مشاهده نسخه کامل
: تونر مادیران
mahyarrs
13-08-2013, 23:09
مادیران تونرهای MEVA رو می فروشه و ادعا می کنه که اصله.
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می خواستم بدونم برای پرینتر خودم (HP P1006 )کدومشون را باید بگیرم.مرسی
h_khozooei
14-08-2013, 20:17
تونر اصل وجود نداره اینو بدون. هیچ کس نمی دونه تونرهای اصل رو شرکتهای تولید کنده پرینتر مانند hp brother samsung و نظایر انها رو آیا می خرن و یا تولید می کنن. ولی هیچ تولید کننده پرینتری راضی نیست که تونر شارژ بفروشه. موا یه اسم تجاری که این آقایون از خودشون درآوردن و ثبتش کردن و داخل ایران بهش اعتبار دادن. تحت هیچ عنوان گول نخور. تونر با مارکهای مختلفی وارد ایران می شه که هیچکدومشون اصل نیست. من خودم تونر کرونا رو خیلی مصرف می کنم و خیلی هم راضی هستم ولی اونهم اصل نیست. و اصلا لغت اصل اشتباه در این مورد به کار ببرید.
mahyarrs
15-08-2013, 11:19
تونر اصل وجود نداره اینو بدون. هیچ کس نمی دونه تونرهای اصل رو شرکتهای تولید کنده پرینتر مانند hp brother samsung و نظایر انها رو آیا می خرن و یا تولید می کنن. ولی هیچ تولید کننده پرینتری راضی نیست که تونر شارژ بفروشه. موا یه اسم تجاری که این آقایون از خودشون درآوردن و ثبتش کردن و داخل ایران بهش اعتبار دادن. تحت هیچ عنوان گول نخور. تونر با مارکهای مختلفی وارد ایران می شه که هیچکدومشون اصل نیست. من خودم تونر کرونا رو خیلی مصرف می کنم و خیلی هم راضی هستم ولی اونهم اصل نیست. و اصلا لغت اصل اشتباه در این مورد به کار ببرید.
سلام.مرسی ازت که پاسخ رو دادی
1. البته این رو قبول دارم که تونرشون اصل نیست.
2. به هر حال چیزی به نام کیفیت وجود داره و تو جنس های غیر اصل هم فرق وجود داره
3. اعتبار: شرکت معتبر و معروفی مثل مادیران احتمالا یه تونر خیلی داغون نمب فروشه
3.اگر شما تونر مادیران رو قبول ندارین چه تونری رو پیشنهاد می کنین
4.اگر فرض کنید کسی بخاد میوا بخره میشه بگید کدام یک از اون تونر ها رو باید انتخاب کنه؟
با تشکر
h_khozooei
17-08-2013, 10:04
من نگفتم تونر موا اشغاله. منظورم اینه که من تست نکردم و استفاده از تونر اصل کلاهبرداری
mahyarrs
17-08-2013, 21:31
من نگفتم تونر موا اشغاله. منظورم اینه که من تست نکردم و استفاده از تونر اصل کلاهبرداری
با این اوضاع من کدوم یک از تونر های MEVA درا ون صفحه به پرینترم می خوره؟
h_khozooei
18-08-2013, 22:03
آگر می خوای شارژ کنی بعید می دونم از اون لینکی که دادی بتونی تونر بخری. من که ندیدم.
بگم بهت ها. تونر یه چیزه کارتریج پرینتر یه چیز دیگه است. اشتباه نکن
mahyarrs
18-08-2013, 22:38
آگر می خوای شارژ کنی بعید می دونم از اون لینکی که دادی بتونی تونر بخری. من که ندیدم.
بگم بهت ها. تونر یه چیزه کارتریج پرینتر یه چیز دیگه است. اشتباه نکن
سلام.اون لینک شامل چندصفحه بود.به طور خاص لینک تونر ها این ها هست
تونر شماره یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تونر شماره دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تونر شماره سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تونر شماره چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر پیشاپیش
mahyarrs
24-08-2013, 19:01
کسی نیست جواب سوالمو بگه؟ کدوم یک از این چهار تونر رو باید بگیرم؟
h_khozooei
26-08-2013, 20:38
من نگاه کردم این تونرها همه ماله دستگاه لکسمارک هست نه اچ پی بهتره انقدر دنبال مادیران نباشی
mahyarrs
31-08-2013, 11:15
خیلی متشکرم.
mahyarrs
31-08-2013, 11:21
من اطراف پونک هستم.شما میدونین از کجا باید بگیرم؟ از مجتمع تجاری بوستان بگیرم مشکلی نداره؟ عکسی هم ازش دارین بگذارین که وقتی رفتن بگیرم بگم "آماتور" نیستم !!:n02:
h_khozooei
31-08-2013, 20:03
88504626 رو بگیر بگو برات تونر مدلی که می خوای رو بفرستن. یه هزینه پیک گردنت می افته. اینا تونر کرونا می فروشن. من که استفاده کردم خود بوده
Firebirds
01-07-2014, 22:35
88504626 رو بگیر بگو برات تونر مدلی که می خوای رو بفرستن. یه هزینه پیک گردنت می افته. اینا تونر کرونا می فروشن. من که استفاده کردم خود بوده
فکر کنم شماره شرکت نقش آیندگان ابیانه هست، دفترشون نزدیک ماست فقط، جسارتا تونر کرونا برای HP 1102w کم رنگ نمی زنه ؟
کاربری خونگی - با حدود 50 صفحه پرینت در هفته
Shabdisk
02-07-2014, 08:44
با عرض سلام و ادب
من شخصا تونر اکونومیک استفاده می کنم و راضی هستم.
پیشنهاد می کنم شما هم تست کنین.
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firebirds
02-07-2014, 09:11
با عرض سلام و ادب
من شخصا تونر اکونومیک استفاده می کنم و راضی هستم.
پیشنهاد می کنم شما هم تست کنین.
موفق باشید.
ممنون دوست گرامی،
میزان ریزی ذره ها Super Fine هست در این تونر ؟
قیمت یک کیلو ؟ و در نهایت کیفیت چاپ بعد از شارژ چقدر نزدیکه تونر اورجینال هست ؟
و از کجا میتونم تهیه کنم ؟
h_khozooei
02-07-2014, 17:53
فکر کنم شماره شرکت نقش آیندگان ابیانه هست، دفترشون نزدیک ماست فقط، جسارتا تونر کرونا برای HP 1102w کم رنگ نمی زنه ؟
کاربری خونگی - با حدود 50 صفحه پرینت در هفته
من پیشنهاد می کنم دو سه مدل تونر با مارکهای که هست رو بگیر و امتحان کن بعد متوجه می شی
Shabdisk
07-07-2014, 07:58
ممنون دوست گرامی،
میزان ریزی ذره ها Super Fine هست در این تونر ؟
قیمت یک کیلو ؟ و در نهایت کیفیت چاپ بعد از شارژ چقدر نزدیکه تونر اورجینال هست ؟
و از کجا میتونم تهیه کنم ؟
با عرض سلام و ادب
روی سایت اطلاعاتش هست
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.