ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جیک جیک کردن هارد بعد از 3 بار System Restore!

mehdi313
14-08-2013, 08:41
سلام
من ویندوز نصب کردم منتها چون آنتی ویروسش آپدیت نشده بود مجدد ویروسی شد گفتم با System Rstore برگردونمش به چند روز قبل.
برگردوندم منتها دیدم خیلی عقب رفتم یه روز رفتم جلوتر و مجدد یکبار دیگه هم رفتم جلوتر.
بار اول و دوم مشکلی نبود اما بار سوم وقتی سیستم ریست کرد دیگه بالا نمیاد. وارد هارد نمیشد و سیستم ریست میکرد. وارد نصب ویندوز شدم اونم یهو ریست میکرد. یکی یکی قطعات رو درآوردم دیدم وقتی فقط هارد میمونه بدون CD Romها، هارد جیک جیک میکنه و مانیتور تصویر نمیده.(با CD Rom تصویر میده اما همون مشکلی که گفتم داره)
هاردم مشکل پیدا کرده!! چکار کنم؟
بایوس رو هم خالی کردم ولی نشد!:n28:

EXTREME
14-08-2013, 09:09
سلام
من ویندوز نصب کردم منتها چون آنتی ویروسش آپدیت نشده بود مجدد ویروسی شد گفتم با System Rstore برگردونمش به چند روز قبل.
برگردوندم منتها دیدم خیلی عقب رفتم یه روز رفتم جلوتر و مجدد یکبار دیگه هم رفتم جلوتر.
بار اول و دوم مشکلی نبود اما بار سوم وقتی سیستم ریست کرد دیگه بالا نمیاد. وارد هارد نمیشد و سیستم ریست میکرد. وارد نصب ویندوز شدم اونم یهو ریست میکرد. یکی یکی قطعات رو درآوردم دیدم وقتی فقط هارد میمونه بدون CD Romها، هارد جیک جیک میکنه و مانیتور تصویر نمیده.(با CD Rom تصویر میده اما همون مشکلی که گفتم داره)
هاردم مشکل پیدا کرده!! چکار کنم؟
بایوس رو هم خالی کردم ولی نشد!:n28:

شما هارد رو جدا کنید و سی دی ویندوز بوت کنید بازم ریست میشه سیستم ؟
هاردتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید که مطمئن بشین مشکل از هارد است یا جای دیگه ای چون این مشکل میتونه از اتصالات هارد و پاور سیستم هم باشه

mehdi313
14-08-2013, 09:20
چشم! تست میکنم. من هارد رو درآوردم و فقط با cd Rom بالا میاد پس فک نکنم از اتصالات هارد باشه چون وقتی هارد رو میزنم اونو میشناسه و تولیستش میاره ولی با اون بوت نمیشه و جیک جیک میکنه.

NorthBridge
14-08-2013, 10:09
مشخصات دقیق هارد چیه و چند مدت کار کرده؟
==========================
اولین کار اسکن هارد هست که روشن میکنه وضعیت هارد چگونه است و بدون ورود به ویندوز از روشهای زیر میشه انجامش داد
از راه خط فرمان با دستور chkdsk /f
برنامه ی Hitachi Drive Fitness Test را روی CD رایت کرده و با اون بوت بشد و هارد رو اسکن کنید
از برنامه ی بوتیبل SeaTools هم روی CD میتونید استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکتهای دیگه مثل سامسونگ(HUTIL) و وسترن(Data Lifeguard Diagnostic) و... هم برنامه هایی با همین کارکرد دارند

اگر مشکل حل نشد با برنامه ی Maxtor PowerMax یا بعضی برنامه های بالا باید Low Level Format کنید

MOHSEN10821
16-08-2013, 17:54
سلام-1 سوال داشتم.تازه 1 لپ تاپ lenovo e530c خریدم ولی یه صدایی مثه تیک تیک میده!با hdtune هارذشو چک کرذم مشکل نداره.دلیلش چی میتونه باشه؟

NorthBridge
16-08-2013, 18:20
سلام-1 سوال داشتم.تازه 1 لپ تاپ lenovo e530c خریدم ولی یه صدایی مثه تیک تیک میده!با hdtune هارذشو چک کرذم مشکل نداره.دلیلش چی میتونه باشه؟
SSD نیست که بیصدا کار کنه
هاردها هد متحرک و پلاتر چرخان دارند که هر کدوم صدای خودش رو داره
مثلا صدای هد در حال کار شبیه تیک تیک آهسته هست

david107
08-01-2014, 19:04
salam bebakhshid man ye labtop e530c kharidam ama gerafik dovomesh nasb namishe mitonid rahnamee konid?aslaa do gerafik dare chon man az froshande be khater 2g gerafik gforc gerftam ?
moshakhasat labtabam :cori3 4g 500

Guidance
15-04-2014, 08:44
salam bebakhshid man ye labtop e530c kharidam ama gerafik dovomesh nasb namishe mitonid rahnamee konid?aslaa do gerafik dare chon man az froshande be khater 2g gerafik gforc gerftam ?
moshakhasat labtabam :cori3 4g 500

سایت لپ تاپتون رو چک کنید ببینید مشخصاتش رو چی نوشته؟
اگر دو گرافیک داشته باشه همونجا درایورش رو هم باید گذاشته باشید که بتونید دانلود و نصب کنید.