مشاهده نسخه کامل
: مشکل قاطی کردن رنگ gtx 460
با سلام خدمت اساتید محترم ، بنده یه کارت gtx 460 دارم که یه مدت تو بازی bf3 رنگش قاطی میکنه درایور رو هم عوض کردم ، خمیر سلیکون رو هم عوض کردم باز مشکل بر طرف نشد به نظرتون مشکل از کجاس .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
K!ng of th3 K!ngs
16-08-2013, 21:15
درایور رو آپدیت کنید ببنیدی حل میشه مشکل ؟
همچنین بعد از نیم ساعت بازی کردن ببینید دماش چفدره.
اگر Virtu هم داریم off کنید
درایور رو آپدیت کنید ببنیدی حل میشه مشکل ؟
همچنین بعد از نیم ساعت بازی کردن ببینید دماش چفدره.
اگر Virtu هم داریم off کنید
درایور آپدیت هست ، بعد از نیم ساعت بازی دماش رو 78 بود ، تنظیمات گیم هم روی medium هست.
درایور آپدیت هست ، بعد از نیم ساعت بازی دماش رو 78 بود ، تنظیمات گیم هم روی medium هست.
گه با همه بازی های سنگین این مشکل است و با ورژن های مختلف درایور تست شده و directx و همه نرم افزارها آپدیت شده و ویندوز هم مشکلی نداره مشکل یا میتونه از دمای بالا باشه که دمای 78 زیاد برای این گرافیک بالا نیست یا میتونه مشکل از خود گرافیک باشه قطع شدن ارتباط gpu با چیپ های رم خود گرافیک
گه با همه بازی های سنگین این مشکل است و با ورژن های مختلف درایور تست شده و directx و همه نرم افزارها آپدیت شده و ویندوز هم مشکلی نداره مشکل یا میتونه از دمای بالا باشه که دمای 78 زیاد برای این گرافیک بالا نیست یا میتونه مشکل از خود گرافیک باشه قطع شدن ارتباط gpu با چیپ های رم خود گرافیک
والا فقط تو این بازی bf3 هست اونم روزی حداقل 1 یا 2 بار این جور میشه.:n03: همه چیز هم آپدیت هست ، به نظرتون مشکل از باز کردن کارت نیست .
والا فقط تو این بازی bf3 هست اونم روزی حداقل 1 یا 2 بار این جور میشه.:n03: همه چیز هم آپدیت هست ، به نظرتون مشکل از باز کردن کارت نیست .
اگه رو بازی های سنگین دیگه اینطوری نمیشه بیشتر مشکل میتونه از درایور و خود بازی باشه
مثلا metro the last night هم تست کنید
اگه رو بازی های سنگین دیگه اینطوری نمیشه بیشتر مشکل میتونه از درایور و خود بازی باشه
مثلا metro the last night هم تست کنید
بله رو مترو تست کردم خیلی عالی بود ، منم احتمال میزدم که مشکل از بازی باشه آخه با هیچ بازی دیگه ای این مشکل رو نداره.
ممنون از توجهتون :n16:
بله رو مترو تست کردم خیلی عالی بود ، منم احتمال میزدم که مشکل از بازی باشه آخه با هیچ بازی دیگه ای این مشکل رو نداره.
ممنون از توجهتون :n16:
بله پس مشکل یا از درایور است یا خود بازی با یک کرک دیگه تست کنید
بله پس مشکل یا از درایور است یا خود بازی با یک کرک دیگه تست کنید
درایور رو پاک کردم از safeMod و دورباره نصب کردم به نظر خودم که بهتر شده چون دیگه قاطی نکرد ، بازی هم من آنلاین میزنم کرکی نیست :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.