مشاهده نسخه کامل
: ناپدید شدن DVD ROM ویندوز7
73_POUYA
14-08-2013, 00:23
سلام به همه دوستان،من دو روز یک مشکل عجیب پیدا کردم و تصویر dvd rom از my computer رفته به طوریکه نمی تونم یک دی وی دی رو باز کنم و در قسمتDevice manager روی علامت DVD/CD Rom علامت زرد رنگ تعجب هستش یعنی غیر فعال شدن یا یه مشکلی دارن لطفا هر کسی بلد کمکم کنه این مشکل حل کنم یا علی...:n29:
سلام دوست من .
اول میری توی کنترل پنل ، بعد Troubleshooting رو باز کن . با زدن Hardware and Sound، روی Configure a device کلیک کن . منتظر باش ببین چی میشه .
اگر اتفاقی نیفتاد ، بعد :
شما روی همون جا که علامت زد هست کلیک راست بفرما ، بعد کلا درایور رو پاک کن و ریست کن .
باید توی شروع مجدد درایور خودش نصب بشه .
SA.JJ.AD
14-08-2013, 01:22
همچنین اتصالات dvd rom داخل کیس رو هم چک کنید اگه سیستمتون دسکتاپه ... :n01:
73_POUYA
14-08-2013, 01:26
بعدConfigure a Device کدوم گزینه رو بزنم تا حالا چند بار رفته بودم به ای گزینه ولی نمی دونم درست نمیشه...
:n03:یکمی دقیق تر بیان کنین ممنون.
بعدConfigure a Device کدوم گزینه رو بزنم تا حالا چند بار رفته بودم به ای گزینه ولی نمی دونم درست نمیشه...
:n03:یکمی دقیق تر بیان کنین ممنون.
بعد میره روی Scan for Missing Driver ، یعنی میگرده ببینه درایوری هست که خراب شده باشه ؟
اگر باشه ، با نوشتن اسم اون درایور گزینه ی apply fix میاد ، که میزنین و اوکی میشه ..
یه بار تست کن ، اگر نشد راه حل دوم رو برو .
یا حق
73_POUYA
14-08-2013, 01:54
داداش متعصفانه درست نشد یه نوشته view and change setting میاره فکر کنم تیکای اون قسمتارو من دست کاری کردم درست نمیشه:n29::n29:
73_POUYA
14-08-2013, 01:58
اگه یکمی بیشتر کمک کنیم ممنون میشم...:n27:
73_POUYA
14-08-2013, 02:03
فردا عکسشو میزارم تا بیشتر راهنماییم کنین.
توی قسمت اول حرفام عرض کردم که :
اگر اتفاقی نیفتاد ، بعد :
شما روی همون جا که علامت زد هست کلیک راست بفرما ، بعد کلا درایور رو پاک کن و ریست کن .
باید توی شروع مجدد درایور خودش نصب بشه .
بعد بفرمایین سیستم شما چیه ؟ لپ تاپه یا کامپیوتر خونگی؟ مدل ؟
73_POUYA
14-08-2013, 02:13
داداش لپ تاپ dell inspiron core i7 هستش درضمن من یه بارمAbdate driver software رو هم تو قسمت device manager به صورت راست کلیک روی CD/DVD ROM انجام دادم شاید اینم یه مشکل باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.