PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بینAMD Radeon™ HD 7950 یا gtx 760 یا gtx 660 ti

htconex+
15-08-2013, 00:01
سلام
دوستان عزیز من میخواستم یه کارت گرافیک خوب تا 1.5 میلیون بخرم ولی بین کارت گرافیک های انویدیا موندم چون متاسفانه 2 GB حافظه ی تصویری دارند.اما radeon HD 7950 3gb حافظه داره.اگه دقت کرده باشید بازی gta iv 1.2 gb حافظه ی تصویری نیاز داشت.حالا 2gb فکر نکنم مناسب باشه.اما از 7950 هم حرف های زیادی زده شده.مصرف دقیق چقدره? چقدر memory bus داره یعنی چند bit?
کلا کدوم کارت گرافیک تو این قیمت بهترینه برای بازی?.
ممنون

htconex+
15-08-2013, 00:26
بدلیل ویرایش نام تاپیک قبلی متاسفانه این مشکل بوجود امد از مدیران عزیز درخواست دارم تاپیک قبلی رو پاک کنند.ممنون

Ali*Reza
15-08-2013, 01:22
به نظر من اگر بتونين بودجتون رو به 1.700 افزايش بدين ، گرافيک 7970 انتخاب بهتر و مناسبتريه.

htconex+
15-08-2013, 11:17
به نظر من اگر بتونين بودجتون رو به 1.700 افزايش بدين ، گرافيک 7970 انتخاب بهتر و مناسبتريه.
سلام داداش
بنظرتون کدام کارت گرافیک برای بازی بهتره؟Gtx 770 3GB یا Amd 7970 3GB یا Gtx 670 4GB? بیشترین قیمت هم ماله 670 4GB هست 1.8 میلیون تومنه.متاسفانه این کارت گرافیک ها که بعضا vram شون بیشتر از نسخه ی 2gb هست بنچمارکشون اصلا پیدا نمیشه منظورم اینه که بنچمارک کارت گرافیک gtx 670 با vram 2GB همجا هست ولی بنچمارک gtx 670 با vram 4GB نیست!!!!
این physiqs توی nvidia جایگزینی هم توی Amd داره؟

Erfan.
15-08-2013, 11:34
سلام داداش
بنظرتون کدام کارت گرافیک برای بازی بهتره؟Gtx 770 3GB یا Amd 7970 3GB یا Gtx 670 4GB? بیشترین قیمت هم ماله 670 4GB هست 1.8 میلیون تومنه.متاسفانه این کارت گرافیک ها که بعضا vram شون بیشتر از نسخه ی 2gb هست بنچمارکشون اصلا پیدا نمیشه منظورم اینه که بنچمارک کارت گرافیک gtx 670 با vram 2GB همجا هست ولی بنچمارک gtx 670 با vram 4GB نیست!!!!

GTX 770 قطعا از بقیه انتخاب بهتری هست، 770 به طور کلی معادل GTX 680 هست که فرکانس بالاتر(مخصوصا در مموری) = عملکرد کمی بهتری داره.
اون میزان رم هم فاکتور مهمی نیست برای یک عدد مانیتور.

این physiqs توی nvidia جایگزینی هم توی Amd داره؟

PhysX که فقط برای کارت های Nvidia هست اما برخی تکنولوژی هایی هستند که در برخی گیم ها استفاده میشن تا بتونن تا حدی این کار رو انجام بدن(که هیچ کدوم به دقت Nvidia PhysX نمیرسن)، اما دقت داشته باشید که هیچ کدومشون مختص AMD نیستند و با کارت های Nvidia هم کار میکنن.

در کل PhysX فاکتور خیلی خیلی مهمی نیست در حال حاضر، اما باید در نظر گرفته بشه این مزیت، گیم های نسل بعدی که در راه هستن احتمالا از این تکنولوژی بهره‌ی زیادی ببرن.

htconex+
15-08-2013, 15:54
GTX 770 قطعا از بقیه انتخاب بهتری هست، 770 به طور کلی معادل GTX 680 هست که فرکانس بالاتر(مخصوصا در مموری) = عملکرد کمی بهتری داره.
اون میزان رم هم فاکتور مهمی نیست برای یک عدد مانیت

پس چرا تو این bench نتیجه اینجوری شده؟7970 تو این تست 1 سرو گردن از gtx 770 بالاتر بود!!!
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا gtx 770 از open GL 4.3 ساپورت میکنه و Amd 7970 Open GL 4.2
بالاخره تو یه فروشگاهی پیدا کردم که GTX 770 رو با vram 3GB میفروشه.الان Vram ها هم با هم برابرند.
به نظرتون تو بازی ها کدومشون فریم بالاتری رو ارائه بدند البته تو بالاترین رزولوشن و ultra quality؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک برتری و مزیت های دو کارت گرافیک Amd 7970 و GTX 770 نسبت به هم هست که متاسفانه تو این تست 770 با vram 2GB هست.

