مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی تا سقف 700 تومان
سلام دوستان می خوام یه گوشی بخرم حدود 700 تومان هم بودجه دارم لطفا راهنماییم کنید.
انتظاراتم هم اینه که سی پی یوش قوی باشه اندروید باشه صفحه نمایش خوب رم و گرافیک خوب خلاصه بیشترین امکانات تو این قیمتو داشته باشه.
دوربینش هم برام مهم نیست.
خودم Huawei Ascend G600 - U8950 رو مدنظر دارم به نظر نسبت به امکاناتش قیمتش مناسبه ولی برند ناشناختش دچار تردیدم کرد.
Iloveu-ALL
11-08-2013, 23:31
گوشی خوبیه ولی اگه 70 تومن روش بذاری و بری یه Optimus L9 بگیری بیشتر می ارزه!
italia88
13-08-2013, 22:58
تا 700 سونی go یا جی رو میشه خرید
Iloveu-ALL
14-08-2013, 10:38
تا 700 سونی go یا جی رو میشه خرید
J گوشیه خوبیه ولی با آپدیت اندروید با از کار افتادن وای فای گوشی عملا گوشیتون یه گوشی بدون وای فای میشه که فقط با داون گرید اندروید درست میشه (یعنی اندروید رو برگردونی به همون نسخه قبل)
گوشی خوبیه ولی اگه 70 تومن روش بذاری و بری یه Optimus L9 بگیری بیشتر می ارزه!
بله می ارزه یکم بیشتر پول بدم و اینو بخرم، نسبت به قیمتش خیلی مناسبه.
دوستان تایید میفرمایید؟
italia88
14-08-2013, 19:06
J گوشیه خوبیه ولی با آپدیت اندروید با از کار افتادن وای فای گوشی عملا گوشیتون یه گوشی بدون وای فای میشه که فقط با داون گرید اندروید درست میشه (یعنی اندروید رو برگردونی به همون نسخه قبل)
خب حالا اپدیت نمیکنه :n02:
حالا داستانش چیه چرا از کار میفته ؟؟ من آپدیتش نکردم تاحالا
Iloveu-ALL
14-08-2013, 20:43
خب حالا اپدیت نمیکنه :n02:
حالا داستانش چیه چرا از کار میفته ؟؟ من آپدیتش نکردم تاحالا
حتما مشکل داره. حالا نرم افزاریه یا سخت افزاری نمی دونم.(که احتمال سخت افزاری بودنش بیشتر چون نرم افزاری با آپدیت جدید میتونه رفع بشه)
soranstar
16-08-2013, 19:56
دوست عزیز، باتوجه به صفحه نمایش بزرگتر و مشخصات نرم افزاری خوبی که LG L9 داره، این گوشی پیشنهاد میشه.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
با تشکر از همه دوستان.
ال9 رو خریدم ولی فعلا به شارژه هنوز باهاش کار نکردم.
وقتی سیمکارتو بهش زدم ایرانسل باید تنظیماتو ارسال میکرد دیگه ولی پیغام داد به این مضمون که تنظیمات برای شما انجام نشد و برای گوشی شما تنظیمات موجود نیست:n13:
جریان چیه؟مساله مهمیه؟
behnam_r007
17-08-2013, 15:59
با تشکر از همه دوستان.
ال9 رو خریدم ولی فعلا به شارژه هنوز باهاش کار نکردم.
وقتی سیمکارتو بهش زدم ایرانسل باید تنظیماتو ارسال میکرد دیگه ولی پیغام داد به این مضمون که تنظیمات برای شما انجام نشد و برای گوشی شما تنظیمات موجود نیست:n13:
جریان چیه؟مساله مهمیه؟
مبارک باشه.:n12:
نه مهم نیستٰ کد ارسال تنظیمات GPRS و MMS رو از سایت ایرانسل پیدا کن بزن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.