مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کارت گرافیک Nvidia Geforce G210
سلام به تمامی دوستان.از همون اول که کارت گرافیک رو خریدم اینجوری بود.مثلا وقتی نیم ساعت HITMAN Absolution بازی میکنی اگه بیای بیرون و بری Assassin's Creed III یا PES 2013 بازی کنی بعد از یکی دو دقیقه رنگ های به هم میریزه و بعد از چند ثانیه بازی کرش میکنه و حتما باید سیستم رو ریستارت کنی تا درست بشه.حتی مثلا وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم و 10 دقیقه میرم تو اینترنت بعدش وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم اینجوری میشه و به خاطر 10 دقیه باید کامپیوتر رو ریست کنم.میخواستم بدونم مشکل از چیه و چیجوری میشه درستش کرد.دمای معمولی کارت گرافیکم هم 46 درجه و در هنگام بازی کردن 56 درجه بود که فکر نکنم برای اینجور بازی ها دمای بالایی باشه.لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید.مشخصات کامل سیستمم هم تو امضا نوشتم.:n12:در ضمن اگه میتونین بگین که این کارت گرافیک برای اجرای بازی های روز خوبه یا نه ممنونتون میشم.
saeed_136915
14-08-2013, 22:15
سلام
درایور رو آپدیت کردین؟؟
کارت ضعیفی هست کلا
سلام
درایور رو آپدیت کردین؟؟
کارت ضعیفی هست کلا
ممنون از جوابت.آره آپدیت کردم.ورژنش هم 320.49 هست.من یه دوست دارم که با 9800GTX راحت و بدون تیک و با رزولوشن بالا AC3 رو بازی میکنه ولی من باید رزولوشن رو رو 800*600 60HZ بیارم تا درست شه.بالاخره نمیشه مشکلش رو حل کرد؟
saeed_136915
14-08-2013, 23:06
ممنون از جوابت.آره آپدیت کردم.ورژنش هم 320.49 هست.من یه دوست دارم که با 9800GTX راحت و بدون تیک و با رزولوشن بالا AC3 رو بازی میکنه ولی من باید رزولوشن رو رو 800*600 60HZ بیارم تا درست شه.بالاخره نمیشه مشکلش رو حل کرد؟
شما دمای بقیه قطعات رو هم نگاه کردین؟؟ دمای CPU هم خیلی مهمه.
خوب 9800GTX خیلی قدرتش از GT210 بیشتره :n02:
شما دمای بقیه قطعات رو هم نگاه کردین؟؟ دمای CPU هم خیلی مهمه.
خوب 9800GTX خیلی قدرتش از GT210 بیشتره :n02:
حدود 76 درجه.البته زمان بازی کردن.بالایه؟یه بار هم گارانتی عوضش کرد.
saeed_136915
14-08-2013, 23:46
حدود 76 درجه.البته زمان بازی کردن.بالایه؟یه بار هم گارانتی عوضش کرد.
یه مقدار بالاست دمای پردازنده تون. اگه میتونین فن CPU رو تمیز کنین و خمیر سیلیکنش رو عوض کنین ببینین درست میشه یانه.
یه مقدار بالاست دمای پردازنده تون. اگه میتونین فن CPU رو تمیز کنین و خمیر سیلیکنش رو عوض کنین ببینین درست میشه یانه.
این مشکل از اول هم بود یعتی درست زمانی که فن cpu کاملا تمیز بود و تازه بود.ولی به هر حال باز هم خیلی ممنون.:11:
لطفا اگه کس دیگه ای راه حلی سراغ داشت بگه.واقعا اعصابم رو خورد میکنه.ممنون.:n12:
shabnam1986
15-08-2013, 17:46
من این مشکل رو با جی تی 9500 داشتم با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شد
من این مشکل رو با جی تی 9500 داشتم با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شد
خیلی ممنون ولی ویندوزم رو تازه عوض کردم.:n16:از اول هم همینجوری بود.
obsidiyan
03-10-2013, 23:12
سلام دوست عزیز منم مشکلی شبیه مشکل شما با gforce gts 250 دارم سه بار فرستادم گارانتی و یکی دیگه فرستادن و مشکل حل نشد . جالبه کارت من نمیذاره درایورش رو آپدیت کنم . چون بعد آپدیت سیستم کلا به هم میریزه . انگار سری 200 این مشکل رو بیشتر از سایر سری ها داره
zorro0641
04-10-2013, 06:01
گرافیکایی که بغد از نصب درایور مشکل پیدا میکنن مشکل سخت افزاری دارن
دوست عزیز "sh79"
مشکل اصلی شما با دمای cpu هست اگه مشکل گرما رو حل کنین سیستمتون درست میشه
بعضی از فروشندگان کامپیوتر از نوار گرمایی که بصورت کارخونه ای رو کولر cpu هست استفاده میکنن و از خمیر سلیکون استفاده نمیکنن
شما باید کولرو باز کنین و بعد از پاک کردن نوار از کولر روی cpu سلیکون بزنین و کولرو برگردونین سرجاش
سعی کنین از خمیر سلیکون deep cool z5 استفاده کنین
سلام خسته نباشید
دوستان من در بازی need for speed most wanted 2012 به یه مشکلی خوردم که تا وارد بازی میشم یه مرحله ای رو انتخاب می کنم میره تو بازی صفحه شطرنجی میشه عکسشو پایین میزارم و که سریع بازی رو نبندم اررور بلو اسکرین میاد و سیستم ری استارت میشه این مشکلو تو بازی های دیگه دارم ولی به ندرت .
mb:esc 61M37610
RAM:10 GB
CPU : AMD ATLON X2
GRAFIC:NVIDIA GEFORCE G210
POWER:NEXT 1500
ممنون میشم سریع راهنماییم کنید
در ضمن کارت گرافیک هم آپدیت هستش
راستی تو ویندوز 7 و ویندوز 10 که امتحان کردم مشکل همچنان پابر جا بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.