ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی مرکز تعمیرات هارد دیسک در تهران

DVB2PC
12-08-2013, 03:32
سلام

دوستان از اونجایی که متأسفانه در اهواز مرکز تعمیرات تخصصی هارد وجوده نداره می خوام هاردمو برای عیب یابی و تعمیر به تهران بفرستم. مدل هارد my passport essential یک ترابایت و مشکلش هم اینه که اول بد سکتور گرفت و در حال حاضرم تو ویندوز شناسایی نمیشه.

بهتر دونستم قبلش از شما دوستان پی سی وردی کمک بگیرم تا یه مرکز تعمیرات تخصصی که ابزار و دانش این کارو داره معرفی کنید!!

لطفاً اگر جای معتبر و با انصافی میشناسید اطلاعاتشو بفرمایید.

ممنون

DVB2PC
13-08-2013, 04:41
واقعاً تو این یک میلیون کاربر فروم کسی جایی رو سراغ نداره! یا حوصله نمی کنید یه پست جهت راهنمایی امثال من بزنید !!!

Windows
13-08-2013, 09:21
سلام
من هم همین مشکل رو با هارد 1 ترا بایت اکسترنال وسترن دیجیتال داشتم.
چهار جا بردم نتونستن درست کنن. آخر سر بردم انفورماتیک پارسه و درستش کردند.
به نظرم مرکز خوب و مجهزی بود.
آدرسشم از لینک زیر ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی

houman_2h
04-04-2014, 21:44
سلام

دوستان از اونجایی که متأسفانه در اهواز مرکز تعمیرات تخصصی هارد وجوده نداره می خوام هاردمو برای عیب یابی و تعمیر به تهران بفرستم. مدل هارد my passport essential یک ترابایت و مشکلش هم اینه که اول بد سکتور گرفت و در حال حاضرم تو ویندوز شناسایی نمیشه.

بهتر دونستم قبلش از شما دوستان پی سی وردی کمک بگیرم تا یه مرکز تعمیرات تخصصی که ابزار و دانش این کارو داره معرفی کنید!!

لطفاً اگر جای معتبر و با انصافی میشناسید اطلاعاتشو بفرمایید.

ممنون

NOVINHDD.COM
قویترین مرکز تعمیرات هارد

TS.datarecovery
18-06-2015, 16:03
واقعاً تو این یک میلیون کاربر فروم کسی جایی رو سراغ نداره! یا حوصله نمی کنید یه پست جهت راهنمایی امثال من بزنید !!!

سلام میتونی ببری کانون هارد ایران , وب سایتش تو ذهنم نیست اما تو گوگل سرچش کن ، کارشون فوق العاده است .