ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ LIFEBOOK LH772

netbazi
15-08-2013, 09:22
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من چنتا سوال دارم درباره لپ تاپ مدل LIFEBOOK LH772
میخوام بدونم حدودا کی وارد ایران میشه اصلا وارد میشه؟
حدودا قیمتش چند هست ؟ حداقل قیمت دولارش هم بگید بد نیست
به نظر شما این لپ تاپ خوب هست من بیشتر برای کارهای شخصی و دیدن فیلم و اینترنت میخوام بازی هم در حد Pes رو برام اجرا کنه حل
چشک خیلی گرفتتش واقعا بعش میخوره خوب باشه نظر شما چی؟

Capital
21-08-2013, 22:55
سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من چنتا سوال دارم درباره لپ تاپ مدل LIFEBOOK LH772
میخوام بدونم حدودا کی وارد ایران میشه اصلا وارد میشه؟
حدودا قیمتش چند هست ؟ حداقل قیمت دولارش هم بگید بد نیست
به نظر شما این لپ تاپ خوب هست من بیشتر برای کارهای شخصی و دیدن فیلم و اینترنت میخوام بازی هم در حد Pes رو برام اجرا کنه حل
چشک خیلی گرفتتش واقعا بعش میخوره خوب باشه نظر شما چی؟دوست عزیز من این مدل رو تو سایت خود فوجیتسو نگاه کردم و میشه گفت که یه کانفیگ مورد قبولی داره که سی پی یوش 3612QM و همچنین دارای گرافیک 640M از جیفورس میباشد که تقریبا میشه این لپ تاپ رو از لحاظ کانفیگ با Z500 از لنوو برابر دونست چون تقریبا کانفیگشون مثل هم هست البته مدل های سخت افزارشون فرق داره اما تقریبا قدرت و سرعت یکسانی دارن و در مورد اومدنش هم در ایران چیزی نمیدونم ولی در کل اینو بگم که این مدل خیلی راحت پاسخ گوی نیازهای شماست چون بالاخره یه بازی pes به سیستم قوی احتیاج نداره حتی این مدل گرافیک بازی های قوی تر رو هم اجرا میکنه و برای کارهای روزانه مثل اینترنت و دیدن فیلم هم خوبه البته اگه از اونجور ادم هایی هستین که خیلی اهل فیلم هستید و کیفیت, خیلی براتون اهمیت داره پس بهتره برین سراغ فول اچ دی که اون موقع گرون میشه که البته همین هم خیلی خوبه و یه موردی هم بگم اونم اینکه به نظر من لپ تاپ های فوجیتسو ظاهر قشنگی ندارن اما کیفیت ساخت خوبی دارن مخصوصا تو لپ تاپ های جدیدشون.