PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید led lg یا samsung با بودجه من

212
16-08-2013, 08:55
با سلام
دوستان من 1800 تا 2 ملیون بیشتر نمیتونم واسه خرید تلوزیون هزینه کنم و فکر کنم با این پول 32 اینچ بیشتر نتونم بخرم چون میخوام تلوزیون full hd باشه اگه بشه هم 3d ! باشه مثل این مدل ال جی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این مدل از سامسونگ که fhd هست ولی 3d نیست

یا اگه بشه پلاسمای 32 به بالا بخرم ولی فول اچ دی باشه .خلاصه من اطلاعاتی ندارم راجب این مباحث لط کنید و کمک کنید و پیشنهاد های خودتون رو بگید.
1. نسبت به مدل ال جی خوبه یا سامسونگ
2.واسه پزیرایی مکانی با 50 متر 32 کوچک نیست ؟
3.پلاسما یا ال ای دی های فول اچ دی (که فکر کنم از 32 بیشتر با این پول نشه گرفت ) با این بودجه 1 کدوم بهتره
4.ایا روی 3d بودنش باید حساس باشم . یعنی شما خودتون باشید 3دی شو میخرید
با سپاس از همه

eshraghi2010
16-08-2013, 09:57
با سلام
دوستان من 1800 تا 2 ملیون بیشتر نمیتونم واسه خرید تلوزیون هزینه کنم و فکر کنم با این پول 32 اینچ بیشتر نتونم بخرم چون میخوام تلوزیون full hd باشه اگه بشه هم 3d ! باشه مثل این مدل ال جی

یا این مدل از سامسونگ که fhd هست ولی 3d نیست

یا اگه بشه پلاسمای 32 به بالا بخرم ولی فول اچ دی باشه .خلاصه من اطلاعاتی ندارم راجب این مباحث لط کنید و کمک کنید و پیشنهاد های خودتون رو بگید.
1. نسبت به مدل ال جی خوبه یا سامسونگ
2.واسه پزیرایی مکانی با 50 متر 32 کوچک نیست ؟
3.پلاسما یا ال ای دی های فول اچ دی (که فکر کنم از 32 بیشتر با این پول نشه گرفت ) با این بودجه 1 کدوم بهتره
4.ایا روی 3d بودنش باید حساس باشم . یعنی شما خودتون باشید 3دی شو میخرید
با سپاس از همه

سلام دوست عزیز !
برای یه سالن بزرگ 32 اینچ کمه حداقل 40 یا 42 بگیر ! 3D هنوز و حالاحالاها جا واسه تکمیل داره و یه چیز فانتزیه ! اسمارت هم که با شرایط کشور ما و محدودیت سرعت ها و بسته بودن آی پی ایران واسه دانلود اپلیکیشن ها حداقل الآن کاربرد چندانی نداره اما آینده نگر بایدبود !
اما اگر قصد 32 خوب داری من مدل 32LA66000 الجی رو به شما پیشنهاد می کنم ! همه چی تمومه !! واسه خودم هم پسندش کردم !! اون مدل سامسونگ 32F5550 رو درسته قورت میده !!

essien
16-08-2013, 12:52
سامسونگ 6920 مورد خیلی خوبی بود که میتونستی 40 اینچش رو 2.100 بگیری . فک کنم متاسفانه دیگه موجود نباشه ... :n15:
من خودم هم میخاستم اینو بگیرم اگه بتونی گیرش بیاری عالیه.

hapalii
16-08-2013, 13:55
سلام
برای 50 متر 32 خیلی کوچیک با دو میلیون و یه خورده بیشتر می تونی کاری رو کنی که من هفته پیش برای دوستم کردم و فعلا ذوق مرگه یه پلاسمای 42 اینچ ساده الجی یا 43 اینچ ساده سامسونگ می خری با قیمت حدود 1.700.000 که متاسفانه full HD نیست و کیفیت HD داره همراه اون یه اندروید پی سی می خرید با قیمت 270.000 و یه موس و کیبرد وایرلس با قیمت 80 تومان حالا شما یه تی وی داری که از هر تی وی اسمارت تو بازاری اسمارت تره تجربه استفاده اندروید 4.2 رو داری روی صفحه 43 اینچ که این جا HD بودن کیفیت پنل باعث میشه بازی های سنگین تر هم روان بازی بشه ( البته نه بازی های خیلی خفن ) دوست من که خیلی راضی ایشالا شما هم اگر این کار کردین راضی باشید .

