PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سامسونگ سری6 / 46ES6980

Arash4484
14-08-2013, 12:31
سلام دوستان...
من چند روزه این مدل رو خریداری کردم و چند سوال برام پیش اومده

1- صفحه ساپورت و دانلود این محصول کجاست؟ در سایت ایران این قسمت برای این مدل وجود نداره و در چند سایت منطقه ای دیگر که چک کردم مثل آمریکا و انگلیس و... این مدل وجود نداره...
این مدل فقط برای ایران تولید شده؟
بالاجبار برای آپگرید محصول از طریق وای فای اقدام کردم که 5 ساعت طول کشید :|
که تصویر هم جارو نمیشد!

2- تا بحال سه مرتبه در طول یک هفته تلویزیون خودکار خاموش شده ، تمام تنظیمات مربوط به خاموش کردن خودکار و ECO رو غیرفعال کردم ولی باز مشکل پابرجاست...در تماس با پشتیبانی اعزام تکنسین رو ثبت کردن ولی گفتن اگر در زمان حضور کارشناس ما تلویزیون مشکلی نشون نده کاری از دستش بر نمیاد :| فروشگاه هم میگه ممکنه در هنگام خاموش شدن در مقابل تلویزیون نبودید و سنسور داره! من که در مشخصات این تلویزیون و دفترچه راهنمای گوگلی ترجمه شده اش؟! چیزی ندیدم... این موضوع در این سری وجود داره؟
سرچ هم از عادی بودن بعلت داغ کردن تا مشکل وای فای و... اشاره داره که من اونهایی که قابل تست بود رو چک کردم، مشکلی ندیدم. فرم ویر رو هم که آپ کردم...
تنها نکته خاصی که میتونم ذکر کنم هر سه مرتبه در حال پخش از رسیــور بوده...
چه علتی میتونه داشته باشه که دستکم در زمان حضور کارشناس این موضوع رو بوجود بیارم تا ببینه یا بطور کلی حل بشه.
ممنون...

matinpour
14-08-2013, 13:00
سلام دوستان...
من چند روزه این مدل رو خریداری کردم و چند سوال برام پیش اومده

1- صفحه ساپورت و دانلود این محصول کجاست؟ در سایت ایران این قسمت برای این مدل وجود نداره و در چند سایت منطقه ای دیگر که چک کردم مثل آمریکا و انگلیس و... این مدل وجود نداره...
این مدل فقط برای ایران تولید شده؟
بالاجبار برای آپگرید محصول از طریق وای فای اقدام کردم که 5 ساعت طول کشید :|
که تصویر هم جارو نمیشد!

2- تا بحال سه مرتبه در طول یک هفته تلویزیون خودکار خاموش شده ، تمام تنظیمات مربوط به خاموش کردن خودکار و ECO رو غیرفعال کردم ولی باز مشکل پابرجاست...در تماس با پشتیبانی اعزام تکنسین رو ثبت کردن ولی گفتن اگر در زمان حضور کارشناس ما تلویزیون مشکلی نشون نده کاری از دستش بر نمیاد :| فروشگاه هم میگه ممکنه در هنگام خاموش شدن در مقابل تلویزیون نبودید و سنسور داره! من که در مشخصات این تلویزیون و دفترچه راهنمای گوگلی ترجمه شده اش؟! چیزی ندیدم... این موضوع در این سری وجود داره؟
سرچ هم از عادی بودن بعلت داغ کردن تا مشکل وای فای و... اشاره داره که من اونهایی که قابل تست بود رو چک کردم، مشکلی ندیدم. فرم ویر رو هم که آپ کردم...
تنها نکته خاصی که میتونم ذکر کنم هر سه مرتبه در حال پخش از رسیــور بوده...
چه علتی میتونه داشته باشه که دستکم در زمان حضور کارشناس این موضوع رو بوجود بیارم تا ببینه یا بطور کلی حل بشه.
ممنون...

دوست عزیز
مدل نام کذاری ایران es6980 و نام گذاری اصلی آن es 6800 است و برای دانلود می توانید به این سایت برویید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

آیا تلویزیون هر دفعه سر یک ساعت خاص خاموش می شود ؟ اگر بله شما باید در قسمت منو---> سیستم ---> زمان ---> تایمر خواب یا دیگر تایمر ها را چک کنید ببینید اگر فعال است آن را خاموش کنید
و در آخر اگر کار شناسها نتوانستند کاری کنند از یک روش که خودم آن را تست کردم استفاده کنید البته این درصورتی است که شما را مجبور به پر داخت هزینه زیاد کردند از آنها فرصت بگیرید و بعد از این روش که در این تایپیک گذاشتم از قسمت مطلب قرمز رنگ استفاده کنید و اگر نمی توانید از کسی که وارد است استفاده کنید.

