مشاهده نسخه کامل
: مشكل در در برنامه نويسي
mehran64
15-08-2013, 16:14
کد زیر اطلاعات رو به درستی از اکسل به DataTable میریزه و در DataGridView به درستی نشون میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فايل Excel را ميتوانيد از لينك زير برداريد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که میبینید اطلاعات از یه فایل Excel خوانده شده و در DataTable ریخته میشه و از اونجا برای عملیاتی که نیاز دارم استفاده میکنم
همانطور که در برنامه میبینید به ازای هر شهری که در فایل excel وجود دارد یک If گذاشتم
مشکل ایجاست که اگه یه شهر به این فایل اکسل اضافه بشه اونوقت من باید برنامه رو دوباره تغییر بدم و یه If دیگه هم واسه اون اضافه کنم.
برای رفع این مشکل چه کنم که دوباره برنامه رو تغییر ندم؟
فایل Excel شما خالی است!
لازم نیست که در شرط های خود نام استان ها را بگذارید.
1- ضرایب مورد نیاز برای محاسبه ی امتیاز به ازای هر شهر را درون یک فایل دیگر قرار دهید. که هر وقت نیاز بود Refresh کنید.
2- با باز شدن برنامه فایل را load کنید مثلا در یک کلاس دیکشنری یا یک آرایه دو بعدی.
3- با استفاده از یک حلقه (برای آرایه دو بعدی) و یا متد های کلاس دیکشنری، درون حلقه ی خودتان بررسی کنید که استان مورد نظر هست یا خیر. اگر هست ضریب آن را نیز بخوانید و محاسبه کنید.
نمونه کد:
موفق باشید.
mehran64
15-08-2013, 23:24
من متوجه این چیزی ک شما میگید نمیشم
من در برنامم دو تا مشکل دارم
یه فایل اکسل دارم که باید تک تک رکوردهاش رو بررسی کنم تا با هر کدوم یه رفتاری رو انجام بدم (همون ضرایب) در واقع این برنامه برای یک فایل اکسل نیست، برای فایل های اکسلی است که نام شهرها و ضرایب آن هم با نظر کاربر در فایل اکسل تغییر میکند. این برنامه در واقع این انعطاف رو داشته باشه که با این تغیرات بتونه درست کار کنه
فایل اکسل رو همون پست اول درستش کردم
مثالی که قرار دادم نحوه ی استفاده از Dictionary است.
شما برای ایجاد ضرایب در یک فایل دیگر مثلا یک فایل متنی (در ساده ترین حالت) این گونه بنویسید:
حالا در زمانی که برنامه باز می شود:
اینگونه هر وقت نیاز باشد به راحتی می توانید با تغییر این فایل شهر های جدید به برنامه ی خود اضافه کنید. (البته چون از Excel استفاده می کنید این فایل را نیز Excel کنید بهتر است.)
حالا در حلقه ای که شرط های بررسی فایل Excel اصلی قرار دارد اینگونه بنویسید:
موفق باشید.
mehran64
16-08-2013, 11:21
در اینجا یه فایل تکست قرار دادید که هم شامل نام شهرهاست هم ضرایب. چرا نام شهرها رو داره؟
اگر خواسته باشید فایل Excel رو برام در فایل تکست شبیه سازی کنید باید بگم که ضرایب در فایلی نوشته شده نیست بلکه مقداری است که از قبل به من برنامه نویس داده شده، ولی همین ضرایب
هر چند مدت یه بار تغییر میکنه
همانطور که قبلا هم گفتم شهرهایی در فایل اکسل وجود داره که به این شهرها هم اضافه خواهد شد
فکر کنم اگه به فایل اکسلی که قرار دادم نگاه کنید بهتر متوجه منظورم میشوید
mehran64
17-08-2013, 21:41
متشکرم دوست عزیز
اون چیزی که در فایل اکسل هست و در اینجا من نمیبینم ستون تعداد در فایل اکسل هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.