PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب مودم SMC و حفظ میزان Recieved data بعد از ریست کردن مودم و نصب مجدد ویندوز

mehdi313
12-08-2013, 09:20
سلام
وقتی من مودمم رو که مدلش SMC SMC7901BRA5 هست روشن کردم که وصل بشم (لازم بذکره که من کارت شبکه ندارم و با USB وصل میشم) دیدم Limited میزنه
روی کانکشنم که کلیک کردم دیدم sent رو 0 میزنه و recieved حدود 4,000,000,000!
گفتم شاید مشکل از مودمه . اونو ریست کردم ولی دیگه نتونستم وارد کانفیگش بشم و از طریق یه سیستم دیگه اونو کانفیگ کردم (با یه سیستم دیگه تنظیمات کانفیگ باز میشد و به اینترنت هم وصل میشد)
اما مشکل حل نشد و دوباره همون عدد عجیب می اومد!!!!
ویندوز رو هم عوض کردم اما بازهم مشکل حل نشد و همون عدد بازهم میومد!!!
با یه مودم دیگه روی سیستم خودم تست کردم وصل شد.
تنها ایراد بین مودم خودم و سیستم خودمه!
مشکل کجاست؟! ممکنه پورت usbش هنگ کرده باشه!!!!!!!:n04:یا آلوده شده باشه و با نصب مجدد ویندوز رفع نشده باشه و یا .....
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Life24
12-08-2013, 09:33
سلام
وقتی من مودمم رو که مدلش SMC SMC7901BRA5 هست روشن کردم که وصل بشم (لازم بذکره که من کارت شبکه ندارم و با USB وصل میشم) دیدم Limited میزنه
گفتم شاید مشکل از مودمه . اونو ریست کردم ولی دیگه نتونستم وارد کانفیگش بشم و از طریق یه سیستم دیگه اونو کانفیگ کردم (با یه سیستم دیگه تنظیمات کانفیگ باز میشد و به اینترنت هم وصل میشد)
مشکل کجاست؟! ممکنه پورت usbش هنگ کرده باشه!!!!!!!:n04:یا آلوده شده باشه و با نصب مجدد ویندوز رفع نشده باشه و یا .....
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
اینترنتتون وصل هست کلا؟ تماسی با شرکت خدمات دهنده بگیرید و ببنید اصلا اینترنت درست هست یا خیر.
سیتسم خودتون IP دستی دادید؟ تنظیمات رو بزارید روی .DHCP
ببنید سیتسم اصلی چه IP گرفته؟

EXTREME
12-08-2013, 10:36
سلام

پیغام limited بیشتر به دلیل نگرفتن ip است
ببینید در مودم dhcp فعال است یا نه
قبل از کانفیگ مودم دارایور usb حتما باید نصب بشه و بعد مودم کانفیگ بشه

mehdi313
12-08-2013, 11:48
متشکر از پاسختون اما....

سلام
اینترنتتون وصل هست کلا؟ تماسی با شرکت خدمات دهنده بگیرید و ببنید اصلا اینترنت درست هست یا خیر.
سیتسم خودتون IP دستی دادید؟ تنظیمات رو بزارید روی .DHCP
ببنید سیتسم اصلی چه IP گرفته؟
آره وصله با یه مودم دیگه و با سیستم خودم تست کردم وصله.
IP دستی ندادم تازه ویندوزشو عوض کردم. IPی که گرفته با 169 شروع میشه.

پیغام limited بیشتر به دلیل نگرفتن ip است
ببینید در مودم dhcp فعال است یا نه
قبل از کانفیگ مودم دارایور usb حتما باید نصب بشه و بعد مودم کانفیگ بشه
بله با یه سیستم دیگه و با همون خط تلفن تست کردم جواب میده البته با کابل LAN.
بدون نصب درایور که اصلا پیغام Limited رو هم نمیده درایورشو نصب کردم.
همونطور که گفتم یه بار ریستش کردم و دوباره کانفیگش کردم.

EXTREME
12-08-2013, 11:59
یک عکس از تنظیمات local aera connection بدید
همونجایی که ip ست میکنید قسمت tcp/ip v4 از advance اش عکس بدین

mehdi313
12-08-2013, 12:04
اگر منظورتون Local Area Connecion/Properties/TCP-Ip که باید بگم خالی خالیه چیزی توش نیست.
اما اگر منظورتون Local Area Connecion/Properties/Advanced که یه گزینه بیشتر نداره اونم فایروال ویندوزه.

مجدد بگم هم ویندوز رو دیشب عوض کردم و هم مودم رو ریست کردم! و به هیچ تنظیماتی هم دست نزدم.
ویندوز: XP

EXTREME
12-08-2013, 12:08
اگر منظورتون Local Area Connecion/Properties/TCP-Ip که باید بگم خالی خالیه چیزی توش نیست.
اما اگر منظورتون Local Area Connecion/Properties/Advanced که یه گزینه بیشتر نداره اونم فایروال ویندوزه.

مجدد بگم هم ویندوز رو دیشب عوض کردم و هم مودم رو ریست کردم! و به هیچ تنظیماتی هم دست نزدم.
ویندوز: XP

نه تو advnace بالاش یک سربرگ هست نوشته ip setting اونجا زیرش نوشته dhcp enabled ؟

local aera connection ->tcp/ip v4->peroperties- >advance

Life24
12-08-2013, 17:46
سلام
برادر شما بروید در همان مسیری که دوستمون فرمودند. IP رو به صورت دستی وارد کنید.(در کارت شبکه)
192.168.2.10
255.255.255.0
192.168.2.1
راستی IP که میرفتید داخل تنظبمات مودم چی میزنید؟