ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دز ضبط بر روی فلش در Smart TV Samsung

orbitnic
13-08-2013, 00:54
سلام ..
خسته نباشید ..
دوستان من میخوام به عنوان مثال یک ویدئو کلیپی رو بر روی فلش ضبط کنم ..
اما وقتی فلش رو به پشت دستگاه LED وصل میکنم و دکمه ضبط بر روی کنترل رو میزنم به زبان فارسی پایین نمایشگر مینویسه : موجود نیست ..
حتی توسط خود خود دستگاه فلش رو فرمت کردم اما بازم همین مشکل رو دارم ..
از طریق سیستم سینما خانگی هم تست کردم بی فایده بود !!!
----------------
در کل میخوام چیزی رو ضبط کنم بر روی فلش باید چیکار کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید ..

arash59b
13-08-2013, 04:08
با فلش های معمولی 4 گیگ نمیشه چیزی ضبط کرد. چون حجم 4 گیگ برای ضبط کردن FHD کم هست

منم همین مشکل رو داشتم و بعد از وصل کردن یه هارد اکسترنال مشکلم حل شد

matinpour
13-08-2013, 14:20
سلام ..
خسته نباشید ..
دوستان من میخوام به عنوان مثال یک ویدئو کلیپی رو بر روی فلش ضبط کنم ..
اما وقتی فلش رو به پشت دستگاه LED وصل میکنم و دکمه ضبط بر روی کنترل رو میزنم به زبان فارسی پایین نمایشگر مینویسه : موجود نیست ..
حتی توسط خود خود دستگاه فلش رو فرمت کردم اما بازم همین مشکل رو دارم ..
از طریق سیستم سینما خانگی هم تست کردم بی فایده بود !!!
----------------
در کل میخوام چیزی رو ضبط کنم بر روی فلش باید چیکار کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید ..

دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم شما نمی توانید با فلش از روی تلویزیون چیزی ضبط کنید باید از هارد یا USB HDD استفاده کنید و بعضی از فلش مموری ها بی کیفیت اصلا با این سیستمها سازگار نیستند و ممکن است که این سیستمها آنها را فرمت کنند ولی چیزی ضبط نمی کنند اول باید از مموریهای با کیفیت استفاده کنید و باید ظرفیت آن هم بالا باشد تا این سیستمها بتوانند فایلهای سیستم خودشان را روی آن داشته باشند که البته شما آنها رانمی بینید

amin_g_p
13-08-2013, 15:15
فقط می تونید از روی شبکه های تلویزیون دیجیتال ضبط کنید نه منابع دیگر مثل HDMI برای این کار هم فلش باید توسط تلویزون برای ضبط فرمت و تست شود. بهتر هست همون طور که matinpour گفتند (و در e-Manual خود تلویزیون هست) از هارد استفاده شود البته من خودم روی فلش پرسرعت (سرعت رایت 20 مگ) ضبط کردم.