ولی من گیج شدم بکی از یکی بهتره تو هر تست یه نتیجه ای میاد که تست قبلی رو نقض میکنه:n24:
واسه بازی کدومشون بهترند؟

Ali*Reza
15-08-2013, 16:49
در همین بنچمارکی که شما گذاشتین در کاربردهای گیمینگ مدل 770 برتری تقریبا محسوسی داره.
همونطور که گفته شد مدل 770 با مدلهای 680 و مشابه اون مقایسه میشه و مسلما کارت بهتری هست. ظرفیت کارت هم لزوما عامل برتری یک کارت نیست.
گرافیک 770 قیمتش حدود 1.800 هست. و در این رنج قیمت انتخاب خیلی خوبیه. البته مدلهای غیر ریفرنس این مدل هم وجود دارن که قیمتهای بالاتری هم دارن.

Erfan.
15-08-2013, 17:07
پس چرا تو این bench نتیجه اینجوری شده؟7970 تو این تست 1 سرو گردن از gtx 770 بالاتر بود!!!
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا gtx 770 از open GL 4.3 ساپورت میکنه و Amd 7970 Open GL 4.2
بالاخره تو یه فروشگاهی پیدا کردم که GTX 770 رو با vram 3GB میفروشه.الان Vram ها هم با هم برابرند.
به نظرتون تو بازی ها کدومشون فریم بالاتری رو ارائه بدند البته تو بالاترین رزولوشن و ultra quality؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک برتری و مزیت های دو کارت گرافیک Amd 7970 و GTX 770 نسبت به هم هست که متاسفانه تو این تست 770 با vram 2GB هست.

ولی من گیج شدم بکی از یکی بهتره تو هر تست یه نتیجه ای میاد که تست قبلی رو نقض میکنه:n24:
واسه بازی کدومشون بهترند؟

لینک Anandtech که دادید، یک بنچمارک نیست بلکه مجموعه ای از بنچمارک هاست، شما به عنوان های گیم ها + تنظیمات و رزولوشن اون ها دقت کنید و ببینید در هر گیم، عملکرد کارت ها چه طور هست.

لینک دوم هم مقایسه Specification و عملکرد خام قسمت های مختلف کارت هاست که نباید به این شکل ازشون استفاده کرد.

pharm
17-08-2013, 00:23
آخرش من نفهمیدم 7970 قویتره یا 770 تو بازی یا 680
منم میخوام یا 7970 بگیرم یا 680 ولی بعضی جاها نوشته شده به خاطر 10 fps با 680 که تو بازی که 680 بیشتر از 7970 هست و7970 ارزش بیشتری داره حالا نمیدونم موندم منم
این Phyzix خیلی اهمیت داره؟!

Ali*Reza
17-08-2013, 00:47
آخرش من نفهمیدم 7970 قویتره یا 770 تو بازی یا 680
منم میخوام یا 7970 بگیرم یا 680 ولی بعضی جاها نوشته شده به خاطر 10 fps با 680 که تو بازی که 680 بیشتر از 7970 هست و7970 ارزش بیشتری داره حالا نمیدونم موندم منم
این Phyzix خیلی اهمیت داره؟!

همونطور که گفته شد گرافيک 770 از 7970 بهتره و ارزش خريد بيشترى داره.

htconex+
18-08-2013, 12:34
سلام مجدد
خیلی ممنون از راهنمایی همه ی دوستان عزیز
یه نکته میمونه رزولیشن مانیتور من 1280*1024 هست.این یعنی این که هر دو کارت گرافیک(GTX 770 2GB یا PowerColor HD7970 3GB) فریم های نجومی پردازش خواهند کرد:n02:فقط Amd 1GB حافظه ی بیشتر خواهد داشت که واسه بازی ها خیلی خوبه.نمیشه واسه پردازش های physiqs سی پی یو هم کمک کنه؟ در ضمن این PowerColor HD7970 3GB با Amd Radeon hd 7970 3gb فرقی که نمیکنه درسته؟

