مشاهده نسخه کامل
: مشکل با بزرگ نمایی
با سلام خدمت همه
بنده یه ال سی دی با مشخصات
32 (81 cms) BX350 Series BRAVIA LCD TVدارم دوتا پورت اچ دی میخوره یکیش به ایکس باکس وصله و یکی دیگه به ----- فول اچ دی.
از لحاظ تصویر هیچ مشکلی ندارم و مثل هلو کار میکنه .
فقط وقتی یو اس بی رو وصل میکنم و یه کلیپ تصویری روش اجرا میکنم تصویر کوچیک هست وقتی میرم زووم میکنم 1 و 2 و 4 ایکس داره
و فول همه رو امتحان میکنم منتها نصف ال سی رو نمایش میده از وسط هست هر کاری میکنم نمیشه تمام صحفه بشه
واسه این مدل رو گذاشتم بتونید راحتتر راهنمایی کنید ببینید مشکلم حل میشه یا باید اینطوری بمونه
با سپاس
Soroush-S
16-08-2013, 11:26
برو قسمت Aspect Ratio و تنظیمات بزار روی 16:9
ممنون
ولی متاسفانه این بخش رو نداره هرچی گشتم نبود
فقط تو بخش اسکرینش دو تا گزینه wide بود در هرحالت دستکاریش کردم هیچی
ضمنا زیرش یه بخش 4:3 داشت که رو دیفالت و رو خاموش هم همینطور بود
ایا همیچین چیزی ممکنه
پچ اپدیت چیزی نداره برم دان کنم حل بشه
با سپاس
دوستان همچنان منتظر یاری سبز شما هستم
پچ چیزی نداره دانلود کنم اپدیتش کنم درست بشه
دیروز وامروز سه چهارتا کلیپ فول اچ دی بخش کردم ولی متاسفانه بازم همینطور هست
با سپاس
matinpour
18-08-2013, 20:40
دوستان همچنان منتظر یاری سبز شما هستم
پچ چیزی نداره دانلود کنم اپدیتش کنم درست بشه
دیروز وامروز سه چهارتا کلیپ فول اچ دی بخش کردم ولی متاسفانه بازم همینطور هست
با سپاس
دوست عزیز
روی کنترول شما باید یک کلید OPTIONباشد در موقع اجرای فیلم آن را فشار دهید و تصویر و صدا را مدیریت کنید.
در برند سامسونگ ما اگر از طریق USB فیلمی نمایش می دهیم که تمام صفحه نیست در حال نمایش فیلم از منوی TOOLS اندازه تصویر را می توانیم به دلخواه تغییر دهیم و آن اندازه مطلوب را انتخاب کنیم. نگاه کنید ببینید برای شما هم می شود از این طریق عمل کنید چون مدل تلویزیون شما را در دسترس ندارم نمی توانم بیشتر از این شما را کمک کنم .
در ضمن آبدیتی برای تلویزیون شما فعلا نیست.
ممنون
من رو ال ای دی برادرم خودم براش درست کردم
مال برادر بزرگتر هم یه بروایا سونی 46 هست اونم خودم براش درست و توضیح دادم
جالب اینجاست من وقتی فیلم یا کلیپ رو پلی میکنم در بخش اپشن همون پلی بک فقط یه اپشن زووم داره که به ترتیب 2x 3x 4x full
رو هر چهارحالت تست کردم ولی ننیجه نگرفتم رو کلیپهای فول اچدی هم تست کردم نشد..
تو یه فروم خارجی گشتم ولی اونجا میگفتن 16:9 رو بزار رو حالت اتوماتیک این تلویزیون فکر کنم خودش واید هست نمیدونم ولی واید رو حالت اتوماتیک و 4:3 رو حالت اتوماتیک هستش بعد از اون خارج شدم و گذاشتمش دستی هیچی....
فقط یه چیز رو کنترل تلویزیون یه دکمه اسکرین هست تو شبکه های ایرانی و درحالتی که ----- وصل هست راحت میتونم با این دکمه اسکرین تصویر رو زووم یا نرمال یا سوپر زووم کنم ولی در حالت پخش یو اس بی این کار نمیشه و میگه این حالت واسه پخش از یو اس بی نامعتبر هست
موندم خدایش
یه خود سونی هم نامه نگاری کردم ببینم جوابش چی میشه
ازش براتون عکس میگرم از بخش اپشن یو اس بی و از خود اپشن اسکرین ال سی دی
بازم ممنون ا زتوجه شما عزیزان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.