om_omid
20-08-2013, 19:32
با سلام
دوستان من تلويزيون سامسونگ همين مدل ua46es6980 رو دارم كه از طريق اينترنت آپديت كردم.
بعد از آپديت خروجي صدا از طريق كابل نوري به روي سينماي خانگي از كار افتاد.حالا مي خوام به ورژن قبلي فريمور دون گريد كنم ولي در حالت عادي فقط رو به بالا قابليت آپگريد دارد و داون گريد نميشود.
ورژن اصلي فريمور 001014 بود چطور ميتونم به ورژن اصلي برگردم و چطور ميتونم اين ورژن فريمور رو گير بيارم.
با تشكر

matinpour
20-08-2013, 22:28
با سلام
دوستان من تلويزيون سامسونگ همين مدل ua46es6980 رو دارم كه از طريق اينترنت آپديت كردم.
بعد از آپديت خروجي صدا از طريق كابل نوري به روي سينماي خانگي از كار افتاد.حالا مي خوام به ورژن قبلي فريمور دون گريد كنم ولي در حالت عادي فقط رو به بالا قابليت آپگريد دارد و داون گريد نميشود.
ورژن اصلي فريمور 001014 بود چطور ميتونم به ورژن اصلي برگردم و چطور ميتونم اين ورژن فريمور رو گير بيارم.
با تشكر

دوست عزیز
شما نمی توانید به عقب برگردید و نیازی هم به این کار ندارید و برای فعال کردن آن قسمت باید به منو---> صدا--> تنظیمات بلندگو --->بلندگو تلویزیون---->بلندگو خارجی را انتخاب کنید.

shayan_x5x
21-08-2013, 02:21
با سلام خدمت دوستان:n12:
1کی 2 روز دیگه این tv دستم میرسه چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنن:
samsung es 6980 _1 مشکل پخش زیر نویس رو داره ؟؟؟؟ اگه داره ک بفرمایید دقیقا باس چیکار کرد و اگه احتیاج به باز کردن منو مخفی و ساخت کنترل مخصوص رو داره ک بفرمایید چیکار باید کرد که کسی میاد واسه نصب کردن tv بگم انجام بده البته اگه کنترل مخصوص رو داشته باشن :n02:
2_ این tv چه فرمتهایی رو از طریق usb پخش میکنه؟؟؟
3_ الان دقیقا چه چیزایی همراه tv تو جعبه هستش؟؟؟؟
ممنــــــون

om_omid
21-08-2013, 06:38
ممنون از راهنماي تون ولي همه اين كارها شده مشكل اينه كه بعد از آپديت اصلا كابل نوري روشن نميشود(نور قرمزي كه بعد از اتصال بايد سر كابل ديده شود نيست)
اگه كار ديگه اي ميشه انجام داد لطفا راهنمايي كنيد
يا ممكنه با آپديت فرم وير هاي جديدتر اين مشكل حل بشه؟
با تشكر

دوست عزیز
شما نمی توانید به عقب برگردید و نیازی هم به این کار ندارید و برای فعال کردن آن قسمت باید به منو---> صدا--> تنظیمات بلندگو --->بلندگو تلویزیون---->بلندگو خارجی را انتخاب کنید.

matinpour
21-08-2013, 14:32
ممنون از راهنماي تون ولي همه اين كارها شده مشكل اينه كه بعد از آپديت اصلا كابل نوري روشن نميشود(نور قرمزي كه بعد از اتصال بايد سر كابل ديده شود نيست)
اگه كار ديگه اي ميشه انجام داد لطفا راهنمايي كنيد
يا ممكنه با آپديت فرم وير هاي جديدتر اين مشكل حل بشه؟
با تشكر

دوست عزیز
فقط یک راه می مانند که البته زحمت زیادی دارد با این مطلب که می گوییم اگر بدرستی عمل کنید تلویزیون شما مثل روز اول از لحاظ کاری می شود ولی ورژن فریمورتان تغییری نمی کند برا اینکار به این تایپیک رفته و مطلب قرمز رنگ را مطالعه و به درستی به آن عمل کنید لازم بذکر است که چون در منوی مخفی این کار صورت می پذیرد باید از کنترول مخصوص استفاده کنید و اطلاعات option را در منوی مخفی یادداشت کنید که بعدا به آن نیاز پیدا می کنید.

om_omid
22-08-2013, 13:16
ممنون
تست ميكنم خبرشو ميدم

matinpour
22-08-2013, 14:36
samsung es 6980 _1 مشکل پخش زیر نویس رو داره ؟؟؟؟ اگه داره ک بفرمایید دقیقا باس چیکار کرد و اگه احتیاج به باز کردن منو مخفی و ساخت کنترل مخصوص رو داره ک بفرمایید چیکار باید کرد که کسی میاد واسه نصب کردن tv بگم انجام بده البته اگه کنترل مخصوص رو داشته باشن :n02:
ممنــــــون