من درست دو هفته بعد از خریدن کارت گرافیک amd 5770 بازی GTA IV هم به بازار اومد این کارت گرافیک واقعا قدرتمند بود ولی متاسفانه 1GB حافظه ی تصویری داشت و اون بازی نزدیک به 1.3GB حافظه ی گرافیکی نیاز داشت:n28:و اون زمان هم کارت گرافیک های ارزونتر(با قدرت یمقدار پردازش گرافیکی کمتر)و البته یمقدار حافظه ی گرافیکی بیشتر هم بود حالا فقط amd رو نمیگم وقتی تو کامپیوتر دوستم همون بازی رو دیدم با اینکه کارت گرافیکی که تو سیستم من بود تو بنچمارک ها هم بهتر بود ولی نتونستم بازی رو با گرافیک بیشتر از meduim!!!!!دنبال کنم که خیلی برام زجر اور بود.ولی اون تونست با این که حتی هزینه کمتری هم کرده بود:n24: اصرار من هم برای داشتن Vram بیشتر برای همینه:n02:
بازم ممنونم:n16:

Ali*Reza
18-08-2013, 14:08
ظرفیت کارت گرافیک به تنهایی عامل برتری یک کارت نسبت به دیگری نیست و جرو مشخصه هایی نیست که در اولویت انتخاب قرار بگیرن.
مشخصه و فاکتورهای دیگه ای هم وجود دارن که خودتون هم میدونین برای انتخاب گرافیک مهم هستند ، با توجه به همه فاکتورها در کل من همون 770 رو پیشنهاد میکنم.

pharm
18-08-2013, 17:08
به طور قطعی میگم که 2 گیگ حافظه ی تصویری برای نسل بعد واقعا کمه 100% تمام بازی های نسل بعد حافظه ی تصویری بیشتری میخوان منم که گرافیک لپتاپم دو گیگه بازی مکس پین 3 رو رو اخرین تنظیمات 2.6 گیگ حافطه تصویری نیاز داشت !!
البته من قبول دارم که حافظه ی تصویری تو پردازش و قدرت و سرعت تاثیری نداری اما یه چیز دیگه ای هم هست که msaa تو بازی ها حافظه ی تصویری رو چند برابر میکنه اگه اونو نخواد کسی فعال کنه 2 گیگ بسه

Erfan.
18-08-2013, 18:06
سلام مجدد
یه نکته میمونه رزولیشن مانیتور من 1280*1024 هست.این یعنی این که هر دو کارت گرافیک(GTX 770 2GB یا PowerColor HD7970 3GB) فریم های نجومی پردازش خواهند کرد:n02:فقط Amd 1GB حافظه ی بیشتر خواهد داشت که واسه بازی ها خیلی خوبه.نمیشه واسه پردازش های physiqs سی پی یو هم کمک کنه؟ در ضمن این PowerColor HD7970 3GB با Amd Radeon hd 7970 3gb فرقی که نمیکنه درسته؟

من درست دو هفته بعد از خریدن کارت گرافیک amd 5770 بازی GTA IV هم به بازار اومد این کارت گرافیک واقعا قدرتمند بود ولی متاسفانه 1GB حافظه ی تصویری داشت و اون بازی نزدیک به 1.3GB حافظه ی گرافیکی نیاز داشت:n28:و اون زمان هم کارت گرافیک های ارزونتر(با قدرت یمقدار پردازش گرافیکی کمتر)و البته یمقدار حافظه ی گرافیکی بیشتر هم بود حالا فقط amd رو نمیگم وقتی تو کامپیوتر دوستم همون بازی رو دیدم با اینکه کارت گرافیکی که تو سیستم من بود تو بنچمارک ها هم بهتر بود ولی نتونستم بازی رو با گرافیک بیشتر از meduim!!!!!دنبال کنم که خیلی برام زجر اور بود.ولی اون تونست با این که حتی هزینه کمتری هم کرده بود:n24: اصرار من هم برای داشتن Vram بیشتر برای همینه:n02:

برای این رزولوشن این مقدار هزینه برای کارت گرافیک اشتباه محض هست.
البته به نظرم کارت رو تهیه کنید و سپس به فکر تهیه یک مانیتور 1080P باشید.

مقدار VRAM هم اهمیتی نداره، چند بار این تکرار شده. تمامی قسمت های یک کارت گرافیک(که میزان رم تنها یکی از اون هاست) کنار هم یک نتیجه ای میدن درگیم ها به عنوان تعداد فریم در هر ثانیه(که زمان نمایش هر کدام از فریم ها هم اهمیت داره) که این نتیجه برای ما ملاک هست و 770 برتری داره نسبت به 7970.

