ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات جدی جابجایی شدید صفحات و متون Word 2013 در Print و PDF کردن

Choas
13-08-2013, 11:11
از آنجا که من از نرم افزار WORD برای صفحه آرایی کتاب‌هایم استفاده می‌کنم (بله! صفحه آرایی!!!) نیاز دارم تمام عناصر و جزئیات فایل ثابت بماند؛ اما در WORD 2013 وقتی یک متن مثلا 100 صفحه ای را ویرایش می کنم در زمان PDF کردن یا Print گرفتن همه چیدمان بهم می ریزد و چیزی که در WORD می بینم با چیزی که با خود WORD یا هر نرم افزار دیگر PDF کردم یا Print گرفتم کـــــــــــــاملا متفاوت و بهم ریخته است!!!

من در این مورد جستجو کردم و متوجه شدم این مشکل تنها برای کاربران فارسی زبان نیست! درواقع این مشکل آنچنان بزرگ بوده که حتی مجله PCWorld نیز درباره آن مفصلا توضیح داده!!! (10 Microsoft Word 2013 headaches and how to cure them | PCWorld ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
نکته مهم اینکه این مشکل زمانی حادتر می شود که فایل های تولیدی Word 2013 را در نسخه های دیگر Word (مثلا 2010 یا 2007 و...) باز کنید! (همه چیز جنون آمیز بهم ریخته)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مشکل حاد Word 2013 در Print یا PDF کردن خروجی از مجله معتبر و معروف PCworld

از دوستان خواهش می کنم کمک کنند راه حلی برای این مشکل پیدا کنم؛ در غیر اینصورت راهکاری ارائه دهند که بتوانم Word 2010 را به همراه سایر مجموعه Office 2013 استفاده کنم (نصب این دو همزمان ممکن نیست و مشکل ساز می شود)

باتشکر