دوست عزیز
مدل تلویزیون شما هیچ مشگلی با زیرنویس و فرمتهای تصویری ندارد و تلویزیون شما کارایی خوبی دارد در صورت نیاز به کمک با ایمیلم تماس بگیرید
alimatinpour@yahoo.com

om_omid
22-08-2013, 16:03
سلام
من هم همين مدلو دارم با تنظيم زبان و كدينگ در منو ها مشكل زير نويس حل ميشه.اين مدل هيچ مشكلي با زير نويس در هر فرمتي نداره.فرمتهاي پخش شونده رو هم تو دفترچه نوشته من كه هارد اكسترنال وصل ميكنم تقريبا تمامي فرمتهاي صوتي و تصويري فعلي رو پخش ميكنه بجز چند مورد.فقط اين مدل قابليت آپديت فريمور بصورت آنلاين رو هم داره كه اگه بكني به مشكلات من گير ميكني.در ضمن فقط يكي از پورتهاي usb ميتونه هارد رو شناسايي كنه بقيه فقط براي فلش هستند.

ممنــــــون

om_omid
24-08-2013, 20:57
سلام مجدد
من وارد منوي مخفي شدم و factory reset هم كردم ولي درست نشد باز هم صدا از طريق كابل اپتيك در سينماي خانگي پخش نمي شود. كابل اپتيك به محض زدن به تلويزيون بايد نور قرمزي بدهد كه اپتيك من اين نور را هم ندارد.
در ضمن من بدون ساختن اون ريموت وارد منوي مخفي شدم يعني فقط با زدن اون 4 تا كليد روي كنترل وارد منوي مخفي شد
لطفا اگر كار ديگري براي راه اندازي اپتيك صدا ميشود كرد راهنمايي كنيد
ممنون

matinpour
24-08-2013, 23:13
سلام مجدد
من وارد منوي مخفي شدم و factory reset هم كردم ولي درست نشد باز هم صدا از طريق كابل اپتيك در سينماي خانگي پخش نمي شود. كابل اپتيك به محض زدن به تلويزيون بايد نور قرمزي بدهد كه اپتيك من اين نور را هم ندارد.
در ضمن من بدون ساختن اون ريموت وارد منوي مخفي شدم يعني فقط با زدن اون 4 تا كليد روي كنترل وارد منوي مخفي شد
لطفا اگر كار ديگري براي راه اندازي اپتيك صدا ميشود كرد راهنمايي كنيد
ممنون

دوست عزیز
برای فعال کردن اپتیک باید از منوی مخفی وارد شوید و config را که پنهان است با کنترول دست ساز فعال کنید و از این مسیر بروید
control--->config---> num of optical link و عدد آن را اگر روی 0 است روی 1 قرار بدهید.

om_omid
27-08-2013, 19:43
بازم ممنون از راهنمايي شما
اين مورد در منوي مخفي اين مدل نيست ولي دارم ليستي از قسمتهاي مختلف منوي مخفي مينويسم تا در اينجا بگذارم و شما بتوانيد دقيق تر راهنمايي كنيد
بازهم متشكرم

raeec
19-11-2013, 23:17
سلام دوستان
من تلویزیون مدل UA46 F6400AR آپدیت کردم .فقط الان زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنه .قبل از آپدیت کردن ساپورت میکرد و مشکلی نداشت ،اما الان زیرنویس فارسی رو با حروف دیگه ای میاره .
لطفا راهنمایی کنید ،اگه راه حلی داشته باشه .

matinpour
20-11-2013, 20:45
سلام دوستان
من تلویزیون مدل UA46 F6400AR آپدیت کردم .فقط الان زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنه .قبل از آپدیت کردن ساپورت میکرد و مشکلی نداشت ،اما الان زیرنویس فارسی رو با حروف دیگه ای میاره .
لطفا راهنمایی کنید ،اگه راه حلی داشته باشه .

دوست عزیز

و برای زیر نویس اگر شما منوی فارسی ندارید
از روش فعال سازی استفاده کنید اگر آیتمها با هم یکی بود از مطلب زیر استفاده کنید و به آیتمهای دیگر دست نزنید

و اگرتلویزیو نتان فارسی ساز شده است و مشگلی با زبان فارسی ندارید از مطلب زیر استفاده کنید.
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

raeec
21-11-2013, 13:48
ممنون دوست عزیز .لطف کردی .
موفق باشی همیشه .

omidmoradiyan
23-02-2017, 00:48
سلام من یک ال ای دی سامسونگ es6980 ذارم دیشب رفتم توی منوی مخفیش و نمیدونم کدوم قسمت رو عوض کردم اول هنگ کرد یعنی دیگه کنترل توی منوی مخفیش کار نمیکرد بعد خودم خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم که متاسفانه دیگه روشن نشد حتی روی حالت استنبای هم نمیاد ازتون خواهش میکنم کمکم کنید که چه خاکی بریزم سرم