PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Payday 2

alex_pk
14-08-2013, 13:13
سلام دوستان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سازنده : Overkill Software
ناشر : 505 Games
موتور : Diesel 2.0
ژانر : First-person shooter
مد : Single-player, Co-op
پلتفرم : PC ، XBox 360 ، PlayStation 3
تاریخ انتشار : August 13, 2013
درجه : ESRB: M
سیستم مورد نیاز : ؟

تصاویری از بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو این تصویر هم میتونید شباهت این بازی با سکانس ابتدایی فیلم Batman : Dark Knight رو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Leon-117
14-08-2013, 18:29
اگه اهل co-op ور آنلاین بازی کردن هستید 100% بازی رو تهیه کنید،بخش co-o بازی فوق العاده سرگرم کننده هست و ارزش تکرار بالایی هم داره.
ولی اگه تنها بازی میکنید کلا دور بازی رو خط بکشید.
هوش مصنوعی یار ها رو میشه با جلبک مقایسه کرد،تنها کاری که میکنن اینه که اینور اونور راه برن و هر از چند گاهی هم به پلیس ها تیر بزنن.همه ی کار ها (مثل باز کردن گاو صندوق،برداشتن و حمل کیف پول ها و ...) رو باید تنهایی انجام بدید که بازی رو خیلی خسته کننده میکنه مثلا وقتی بانک رو خالی کنید 3-4 تا کیف پر میشه و شما باید تک تک این کیف ها رو بردارید و ببرید تا ماشینتون بعد دوباره برگیدد و یه کیف دیگه ببرید.
اگه تنها بازی کنید باید هشم مرحله های اولیه و تکرای رو پشت سر هم تکرار کنید تا level-up بشید و خیلی طول میکشه که بتونید برید سراغ دزدی های اصلی و بزرگ(طلا فروشی،موزه و ...)،ولی وقتی با چند نفر بازی کنید هر کسی یه مسئولیت داره و کارها تقسیم میشن،وجود class های مختلف هم لذت و ارزش بازی رو چند برابر میکنه.مثلا میتونید turret روی زمین بزارید،توی یه class میتونید یه نوع زره/لباس بگیرید که تقریبا ضد ضربه میشید ولی سرعتتون کم میشه یا با کلاس medic میشه کاری کرد که وقتی تیر خوردید و داشتید میمردید آدم های عادی بیان کمکتون کنن :دی یا میشه گروگان گرفت و گروگان رو به پلیس ها تحویل داد تا کاریتون نداشته باشن.
در کل به نظر من بازی برای چند نفره و co-op بازی کردن ساخته شده،اگه میتونید آنلاین بازی کنید حتما بازی رو تهیه کنید.......

Endsir
17-08-2013, 04:18
خب ما هم بالاخره بازی رو انجام دادیم.:rolleye:
وقتی برای اولین بار انجامش دادم تا حدی از بازی زده شدم و اصلا نمیدونستم باید چیکار کرد.چند مرحله رو پشت سر گذاشتم تا بالاخره راه و روش این بازی دستم اومد.همونطور که دوستمون گفت بازی بیشتر بدرد انلاین میخوره و توی بخش سینگل مشکلاتی مثل هوش مصنوعی یاران خودی و .. وجود داره اما با این حال بازم بازی برای من لذت بخش بود ! پیشنهاد من اینه که اول از مراحلی که اسون هستند شروع کنید که شامل جواهر فروشی ، فروشگاه ها و ... هست بعد از اینکه لول تون بالا تر رفت برید سراغ مراحل سختر تر مثل بانک ، کلوب ها و ... البته این موضوع هم خیلی طول میکشه و به همین راحتی هم نیست.Skill ها واقعا عالی هستن ! تعدادشون هم بسیار زیاده! Skill هم رو میتونید بعد از به پایان رسوندن مرحله باز کنید که بعضی مواقع باید چند Skill Point بدست بیارید تا بتونید چیزی رو باز کنید.Skill ها هم خیلی متنوع هستن مثلا شما می تونید پلیس ها رو مجبور کنید که براتون بجنگن یا سلامتی خودتون رو بیشتر کنید و ... که برای بدست اوردنشون زمان زیادی لازمه ! در لول های بالاتر که برید میتونید مراحل رو به صورت مخفی کاری برید که همچین چیزی در لول ها پایین اصلا ممکن نیست.سلاح ها هم زیاد خاص نیستن و چیز جدیدی ندارن و بار ها اونارو در بازی های مختلف دیدیم.به غیر از اینا شما میتونید برای ماسک یا لباس و زره جدید بخرید که من خیلی خوشم اومد از این قسمت.../
ماسک هاتون رو میتونید کاستومیز کنید و ببه دلخواه خودتون درست کنید که البته این فقط مربوط میشه ظاهر ماسک.
هوش مصنوهی پلیس ها هم بسیار عالیه ! حتی این موضوع باعث میشه که از بازی بدتون بیاد ! چندین دشمن در بازی حضور داره که هر چی درجه سختی بازی بیشتر باشه تعداد و نوعشون هم بیشتر میشه.کلا من از بازی خیلی خوشم و متاسفانه بخش انلاین رو هم نمیتونم انجام بدم.بازی خوبیه و بازی کردنش ضرر نداره .

Arrowtic
17-08-2013, 08:00
تاپیک آنلاین زدن بازی رو یکی از دوستان زدن . میشه نسخه کرک شده رو تو استیم بازی کرد به صورت آنلاین .