ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز8 را در درایو ویندوز سون!

m.amin.d
12-08-2013, 18:14
باسلام من امروز قصد نصب ویندو.8 رو داشتم وقتی خواستم درایوی که توش نصب بشه رو انتخاب کنم هرکدوم را انتخاب کردم پیغام داد نمیتونید و فقط درایوی را تونستم انتخاب کنم که ویندوز 7 روش بود وقتی نصب تمام شد الان وقتی لپ تاپو روشن میکنم ویندوز 8 میاد ولی من ویندوز7م رو میخوام چون ارجیناله دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چظور سون رو هم بیارم یا لپ تاپو روشن میکنم انتخاب کنم ویندوز7 یا 8 رو.در ضمن تو درایو cیه فولدرwindowsویه فولدرold windows هست.دوستان خیلی احتیاج دارم به ویندوز قبل لطفا راهنمایی کنید

saeed_136915
12-08-2013, 18:24
سلام
توی یه درایو نمیشه دوتا ویندوز داشت. ویندوز قبلیتون دیگه پاک شده.
شما اگه سریال نامبر ویندوز اصلیتون رو دارین میتونین باز هم نصب کنین ویندوز اورجینال رو یا اگه بکآپ دارین میتونین از اون استفاده کنین

m.amin.d
13-08-2013, 08:03
ممنونم اقا سعید.سریال نامبر پشت لپ تاپ زده چطور باز نصبش کنم از چه ویندوزی استفاده کنم؟کیفیتش با ویندوز قبلیم فرق داره؟

saeed_136915
13-08-2013, 09:09
شما میخوایین دوتا ویندوز داشته باشین؟؟ به نظر من نیازی نیست ولی اگه میخوایین دوباره 7 نصب کنین باید همون ورژنی که سریال واسش هست رو نصب کنین (Home Premium یا Ultimate یا ...) بعد هم که موقع اکتیو کردن ازتون سریال میخواد که سریال خودتون رو میزنین.
خیر کیفیتش فرقی نمیکنه.
بعد از نصب 7 اگه خواستین از 8 استفاده کنین باید با دی وی دی ویندوز 8 رو ریپیر کنین تا بتونین واردش بشین چون فکر کنم از گزینه های بوت حذف میشه