دوباره شروع شد البته خیلی خیلی کمتر.بعدشم که فهمیدم 1 نیمچه انحرفی داره دماغم و الانم رفتم کلا کندمش 1 جدیدشو نصب کردم:n02:
حالام منتظرم ببینم چی از آب در میاد.
شما هم سعی کن همیشه دماغتو با ویتامین آ-د مرطوب نگه داری و حتما به 1 متخصص گوش،حلق و بینی سر بزن ضرری نداره.
دوتا اسپری هم من مصرف میکردم سدیم کلراید و نازوفیت(گیاهی بود ولی همین دکترم داد) بد نبودن ولی خیلی خوبم نبودن.
سلام عزیزم.
منم 1 مشکلی تو همین مایه آ داشتم البته من بچگی صدبار با مخ رفتم تو در و دیوار دماغم ضربه زیاد خورده.
رفتم پیش متخصص گفت چندتا رگ بینیت مشکل داره خلاصه برام سوزوندشون.خداییش 1مدت خوب بود بعد دوباره شروع شد البته خیلی خیلی کمتر.بعدشم که فهمیدم 1 نیمچه انحرفی داره دماغم و الانم رفتم کلا کندمش 1 جدیدشو نصب کردم:n02:
حالام منتظرم ببینم چی از آب در میاد.
شما هم سعی کن همیشه دماغتو با ویتامین آ-د مرطوب نگه داری و حتما به 1 متخصص گوش،حلق و بینی سر بزن ضرری نداره.
دوتا اسپری هم من مصرف میکردم سدیم کلراید و نازوفیت(گیاهی بود ولی همین دکترم داد) بد نبودن ولی خیلی خوبم نبودن.
منم باید بدم بکوبن سه طبقه بسازن جاش!
کلا فک کنم درمان نداره
یه چیزی که خود پی بردم اینه که موقعی که فشار جنسیم زیاد میشه خون دماغ میشه البته در حده حدسه ولی دقیقا بعد محتلم شدن دیگه کم کم خون دماغام قطع میشه و بعد چند هفته دوباره شدت میگیره
V E S T A
22-08-2013, 14:06
با سلام من گاهگاهی بی دلیل به صورت دوره ای چند روز پشت سر هم بی دلیل خون دماغ میشم
مثلا خوایم یدفعه از خواب بیدار میشم و خون از بینیم جاری میشه
گاهی خیلی خون میاد و گاهی هم کم و سریع بند میاد
مربوط به فصل خاصی نیس و خیلی نامنظمه مثلا ماه رمضون چند بار خون دماغ شدم بعد دیگه نشدم الان سه روزه بی دلیل خون دماغ میشم دوباره ممکنه قطع بشه تا پاییز یا زمستون و به همین شکل الان دوساله این شکلیم
الگویی کشف نکردم راجع به خوراکی یا غیره فقط اولین بار که بی دلیل خون اومد یادمه 2ساعت تو سرما نشسته بودیم وارد محیط اداری که شدم اولین جریان هوای گرم داخل که به صورتم خورد یدفعه خون از بینیم جاری شد الانم بی هیچ دلیلی خون میاد مثلا حتی ممکنه نصف شب بیدار شم و یدفعه خون دماغ شم
آیا ممکنه بیماری خاصی داشته باشم؟
فشار خون ندارم و فشار خونم طبیعیه(12 روی 7)
سلام
به نظر میاد دلیل اصلی خشکی مخاط بینی هست در درجه اول مخاط بینی رو مرطوب نگه دارین.. ولی با توضیحی که تو پست آخرتون دادین بهتر هست حتما پیش
متخصص مغز و اعصاب هم برین و ازشون بخواین براتون نوار مغزی بنویسن (مخصوصا اگر با توضیح پست آخر شما سردرد هم زمان خونریزی داشته باشین ..)
M o h a m m @ d
22-08-2013, 16:19
منم دوتا دوست داشتم هر دوتا همینطور خون دماغ میشدن گهگاهی بعد که ازمایش دادن مشخص شد تومور خوش خیم داشتن که یکی با جراحی یکی با شیمی درمانی خوب شدن انشاله که شما اینطور نشی مریضیتون یه چیز معمولی باشه:n12:
بهتره هرچی زودتر ازمایش خون بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.