212
16-08-2013, 15:56
سلام مجدد
از جواب دوستان س=پاسگذارم
حالا به قول دوستمون eshraghi2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و hapalii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که میگید 32 کمه . و 3d بودنشون صرف نظر کنم با این پول بالاتر از 32 ولی full hd چه ال ای دی یا پلاسمایی میتونم بخرم . دوستمون essien ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یه پیشضنهاد داده ولی میگه موجود نیست .اصلا پلاسما بخرم چی ؟
مثلا این دو مدل پلاسما 42 که توی سایت ال جی زده ؟ ایا اینا fhd هستن .؟
یا به قول دوستمون که میگه 3دی فانتزیه هنوز ایا میشه 32 ساده ای گرفت مثل این
اصلا ریشو قیچی دست دوستان شما بگید چی بخرم /
درضمن دستان اگه سایتی خرید اینترنتی مثل دیجی کالا سراغ دارید که میشه اعتماد کرد و پول به حسابشون ریخت و گزینه های زیاده برای خرید داشته باشه تا ادم دستش باز باشه معرفی بفرمایید
با تشکر

bahram202
16-08-2013, 21:43
بهترین انتخاب برای شما ازنظر من ال ای دی lg مدل 42 ns57000 تولید 2013 اصل کره
دارای گیرنده دیجیتال داخلی -fullhd-کنترل جادویی و اسمارت و قابلیت وای فای
به مبلغ 2150 البته بدون گارانتی می باشد
و البته می تونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه کنی

misam5526
17-08-2013, 15:24
ال ای دی های 2013 ال جی واقعاً قیمتهای خوبی دارن نسبت به مشخصات و زیباییشون !

نمیدونم خطای دید هست یا نه ولی به نظر لبه تلویزیونهای 2013 ال جی خیلی باریک تر شده نسبت به قبل و خیلی هم شیک تر و با وقار تر شدند :n02:

والبته قیمــــــت هاشم خیلی خوبه

رده F سامسونگ هم نسبت به قبلی هاش قیمت های بهتری داره نست به مشخصات والبته سونی هم عالیه 2013 هاش از نظر قیمت و زیبایی (خصوصاً w804 که نظرم رو جلب کرده)
الان اصلاً پشیمون نیستم که 2-3 ماه صبر کردم تا 2013 ها وارد بازار بشن ....

212
17-08-2013, 23:22
مرسی از دوستان عزیز.من دیگه باید بخرم اگه میشه اخرین نظراتتون بگید.
فقط نگفتید در کل سامسونگ خوبه یا ال جی؟؟؟

لطفا نظرتتون هم در مورد این بگید
با تشکر

hesam 63
18-08-2013, 04:41
32 برای اتاق پذیرایی کوچک به نظر میاد
یک این که به نظر من اسمارت چیز به درد بخوری نیست. سه بعدی هم برای 32 زیاد جالب به نظر نمی رسه.
من مدل هایی که می تونی با رقم مورد نظر خریداری کنی می زنم. ببین کدوم برای شما مناسب تره. البته یکی دو تا یکم از دو میلیون بیشتره.
یک چیز دیگه این که تلویزیون مثل موبایل نیست که مدل های هم قیمت با هم کلی تفاوت داشته باشند. زیاد روی این مورد سخت گیری نکن.
مدل 1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معایب : فول اچ دی نیست. یکی hdmi بیشتر نداره
مزایا : ال ای دی 42 اینچ
مد 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا : ال ای دی 42 اینچ - fhd - بلندگوهای 20 وات و موارد دیگر که نسبتا به مورد اول ارزش خرید بیشتری دارد
معایب : قیمت نسبتا بالا 2200
مدل 3 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا : فول اچ دی - قیمت مناسب - 3 hdmi
معایب : ال سی دی 37 اینچ
مدل 4 :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایا : سایز 42 اینچ - فول اچ دی - 3 تا hdmi
ولی lcd هست
مدل 5 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از جدیدترین مدل های سامسونگ با قیمت 2100 که فول اچ دی هست.
حالا باید خودتون تصمیم بگیرید که کدام مناسب تره.

212
18-08-2013, 12:05
مرسی از hesam 63 جان بابت زحمتی که کشیدند.میتونی توضیح بدی چرا 3D برای 32 جالب نیست. درضمن منتو پست اول نوشتم برا پذیرایی با 50 متر که اشتباه کردم . محیطش نهایت فکر کنم 30 متر باشه .بازم ممنون از پاسخ جامعتون