درسته ممکنه در GTA V دوباره اون اتفاق بیفته که کاریش نمیشه کرد اما تنها گیم های راک ستار این مشکل رو دارن.

در مورد اون سوالتون، Nvidia PhysX کاملا روی CPU قابل اجراست اما بسیار بسیار کند که عملا غیر قابل استفاده میشه در تقریبا همه شرایط.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

vahid123
19-08-2013, 02:22
سلام مجدد

دوست عزیز در حال حاضر ۷۷۰ یه جورایی کارت چهارم جهان هست!!! (با توجه به تمامی بنچمارک ها) ..امکان نداره برای بازی مثل GTA هماهنگ نباشه!!! در خرید ۷۷۰ شک نداشته باش..بنده هم هفته ی دیگه یه دونه دارم میگیرم...سعی کن ایسوس هم بگیری که قیمتش نسبت به گیگابایت مناسبتره!! در حال حاضر کارت گرافیکی که برای کنسول ها های نسل بعد در نظرگرفته شده از لحاظ قدرت یه چیزی توی مایه های ۷۸۷۰ AMD هست!! (البته بماند که بحث گرافیک کنسول ها جداست) .ولی ۷۷۰ چیزی در حدود ۴۰ یا ۵۰٪ قویتر از ۷۸۷۰ هست...به نظر بنده و بسیاری از سایت های خارجی معتبر تا ۲-۳ سال آینده با این کارت گرافیک میتونی بازی ها رو بهترین نحو اجرا کنی...چون موتور های گرافیکی جدید که بیان برای کارت های های اند مثل همین ۷۷۰ هماهنگ میشن و گرافیک و فریم ریت بهتری خواهند داد!!!

یه چیز مهمتر اینکه این کارت برای حتی برای رزولیشن های بالاتر از 1080P هم بهینه شده!! یعنی مانیتور های جدید که رزولیشن بالاتر رو پشتیبانی میکنن رو هم به راحتی در برمیگیره!! پس بدون 770 کارت کمی نیست که بخای نگران باشه :n26:

pharm
19-08-2013, 17:30
دوست عزیز در حال حاضر ۷۷۰ یه جورایی کارت چهارم جهان هست!!! (با توجه به تمامی بنچمارک ها) ..امکان نداره برای بازی مثل GTA هماهنگ نباشه!!! در خرید ۷۷۰ شک نداشته باش..بنده هم هفته ی دیگه یه دونه دارم میگیرم...سعی کن ایسوس هم بگیری که قیمتش نسبت به گیگابایت مناسبتره!! در حال حاضر کارت گرافیکی که برای کنسول ها های نسل بعد در نظرگرفته شده از لحاظ قدرت یه چیزی توی مایه های ۷۸۷۰ AMD هست!! (البته بماند که بحث گرافیک کنسول ها جداست) .ولی ۷۷۰ چیزی در حدود ۴۰ یا ۵۰٪ قویتر از ۷۸۷۰ هست...به نظر بنده و بسیاری از سایت های خارجی معتبر تا ۲-۳ سال آینده با این کارت گرافیک میتونی بازی ها رو بهترین نحو اجرا کنی...چون موتور های گرافیکی جدید که بیان برای کارت های های اند مثل همین ۷۷۰ هماهنگ میشن و گرافیک و فریم ریت بهتری خواهند داد!!!

یه چیز مهمتر اینکه این کارت برای حتی برای رزولیشن های بالاتر از 1080P هم بهینه شده!! یعنی مانیتور های جدید که رزولیشن بالاتر رو پشتیبانی میکنن رو هم به راحتی در برمیگیره!! پس بدون 770 کارت کمی نیست که بخای نگران باشه :n26:

اصلا همه اینا رو ول کن برو 7990 بخر 700 دلار یه چند وقت دیگه با این قیمت میاد تو بازار قدرتمند ترین گرافیکه الان یکم پول بزار رو بودجت واقعا مفته اگه nvidia 690 gtx شو ارزون نکنه

3و4 برابر از 770 قویتره فک کنم :دی
تازه 6 گیگ هم هست

vahid123
19-08-2013, 20:59
اصلا همه اینا رو ول کن برو 7990 بخر 700 دلار یه چند وقت دیگه با این قیمت میاد تو بازار قدرتمند ترین گرافیکه الان یکم پول بزار رو بودجت واقعا مفته اگه nvidia 690 gtx شو ارزون نکنه

3و4 برابر از 770 قویتره فک کنم :دی
تازه 6 گیگ هم هست

دوست عزیز الان 770 که حدود 400 دلار هست شده 1700 ...7990 با 700 دلار میشه یه چیزی تو مایه های 3 تومن!!!! حتی 700 دلار برای اونور آبی ها هم مبلغ واقعا زیادیه!! چه برسه به....

