مشاهده نسخه کامل
: چند سوال درباره نحوه ی استفاده از لپ تاپ
Farbod2 قدیم
14-08-2013, 13:45
سلام
می خواستم بدونم که:
1- آیا استفاده از لپ تاپ در هنگام شارژ شدن، براش ضرری داره؟
2- بهتره کی باتری رو شارژ کنم؟ چه موقع بهترین زمانه و کی ممکنه آسیب برسه بهش؟ مثلا وقتی کــــــامل خالی شد یا که مثلا رو 10% شارژش کنم؟
3- استفاده به مدت ساعات زیاد ممکنه آسیبی بهش بزنه (در همون زمان یا به مرور زمان) [مثلا بسوزه یا غیره] ؟
4- چه دمایی براش خطرناکه؟ دمای کدوم قسمت به چه مقدار که برسه دیگه باید استفاده نکنم؟
ممنون :n12:
1- خیر
2-همون حدود 10 تا 12 درصد خوبه ولی هر ماه یک بار تا 0 درصد خالی و تا 100 پر بشه
3-نوت بوک روی تخت و قالی و اینا نباشه آسیبی وارد نمیشه
4- دمای سی پی یو و گرافیک زیر 80 باشه خوبه ، تا 110 جا داره ، خود سنسور ها در صورت بالا بودن دما لپتاپ رو خاموش میکنند
Переклад не
17-08-2013, 10:11
در صورت کار دائمی با لباب بصورت متصل به برق طوری که باتریش هم جدا نباشه و دائما با استفاده از برق کار کنه آیا به باتریش در دراز مدت صدمه میزنه؟
آیا بهتر هست که باتری رو دربیاریم؟
در سری های جدید که باتری در داخل قرار داره چیکار باید کرد؟
ممنون
Thor God
17-08-2013, 10:50
اصلا پیشنهاد نمیشه که باتری رو دربیارید و به برق وصل کنید چون احتمال داره بعد از برق رفتن برای سخت افزار لپ تاپ مشکل به وجود بیاد. در ظمن اساس کار لپ تاپ هم اینجوریه که موقع نبود برق براتون کار کنه.
هر چند مدت یکبار مثلا 1 یا دو هفته بدون اتصال به برق با لپ تاپ کار کنید تا باتریش 0 بشه و دوباره شارژش کنید.
در ظمن شما که این قدر لپ تاپ رو یه جا نگه میداری چرا کیس نبستی ؟ بهتر نبود ؟
موفق باشید
Переклад не
17-08-2013, 11:13
ممنون
نه پی سی دارم . محض پرسش گفم.معمولا کارهایی باهاش انجام میدم که ممکنه تا 12 ساعت مدام روشن بمونه.برای این میپرسم.آیا لازمه بذارم یکم خنک بشه بعد دوباره کارباهاشو شروع کنم؟
پرسشهام به خاطر اینه که وقت ندارم ببرم نمایندگی یا تعمیر کاری چیزی (درصورت خراب شدن).اگه خراب بشه یکی دیگه شو میخرم . اما نمیخوام همینجوری الکی و زود خراب بشه
LENIVO Z500 هستش
Переклад не
17-08-2013, 11:16
راستی وقتی سی دی ویندوز XP ای که قبلا برای PC استفاده میکردمش ، داخل لبتاب میذارمش بعد از اون مراحل چک کردن سخت افزارا و ... که تو روال نصب ویندوز XP بود ، یهو صفحه آبی مرگ میاره.تو چنتا لبتابم تست کردم با سی دی های مختلف اما بازم اینشکلیه.کسی که بخواد وین XP رو لبتابش نصب کنه چیکار باید بکنه؟
در ضمن برای پارتیشن بندی و ... از چه نرم افزاری برای لبتاب استفاده بشه بهتره؟
ممنون
Thor God
17-08-2013, 12:44
البته 12 ساعت کار کشیدن سنگین از لپ تاپ مالتی مدیا کار درستی نیست. بهتره از کولپد هم استفاده کنید. حداقل هر چند ساعت یه مدت لپ تاپ رو اسلیپ کنید که خنک شه.
البته لپ تاپ خودم هم 12 ساعت مدام روشنه ولی اصلا کار سنگین انجام نمیدوم. معمولا وقتایی که کاره سنگین میخوام بکنم بیشتر از 3 ساعت لپ تاپ رو روشن نمیزارم.
راستش تا به حال ویندوز xp تو لپ تاپ نصب نکردم ولی تو مجازی ساز بدون مشکل نصب شد.
برای پارتیشن بندی هم Paragon Partition Manager خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.