ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کد های قالب وبلاگ (بلاگفا)

rezagholamipour
14-08-2013, 16:57
سلام
من می خواستم یه قالب بی نهایت ساده و سبک بنویسم
میدونیم که بجای عنوان وبلاگ در کد قالب باید اینو بنویسیم <-BlogTitle->
و بجای شرح وبلاگ: <-BlogDescription->
بجای عنوان مطلب: <-PostTitle->
بجای محتویات مطلب: <-PostContent->
در قالب خیلی خیلی ساده ای که من نوشتم عنوان وبلاگ و شرح وبلاگ به درستی نمایش داده شد ولی عنوان مطلب و محتویاتش به درستی نمایش داده نشد.
خواهشا اگه میدونید چطوری میشه اینا ر درست کرد بهم بگید ممنونتون میشم
اینم قالب فعلا ناقصی که طراحی کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thor God
14-08-2013, 22:40
دوست عزیز شما نمیتونی این جوری قالب طراحی کنی باید CSS یاد بگیری.
شما ترجمه قالب برای بلاگفا رو یادبگیری اگه یاد گرفتی این قالب رو من بهت میدم برای خودت(چند روز صبر کن باکس وسط هم آماده میشه):
لینک قالب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای یادگیری ترجمه قلب هم تو اینترنت مطلب بسیار زیاده.یکی از ساده ترین و مفید ترین ها این پیجه:
لینک پیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم مترجم قالب نیستم ولی شما هر کدی که قرار میدی زیر مجموعه یه کد دیگه هست که باید از لیست این صفحه پیدا کنی. اگه خالی بزاری جواب نمیده.

موفق باشی

rezagholamipour
16-08-2013, 15:55
دوست عزیز شما نمیتونی این جوری قالب طراحی کنی باید CSS یاد بگیری.
شما ترجمه قالب برای بلاگفا رو یادبگیری اگه یاد گرفتی این قالب رو من بهت میدم برای خودت(چند روز صبر کن باکس وسط هم آماده میشه):
لینک قالب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای یادگیری ترجمه قلب هم تو اینترنت مطلب بسیار زیاده.یکی از ساده ترین و مفید ترین ها این پیجه:
لینک پیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم مترجم قالب نیستم ولی شما هر کدی که قرار میدی زیر مجموعه یه کد دیگه هست که باید از لیست این صفحه پیدا کنی. اگه خالی بزاری جواب نمیده.

موفق باشی

درستت درد نکنه
لینک دومی رو رفتم جوابمو گرفتم
ممنون:n16::n12: