مشاهده نسخه کامل
: نحوه تشخیص اصل بودن lcd سونی
sayon12gh
14-08-2013, 10:59
نحوه تشخیص اصل بودن lcd سونی
سلام دوستان
آیا کسی اطلاع داره که چطور میشه تشخیص داد که lcd sony اصل هست یا خیر؟
من میخام از بانه خرید کنم.آیا راهی برای فهمیدن دقیق اینکه LCD ساخت مالزی،ژاپن یا چین هست وجود داره؟
ممنون از کمکتون.
matinpour
14-08-2013, 11:19
نحوه تشخیص اصل بودن lcd سونی
سلام دوستان
آیا کسی اطلاع داره که چطور میشه تشخیص داد که lcd sony اصل هست یا خیر؟
من میخام از بانه خرید کنم.آیا راهی برای فهمیدن دقیق اینکه LCD ساخت مالزی،ژاپن یا چین هست وجود داره؟
ممنون از کمکتون.
دوست عزیز
کافیست تمام جزئیات یک تلویزیون اصل را بررسی و آن را با دیگر تلویزیونها مطابقت بدهید چون اگر فقط به برچسب اکتفا کنید ممکن است دستکاری شده باشد و شما هم که نمی توانید پشت تلویزیون را باز کنید تا اطمینان پیدا کنید و یا اینکه از مکان معتبر خرید کنید و به حرف فروشنده اعتماد کنید پس اگر اعتماد ندارید از نمایندگی خرید کنید که گارانتی دارد .
sayon12gh
14-08-2013, 12:06
دوست عزیز
کافیست تمام جزئیات یک تلویزیون اصل را بررسی و آن را با دیگر تلویزیونها مطابقت بدهید چون اگر فقط به برچسب اکتفا کنید ممکن است دستکاری شده باشد و شما هم که نمی توانید پشت تلویزیون را باز کنید تا اطمینان پیدا کنید و یا اینکه از مکان معتبر خرید کنید و به حرف فروشنده اعتماد کنید پس اگر اعتماد ندارید از نمایندگی خرید کنید که گارانتی دارد .
منظور تون را از دقت به جزيئات متوجه نشدم.من قصد خريد Sony w900a رو دارم(به صورت اينترنتي) چه نكاتي رو بأيد رعايت كنم؟
ممنون
hossein_gorgan
14-08-2013, 12:17
نظرشخصي من اينه كه بانه خريد سالمه.با اينكه ازش خريد نداشتم.
از خودشون بپرس.زنگ بزن
matinpour
14-08-2013, 12:19
منظور تون را از دقت به جزيئات متوجه نشدم.من قصد خريد Sony w900a رو دارم(به صورت اينترنتي) چه نكاتي رو بأيد رعايت كنم؟
ممنون
دوست عزیز
اول اینکه از سایتهای مشکوک و یا خیر مجاز خرید نکنید . بعد از سایتی که خرید می کنید باید از معتبر بودن سایت مطمعن باشید و اینکه بعد از سفارش دادن پول آن را درب منزل پرداخت کنید نه از طریق اینترنت معمولا این سایتها فقط پول حمل و نقل را میگیرند که آن را هم باید از طریق دستگاه عابر بانک به حساب آنها بریزید نه از طریق اینترنت و وقتی که محصول مورد نظر درب منزل تان آوردند از یک نفر که وارد به آن محصول است بخواهید که از درست بودن و معتبر بودن آن به شما اطمینان بدهد و بعد پول آن را پرداخت کنید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.