1navid
19-08-2013, 21:25
داداشم منم می خوام این کارت رو بخرم gtx 770 فقط می خوام بگم واقعا vram تاثیری نداره من gta iv رو با کارتی که 512 بود بازی کردم تنظیمات low ولی بدون لگ اجرا شد فکر کتنم کارتم 8600 بود
واقعا کارت معرکه ای دریغ نکن
درضمن اگه برات vram مهمه مدل 4 گیگ رو هم آواژنگ قراره بیاره

htconex+
19-08-2013, 22:49
مدل 4GB?مدل GTX 770 4GB?واقعا قدرتمنده و گرون:دی
فقط من پاورم 535w هست امروز تو مغازه سیستمی رو که میخواستم بخرم به مغازه دار نشون دادم گفت این پاور برات کافیه ولی نمیدونم یبار پاور عین نارنجک منفجر شده.میترسم این بار دوم بشه.ولی خب خیلی گرونه اگه اونم بخوام بخرم:n24:باید برم بانکی چیزی بزنم:n02::n02:

vahid123
19-08-2013, 23:10
داداشم منم می خوام این کارت رو بخرم gtx 770 فقط می خوام بگم واقعا vram تاثیری نداره من gta iv رو با کارتی که 512 بود بازی کردم تنظیمات low ولی بدون لگ اجرا شد فکر کتنم کارتم 8600 بود
واقعا کارت معرکه ای دریغ نکن
درضمن اگه برات vram مهمه مدل 4 گیگ رو هم آواژنگ قراره بیاره

این Vram بالا بیشتر برای بازی با چند مانیتور کارایی خودش رو نشون میشده!!!

مدل 4GB?مدل GTX 770 4GB?واقعا قدرتمنده و گرون:دی
فقط من پاورم 535w هست امروز تو مغازه سیستمی رو که میخواستم بخرم به مغازه دار نشون دادم گفت این پاور برات کافیه ولی نمیدونم یبار پاور عین نارنجک منفجر شده.میترسم این بار دوم بشه.ولی خب خیلی گرونه اگه اونم بخوام بخرم:n24:باید برم بانکی چیزی بزنم:n02::n02:

دوست عزیز پاور شما به اندازه ی کافی نیست!! بنده خودم پاورم 600 وات هست و یه جورایی دست و دلم میلزه چون واقعا یه جورایی لب مرز هست!!! شما سعی کن حتما در ابتدا پاورت رو ارتقاء بدی بعدا به فکر این کارت گرافیک باشی...حتی مدل رفرنس 770 بدون اورکلاک خود کارخانه 600 وات رو به صورت حداقل پیشنهاد کرده!! ولی سعی کن اگر میخای پاور بگیری یه مارک شناخته شده و قدرتمند بگیری که حتما 80 + Bronz هم داشته باشه (اگه گلد باشه که فبها :n02: ) بنده در حال حاضر 600 وات Huntlkey دارم که واقعا پاور خوبی هست و از همه مهمتر جهانی هم هست!

pharm
20-08-2013, 09:17
دوست عزیز الان 770 که حدود 400 دلار هست شده 1700 ...7990 با 700 دلار میشه یه چیزی تو مایه های 3 تومن!!!! حتی 700 دلار برای اونور آبی ها هم مبلغ واقعا زیادیه!! چه برسه به....

چقدر تفاوت !!!! یعنی مالیاتو .. اینا اینقدر گرونش میکنه شما از بازار تهران قیمت دارید؟

vahid123
20-08-2013, 13:36
چقدر تفاوت !!!! یعنی مالیاتو .. اینا اینقدر گرونش میکنه شما از بازار تهران قیمت دارید؟

هم مالیات..هم گمرک و از هم مهمتر سود بسیار ناچیز!!!! وارد کنندگان عزیز :n02:

به هرحال فعلا که وضعیت کارت های گرافیک و سابر قطعات کامپیوتر اینجوریه...امیدواریم که بعد ها بهتر بشه!! در حال حاضر 770 مدل ایسوس 1740 هست..البته بعضی مواقع میشه 1700 یا حتی 1690 ...ولی دیگه توی همین رنج هست!!