مشاهده نسخه کامل
: hp 4540 يا asus a55sd ?
سلام دوستان
ميخوام براي برادرم لپ تاپ تا حدود 2 ميليون بگيرم .خودم چند سال dell دارم پرس و جو كردن ميگن دل مثل قديم ديگه نيست من كه شك دارم به اين حرفا ولي با خوندن تاپيك ها و مشاوره ها به اين دو تا كه گفتم رسيدم .خواهشا هم نظرنونو درباره دل بيگد هم اينكه كدوم يكي از اين دوتا بهتره .اگر هم پيشنهاد ديگه اي داريد با اين رنج ممنون ميشم .
4540 که در سطح خودش عالیه
dell دیگه جاشو داده به لنوو
الان z500 رو بورسه
فروشش خیلی زیاده
درباره 4540 هم نكات منفي زياد گفته شده . داغ ميكنه . نور صفحه مرده و كم رنگه . هارد زير تاچ پد هست و شديدا گرم ميشه ...........
واقعا خريد لپ تاپ گيج كنندست .
دوست عزیز شما تو این رنج قیمت باید بین لپ تاپ های asus k46cb , msi xc61 , acer v3 571g , asus k56cb و لنوو z500 که از بین اینها من بهتون Lenovo z500 رو پیشنهاد میکنم که البته من قبلا در تاپیک های دیگه تمام این لپ تاپ هارو با هم مقایسه و بررسی کردم.
Mr.Mazmamfi
13-08-2013, 22:55
واقعا خريد لپ تاپ گيج كنندست .
سلام عزیزم .
یه نکته » هر چی بیشتر بگردی بیشتر گیج میشی .
پیشنهاد من هم Z500 هست .
i5 ش الان 2200 هست .
اینم یه ریویو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریویو 4540 :
موفق باشید .
salam.duroste del dige dorash tamom shode va hp ham kheyli dagh mikone.man khodam asus daram va modele 55 khobe vali age k55 peyda koni behtare shekle zaheri mesle haman vali chipset cpu a55 zaef tare va to bazi hay modern kami gir dare.man khodam shakhsan asus k56c pishnahad mikonam(age polesho dari)
salam.duroste del dige dorash tamom shode va hp ham kheyli dagh mikone.man khodam asus daram va modele 55 khobe vali age k55 peyda koni behtare shekle zaheri mesle haman vali chipset cpu a55 zaef tare va to bazi hay modern kami gir dare.man khodam shakhsan asus k56c pishnahad mikonam(age polesho dari)
دوست عزیز من تو پست های دیگه تو تاپیک های دیگه از پردازنده ضعیف این مدل گفتم و به خاطر همین اصلا تایید نمیشه چون باز هم میگم اینتل برای اینکه مصرف پردازندشو بیاره پایین سری U را ساخته اما به خاطر همین این سری CPU فرکانس کاری کمتری دارد تا مصرفش کمتر بشه پس این لپ تاپ بیشتر بدرد کسانی میخوره که با لپ تاپ کارهای پردازشی سنگین انجام ندن مثلا این سری پردازنده ها اصلا به درد کارهای گرافیکی نمی خوره چون کارهای گرافیکی احتیاج به رندر کردن دارن که سری U زیاد تایید نمیشه ولی خوب این مدل عوضش گرافیک خوبی در رنج قیمت خودش داره ولی کلا Z500 از این مدل قوی تره.
alilosting
24-08-2013, 14:14
سلام دوستان
ميخوام براي برادرم لپ تاپ تا حدود 2 ميليون بگيرم .خودم چند سال dell دارم پرس و جو كردن ميگن دل مثل قديم ديگه نيست من كه شك دارم به اين حرفا ولي با خوندن تاپيك ها و مشاوره ها به اين دو تا كه گفتم رسيدم .خواهشا هم نظرنونو درباره دل بيگد هم اينكه كدوم يكي از اين دوتا بهتره .اگر هم پيشنهاد ديگه اي داريد با اين رنج ممنون ميشم .
ببین الان مدلای دل دو نوعه توی بازار . یه سریش کانفیگ قوی داره و قیمتشم بالاس . اینا هنوزم عین همون دل سابق خوب جواب میده . ولی اگه لپ تاپ قیمت مناسب میخوای که کانفیگ خوب و قوی هم داشته باشه روی ایسر فکر کن چون مدلای جدید ایسر واقعا" کیفیت بالایی داره و در عین حال قیمتشونم مناسبه . مدل p253اش جدید اومده و با وجود کانفیگ قوی که داره حدود 2600 هست.
مشخات کلی p253:
پردازنده: Intel Ivy Bridge Core i7
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك: NVIDIA GeForce 710M, 2GB
ببین الان مدلای دل دو نوعه توی بازار . یه سریش کانفیگ قوی داره و قیمتشم بالاس . اینا هنوزم عین همون دل سابق خوب جواب میده . ولی اگه لپ تاپ قیمت مناسب میخوای که کانفیگ خوب و قوی هم داشته باشه روی ایسر فکر کن چون مدلای جدید ایسر واقعا" کیفیت بالایی داره و در عین حال قیمتشونم مناسبه . مدل p253اش جدید اومده و با وجود کانفیگ قوی که داره حدود 2600 هست.
مشخات کلی p253:
پردازنده: Intel Ivy Bridge Core i7
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك: NVIDIA GeForce 710M, 2GB
دوست عزیز این مدل ایا وارد ایران شده؟ اگه که وارد شده پس یه لینک لطفا به من بدین چون من هر چی گشتم پیدا نکردم ولی در کل من قیمتش رو نمیدونم اما گرافیک ضعیفی داره البته اگه قیمتش همانطور که شما گفتین زیر دو تومان باشه بالاخره با رم 6 و core i7 و همچنین همین گرافیک 710 هم خوبه.
alilosting
31-08-2013, 15:35
دوست عزیز این مدل ایا وارد ایران شده؟ اگه که وارد شده پس یه لینک لطفا به من بدین چون من هر چی گشتم پیدا نکردم ولی در کل من قیمتش رو نمیدونم اما گرافیک ضعیفی داره البته اگه قیمتش همانطور که شما گفتین زیر دو تومان باشه بالاخره با رم 6 و core i7 و همچنین همین گرافیک 710 هم خوبه.
گرافیکش geforce هست و برای بازی مناسبه .
لینک مشخصات :
گرافیکش geforce هست و برای بازی مناسبه .
لینک مشخصات :
دوست عزیز این مدل پردازنده خوبی داره اما گرافیکش برای بازی زیاد خوب نیست و جوابگو نمیباشد البته اگه اهل بازی های سنگین نیستید همین خوبه اما برای بازی ها با گرافیک بالا جوابگو نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.