مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ تا 1.500
سلام:n12:
یه لپ تاپ معرفی کنین تا 1.500. واسه دختر عموم میخوام. صفحه نمایش و باتری و ظاهرش خوب باشه.
کسی نیست راهنمایی کنه؟:n29:
بین این سه تا مدل کدومش با توجه به شرایطی که بالا گفتم بهتره؟اگه مدلای دیگه هم بود بگین.
lenovo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lenovo g500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز به نظر من چون برای یه خانوم میخواین پس برید سراغ یه لپ تاپ زیبا و رنگ زیبا و همچنین کانفیگ خوب که در اینجا میتونید با یه مقدار پول بیشتر مدل z500 core i7 و بگیرید و اگه میتونید بیشتر خرج کنید بگین تا مدل دیگری را بهتون معرفی کنید و یا اگه نمیتونید بیشتر خرج کنید که بازم بگید تا مدل ارزونتر بگم اما به نظر من به خاطر یه مقدار پول کانفیگ ضعیف تر نگیرید.
hamid_IT63
24-08-2013, 09:16
با 1500 تومن انتخابای زیادی نداری . یه مدل hp هست بنام مدل 650 که core i3 هست با کانفیگ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجه تا حدود 1800 -1900 شد. نظرتون در مورد asus k55 چیه؟
alilosting
04-09-2013, 15:08
بودجه تا حدود 1800 -1900 شد. نظرتون در مورد asus k55 چیه؟
ببین asus و Sony برندهای گرون قیمتی هستن. توی کیفیت و اعتبارشون هیچ شکی نیستا ولی میخوام بگم اگه با بودجه کم و حدود 2 تومن بخوای از این برندها انتخاب کنی نمیتونی کانفیگ خوبی ازشون بخری . به نظرم برای بودجه های سبی میشه از این برندها داشت . من برای این رنج بودجه ها پیشنهادم روی ایسر هست چون لپ تاپهای جدیدش واقعا" کیفیت و کانفیگ خوبی دارن و در عین حال قیمتشون خیلی مناسبه .
با 1900 پیشنهادم مدل P243 Acer با مشخصات زیر هست .
پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i5
گرافیک: nVidia® GeForce®GT630M , 1GB
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 500 گيگابايت
صفحه نمایش : 14 اینچ
وزن:2.2 کیلوگرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.