مشاهده نسخه کامل
: نظرتون در مورد sony VAIO 15126 CX چیه؟
vahid0801
14-08-2013, 00:30
رفیقای گل بعد جستجوی فراوان نظرم شد رو مدل sony vaio 15126 cx
نظرتون در مورد این مدل چیه؟کسی باهاش کار کرده؟
عیب و ایرادی داره؟ قیمتش 2600000 امار دادن.
به نظر شما وایو از برندای دیگه سرتر نیست؟
کانفیگ:
ci5
6gb
intel hd 1024
15.6 inch led
750 hdd
battery 6 سلولی
رفیقای گل بعد جستجوی فراوان نظرم شد رو مدل sony vaio 15126 cx
نظرتون در مورد این مدل چیه؟کسی باهاش کار کرده؟
عیب و ایرادی داره؟ قیمتش 2600000 امار دادن.
به نظر شما وایو از برندای دیگه سرتر نیست؟
کانفیگ:
ci5
6gb
intel hd 1024
15.6 inch led
750 hdd
battery 6 سلولی
دوست عزیز من باید در ابتدا بگم که این لپ تاپ دارای کارت گرافیک ضعیفی میباشد.من همیشه یه نظری داشتم اونم اینه که همیشه باید پول خوب برای خرید سونی و اپل داد یعنی اینکه لپ تاپ های مدل پایین و ارزان اپل و سونی رو نباید خرید البته نه اینکه نخرید اما لپ تاپ های ارزان بدرد کسانی میخوره که حرفه ای نخوان کار کنن چون واقعا اون موقع خوبه و سیستم قوی بدرد نمیخوره و بیشتر براشون کیفیت ساخت خیلی بالا و همچنین باتری های خیلی خوبه سونی بدردشون میخوره و همچنین کارهای روزمره.مثلا من الان وقتی مشخصات این لپ تاپ رو که نام بردین رو دیدم چیزی دهن پر کنی توش ندیدم که نام سونی رو یدک بکشه.اما در مورد اون سوالتون که گفتین ایا سونی از برندهای دیگه بهتر هست یا نه؟؟ من قبلا جواب این سوال رو دادم که علت گرانی اپل و سونی و خوب بودنشان چیه.که الان بهتون میگم دوستانی که میگن اپل و سونی گران فروشن و لپ تاپ هاش هم بدرد نمیخوره کاملا اشتباه میکنن.من قبلا همین فکرو میکردم اما بعد از چند وقت نظرم برگشت.در ابتدا بگم که یکی از گرون بودنهای اپل و سونی اولا اینه که خوب بالاخره اعتماد مشتریشونو کسب کردند.خوب بالاخره پول برند خوبشونو هم میگیرن.اما از اینها مهمتر که باعث گرونیشون شده اولا اینکه اپل و سونی پول خلاقیتشون رو میخورن مثلا شرکت اپل خیلی زودتر از دیگران عمل میکنه و محصولاتشو و یا همین لپ تاپ هاشو با تکنولوژی جدید عرضه میکنه پس حق داره که قیمت پایه رو بذاره پس چون خلاقیت به خرج داده پس یه قیمت میذاره و چون برندهای دیگه عقب می افتن از ترس اینکه عقب نیفتن از اپل کپی میکنن و برای فروش زیاد مجبور میشه که قیمتو بیاره پایین و دوم اینکه شرکت هایی مثل اپل و سونی برای بالا بردن سرعت سیستم خود از هاردهای جامد SSD استفاده میکنن که میتونین یه سرچ کوچیک بزنین تا از قیمتهای فوق العاده بالا این نوع هاردها اطلاع پیدا کنین مثلا یه هارد 512GB SSD در حدود 1.800.000 تومان میباشد.در صورتی که الان لپ تاپ خود من یه هارد 1 ترا دارد که قیمتش حدود 250.000 تومان میباشد.که قیمت هاردهای SSD تقریبا 13 برابر هاردهای معمولیHDD هستن.همچنین این دو برند معمولا روی لپ تاپشون یه سیستم عامل اورجینال دارن که خود همین هم قیمت را بالا میبرد.همچنین کیفیت صفحه نمایش این دو لپ را هیچ وقت از یاد نبرین که برندهای دیگه واقعا همیشه از این دو برند عقب هستن .در اخر میگم که شرکت هایی مثل اپل و سونی مشتریان متعصب خود را دارند و پس هیچ وقت ترسی از این ندارن که شاید مشتریانش را از دست دهد.اپل به قدری مشتریانش متعصب هستند که روزی که قرار شد ایفون 5 یا... به فروش برسد از شب قبل مشتریانش جلوی کمپانی اپل خوابیده بودن.امیدوارم دوستانی که حرف من را قبول دارن با فشردن دکمه تشکر حرف خودشون رو هم تایید کنند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.