hesam 63
18-08-2013, 19:02
به خاطر سایز کوچکش فکر کنم سه بعدی برای 32 جالب نباشه. اگه دقت کنید تو 32 اینچ ها خیلی محدود 3d تولید می شه و با توجه به این که غیر از شما عده ای دیگر هم قراره استفاده کنند فکر کنم دچار مشکل بشید. بعد این که این تکنولوژی هنوز به اون حد نرسیده که فراگیر و قابل استفاده واسه همه باشه.
تکنولوژی های دیگه هستند که بیشتر از سه بعدی قابل استفاده اند. مثل ارتباط بی سیم لپ تاپ با تلویزیون که قادر هستید فیلم های روی لپ تاپ رو از طریق تلویزیون مشاهده کنید.یا ساپورت کردن فرمت های قابل پخش در تلویزیون که بعضی از مارک ها با همدیگر متفاوته یا کنتراست تصاویر و مسائلی از این دست.
مدل شماره 2 با بودجه شما مورد جذابی به نظر می رسه و از لحاظ طراحی هم از بقیه زیباتر است. سامسونگ هم که مدل جدید به بازار ارائه داده و نباید مشکل خاصی داشته باشد.
این هم اطلاعات بیشتر از مدل جدید الجی یا همون مدل شماره دو

212
18-08-2013, 19:55
دوست عزیز ممنون.این سایتی که معرفی کردی میشه با خیال اسوده ازش خرید کرد؟من خریدام همه از سایت دیجی کالاست.؟

دوست عزیز الان ویرایش کردم
با دیجی کالا مقایسه کردم خیلی قیمتاش بالاست !

misam5526
18-08-2013, 21:01
دوست عزیز ممنون.این سایتی که معرفی کردی میشه با خیال اسوده ازش خرید کرد؟من خریدام همه از سایت دیجی کالاست.؟

دوست عزیز الان ویرایش کردم
با دیجی کالا مقایسه کردم خیلی قیمتاش بالاست !

دوست خوبم
من هم سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میکنم یه سر بزنید.

مدلهای جدید ال جی 2013 و سونی2013 در این سایت موجود هستند یه نگاه بندازید.

212
19-08-2013, 12:03
دوستان یه سوال فوری ؟
یکی از دوستام امروز تلوزیون 32 سفارش داده براش بیارن .خونه دوستش دیده بود .دفترچه تلوزیون هم ازش گرفته بود اورده بود میگفت ری سی ور داخلی داره .نه گیرندهدیجیتال داخلی ها ، ری سور .یعنی باهاش ماه واره وصل میشه . منم توی دفترچه نگا کردم وروی ماه واره رو نشون داده بود عکسشم زده بود که تلوزیونمستقیم به دی ش وصل کردهبود .اطلاعی از این مدلها دارید ؟از بانه براش میخوان بیارن یک میلیون 250 هزار .اگه اطلاعاتی دارید بفرماییدری سی ور داخلی میتونی کانالاهای فول اچ دی ماه واره رو باز کنه .
مدلهایی که روی دفترچه زده بود اینا بودن حالا نمیدونم مال اون دقیقا کدومه ولی گفت مدل 2 هست
1. lg ln53
2.lg ln54
3.lg la61
4.lg la 643
با تشکر

essien
25-08-2013, 22:54
رسی.ور خالی hd هم باشه فقط به درد دیدن شبکه های رایگان میخوره!
فقط رو حساب رسی.ور بودن خرید این tv مفت نمی ارزه ...

من دیروز 2.130 سامسونگ 6920 گرفتم.40 اینچ با 18 ماه گارانتی ...
به بودجه شما هم میخوره تقریبا . ولی یکم باید بگردی تا پیداش کنی اکثرا دیگه این مدل رو ندارن . خودم فک میکردم دیگه پیدا نمیشه...

lg هم میتونی فک کنم مدل 54200 رو بگیری که قیمتش 2.190 هستش.

212
26-08-2013, 16:26
رسی.ور خالی hd هم باشه فقط به درد دیدن شبکه های رایگان میخوره!
فقط رو حساب رسی.ور بودن خرید این tv مفت نمی ارزه ...

من دیروز 2.130 سامسونگ 6920 گرفتم.40 اینچ با 18 ماه گارانتی ...
به بودجه شما هم میخوره تقریبا . ولی یکم باید بگردی تا پیداش کنی اکثرا دیگه این مدل رو ندارن . خودم فک میکردم دیگه پیدا نمیشه...

lg هم میتونی فک کنم مدل 54200 رو بگیری که قیمتش 2.190 هستش.

مرسی دوست عزیز از پاسخت

من دیگه میخواستم برم بخرم که چند تا از این دوستان میگن دست نگه دار قراره دولت ارز نمیدونم چند تومنی بده لوازم ارزون میشه . ایا به نظر شما صحت داره نخرم هنوز یا بگیرم . الن دو هفته است که من امروز فردا میکنم واسه خرید.در ضمن اگخ قراره بگیرم برم از بانه بیارم به نظرتون ؟مرسی

راستی دوستان یه نگاهی به این مارکها بکنید نظرتون بدید.تلوزیون سونی چطوره ؟

این مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]