مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی درمورد صفحه نمایش لپ تاپ
Farbod2 قدیم
15-08-2013, 14:12
سلام
من خیلی گیج شدم، لطفا یکی راهنمایی کنه در این مورد:
صفحه نمایش LED, HD, with IPS بهتره یا که صفحه ی Full HD, TN LED ؟؟
آخه من در اینترنت خوندم که TN ها خیلی کیفیتشون پایین تر از IPS هاست، ولی آخه Full HD هم خیلی بهتر از HD هست، حالا کدومش رو شما پیشنهاد می کنید؟؟
(به عبارت دیگه: Asus N56VB کیفیت صفحه نمایشش چه طوره؟؟ به قدری خوب هست که بخوام برای 1080 بودنش پول بدم؟؟)
بسیــــــــــــار ممنونم:n12:
tiyam 01
18-08-2013, 15:29
کیفیت صفحه ips از led backlight هم بیشتره، فول اچ دی جزئیات بیشتری نشون میده، اگه جزئیات زیاد مهم نیست و کیفیت مهمه ips (واسه کارای روزمره مناسبه مثل اینترنت و ...) اگه نه فول اچ دی
سلام
من خیلی گیج شدم، لطفا یکی راهنمایی کنه در این مورد:
صفحه نمایش LED, HD, with IPS بهتره یا که صفحه ی Full HD, TN LED ؟؟
آخه من در اینترنت خوندم که TN ها خیلی کیفیتشون پایین تر از IPS هاست، ولی آخه Full HD هم خیلی بهتر از HD هست، حالا کدومش رو شما پیشنهاد می کنید؟؟
(به عبارت دیگه: Asus N56VB کیفیت صفحه نمایشش چه طوره؟؟ به قدری خوب هست که بخوام برای 1080 بودنش پول بدم؟؟)
بسیــــــــــــار ممنونم:n12:
N56vb چون گرافیک GT740 داره و i7 قطعا تو کارهای به جز بازی های سنگین چون بیشتر قدرت گرافیک میره برای صفحه FULLHD ، اگه تو حالت HD اجرا بشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اما در کل صفحه FULLHD نیازمند گرافیک قوی CPU قوی و صفحه با اندازه بزرگه اگه باطری براتون مهمه باید از خرید فول صرفه نظر کنید
اما IPS کیفیت تصویر عالی داره اگه بیشتر برای کار مثل فتوشاپ میخواین پیشنهاد میکنم برای لپ تاپ های نسل بعدی هزینه کنین
3aman021
18-08-2013, 18:22
در حال حاضر پنل IPS فقط در رزولیشن fhd استفاده میشه ,اما جای نگرانی نیست . بیشتر مدل های سری جدید (مثلا n550) از رزولیشن fhd استفاده میکنند.بخصوص لپ تاپ های حرفه ای سری جدید که بیشتر از رزولیشن fhd بهره میبرند و این رو قیمت هم تاثیر میذاره!!رزولیشن HD هم در مدلهای حرفه ای به ندرت استفاده میشه.معلوم نیست شاید تا دوسال دیگه اصلا رزولیشن HD بره کنار!! در نتیجه خرید لپ تاپ با رزولیشن fhd منطقیه و پشیمون نمیشید.
mostafa ace
18-08-2013, 18:44
ممنون میشم اگر دوستان صاحبنظر راهنمایی بفرمایند:
منظور از Bright LED همنون صفحه نمایش براقه؟ آخه در جایی از همین فروم یکی از دوستان گفته بود که مدلهای Asus N56 و N46 صفحه نمایش مات دارند، درحالیکه در مشخصات آنها عبارت Bright LED نوشته شده است.
farhad-13
18-08-2013, 20:32
این لپ تاپ های هستن که صفحه نمایششون لمسیه و میچرخه و مثل تبلت میشه . اینا چجورین به درد میخورن؟؟؟
اسمی هم داره؟؟
اگه میشه چند مدل هم معرفی کنید که این شکلی باشن
این لپ تاپ های هستن که صفحه نمایششون لمسیه و میچرخه و مثل تبلت میشه . اینا چجورین به درد میخورن؟؟؟
اسمی هم داره؟؟
فکر کنم به این جور لپ تاپ ها میگن هیبریدی
خیلی به درد بخور نیستن کلا لمسی بودن ویندوز به جز رابط مترو کاربرد دیگه ایی نداره قسمت دسکتاپ هم کار کردن سخته
ویندوز استور هم که برای ایران بستست دیگه چه فایده ایی داره به جز بزرگ و کوچیک کردن عکس با نیشگون
قیمت اینجور لپ تاپ ها هم خیلی بالاست
Akbari694
19-08-2013, 14:43
اسمی هم داره؟؟
من هم اسم convertible رو براشون شنیده ام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.