مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ لنوو یا سونی ؟
سلام
دوستان بین این سه مدل لپ تاپ نمی دونم کدومو بگیرم , هارد هر سه 500 گیگ, لمسی , 13 اینچ و وزنشون 1.7 هست
lenovo u 330 touch
Sony Vaio SVT1313V1ES
Sony Vaio SVT1313V1ES
خصوصیاتش تو این صفحات کامل ذکر شده , ممنون میشم راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بودجتو بگو و استفاده ایی که داری تا بهتر بتونم راهنمایی
من برای کار گرافیکی نمیخوام, برای استفاده معمولی ولی چون زیاد میبرم بیرون میخوام سبک باشه و جم و جور, بیشتر نت استفاده میکنم وچند تا نرم افزار معمولی, میخوام سرعتش بالا باشه و همچنین کارائیش , چون تو روز شاید 10ساعت بیشتر کار کنم باش, الان ایسر دارم و 4سال خوب کار کرده فقط باطریش خراب شده, و گاهی داغ میکنه,البته شبانه روزی کار کرده ها
قیمتشو میتونم پرداخت کنم فقط میخوام پولی که میدم بیارزه به خریدش الکی نداده باشم
راستی از ایران هم نمی خرم بنابراین مشکل گارانتیشو ندارم
من چند تا مدلو به ترتیب قیمت مینویسم:
hp 1000 14"
hp 450
samsung N350E5V
asus x450
asus k46
حداکثر چقدر میتونین هزینه کنین؟
اخه دوست عزیز شما تا بودجتونو نگین که نمیشه انتخاب کرد اما اگه یه چیز خیلی خوب بخواین که هم برای اجرای نرم افزارهای سنگین و هم بازی خوب باشه و هم اینکه قیمتش نسبتا خوب باشه سه مدل عالیه Lenovo y500 , asus n56vz , asus n46vz که البته اگه بودجتون کمتره که بگین تا چیز دیگه نام ببرم یا اگه بودجتون بیشتره که یه چیز دیگه.
اخه دوست عزیز شما تا بودجتونو نگین که نمیشه انتخاب کرد اما اگه یه چیز خیلی خوب بخواین که هم برای اجرای نرم افزارهای سنگین و هم بازی خوب باشه و هم اینکه قیمتش نسبتا خوب باشه سه مدل عالیه Lenovo y500 , asus n56vz , asus n46vz که البته اگه بودجتون کمتره که بگین تا چیز دیگه نام ببرم یا اگه بودجتون بیشتره که یه چیز دیگه.
میگه میخوام وزنش 1.7 باشه شما میگی y500؟
ممنون از راهنماییتون
تا 4-5 میتونم هزینه کنم
نمی خوام بزرگتر از 13.3 باشه , چون زیاد میبرم بیرون سختم میشه
برای بازی هم نمیخوام , اگه ممکنه بین سونی و لنوو بهم معرفی کنید, چون ندیدم کسی از لنوو ناراضی باشه, اگه شما اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
Lenovo G400
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2.1 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.6GHz Up To 3.2GHz GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 1024 GB SATA 5400rpm
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT720M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
قیمت: 2 تومان
sony vaio svs 13127PXB
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 1.72 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3520M Core i7 2.9GHz UpTo 3.6 GHz - Cache 4 MB - BUS 1600 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 7200rpm
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 640M LE 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft
Windows 8
قیمت:4700
اما در کل حیفه با این مشخصات 4700 پول بدی
G400هم جدیدتره و مشخصات خوبی داره و قیمت مناسب
یکم صبر کن شاید کانفیگg400 i7 بیاد
NOR-1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی لطف کردین
بله میتونم تا ژانویه صبر کنم ولی بعدش باید بگیرم چون واقعا احتیاجش دارم
میگه میخوام وزنش 1.7 باشه شما میگی y500؟دوست عزیز من پست اول رو درست نگاه نکردم و طبق پست دوم این دوستمون جواب دادم خیلی ببخشید.اما در جواب دوست عزیزم باید بگم که من از انجایی که شما از ایران نمیخواین بگیرین پس مدل های زیادی رو میتونین انتخاب کنید پس من براتون سرچ میکنم تا یه چیز خوب تو بازار جهانی پیدا کنم.
alitaali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهش میکنم, بله متوجه شدم
خیلی لطف میکنید, اگه شما هم راهنماییم کنید, فقط میخوام سایزش بزرگ نباشه, سبک باشه و لمسی باشه که بیرون راحت باشم.
lenovo g400 وزنش 2.2 , لپتاپی که الان دارم وزنش 2.8 کیلوگرم و واقعا سنگینه واسه بیرون بردن, میخوام وزنش نهایتا 1.7 باشه چون زیاد جابه جاش میکنم, راستی دی وی دی رایتر هم نداشته باشه مهم نیست, چون من اصلا به کارم نمیادو باعث میشه وزن لپ تاپ بره بالا, شاید تو این 4ساله سه چهار بار من از این استفاده کرده باشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.