مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ asus n56vb یا acer v3-571g-c?
Dr.Demolition
11-08-2013, 22:52
سلام دوستان بازم برام 1 مشکل اومده نمی تونم صبر کنم دو دلی موندم کدومه بگیرم
acer v3-571g-c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
asus n56vb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته اینو با blue-ray (به نظرتون میشه؟
دوستاییکه تجربه دارن اگه مزایا و معایب و نظراتشون رو بگن ممنون میشم
اگه جایی رو میشناسین که این مدل ها رو ارزون بدن فداتون بشم
3aman021
11-08-2013, 22:57
به نظرم صبر کن تا چند هفته دیگه n550 بخر!n56 به علت کمیاب بودن بیش از حد گرونه ارزش خرید نداره!
سلام دوستان بازم برام 1 مشکل اومده نمی تونم صبر کنم دو دلی موندم کدومه بگیرم
acer v3-571g-c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
asus n56vb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته اینو با blue-ray (به نظرتون میشه؟
دوستاییکه تجربه دارن اگه مزایا و معایب و نظراتشون رو بگن ممنون میشم
اگه جایی رو میشناسین که این مدل ها رو ارزون بدن فداتون بشم
دوست عزیز حتی یک لحظه هم شک نکن خوب معلومه که N56VB بهتره از همه لحاظ.اولا اینکه CPU 3630QM خیلی قوی تر از 3610QM هست و دوما اینکه گرافیک 740M خیلی قویتر از 710M هست و سوما اینکه لپ تاپ N56VB خیلی رزولوشن عالی داره و در اخر هم اینو بدونین که کیفیت ساخت ایسوس خیلی بالاتر از ایسر هست.پس با این وضع N56VB هم کیفیت ساخت عالی تر و هم کانفیگ و سرعت غالی تری نسبت به ACER V3 571G داره.البته اینم بدونین که قیمت N56VB خیلی بالاتر از ایسر هست.
masoud_5april
15-08-2013, 21:02
کسی میدونه اصلا n56vb تو ایران اومده ؟!!!
قیمت دارین ؟
کسی میدونه اصلا n56vb تو ایران اومده ؟!!!
قیمت دارین ؟
اومده قیمت 3400
masoud_5april
15-08-2013, 23:14
اومده قیمت 3400
اونوقت فقط Full HD داره ؟
ما HD بخوایم چی ؟ :n02:
اونوقت فقط Full HD داره ؟
ما HD بخوایم چی ؟ :n02:
نداره فقط n56vz i5 بود که تموم شد
این مشخصات عالی داره نخرید زود تموم میشه اگه از hp با همین مشخصات بخرین باید حداقل 3800 پول بدین
masoud_5april
16-08-2013, 09:24
نداره فقط n56vz i5 بود که تموم شد
این مشخصات عالی داره نخرید زود تموم میشه اگه از hp با همین مشخصات بخرین باید حداقل 3800 پول بدین
والا من منتظرم 14ش بیاد بخرم،چون 15 خیلی سنگینه،ولی درست میگین حق با شماست،الان خود n56vz هم دور و بر 3200 هستش (اگه باشه)
صبر کنیم ببینیم کانفیگ پایین تر یا حداقل i5 ش میاد:n01:
والا من منتظرم 14ش بیاد بخرم،چون 15 خیلی سنگینه،ولی درست میگین حق با شماست،الان خود n56vz هم دور و بر 3200 هستش (اگه باشه)
صبر کنیم ببینیم کانفیگ پایین تر یا حداقل i5 ش میاد:n01:
دوست عزیز قیمت n56vz بالاتره که الان اگه پیدا بشه که خیلی سخت پیدا میشه حدود 3600 هست و قیمت n46vz هم 3300 و قیمت n56vb حدود 3450.اما اگه میتونین صبر کنین تا n550 fhd بیاد داخل ایران چون هم پردازنده قوی تره داره که از نسل چهارم اینتله که گرافیک انبردش intel hd5000 هست هم اینکه به گفته خود اینتل تو مصرف خیلی بهینه شده که مدل سی پی یوش هم 4700HQ میباشد که واقعا نسبت به قیمتش خیلی خوبه البته الان نسبت به قیمت جهانیش میگم و گرافیکشم که Geforce GT 750M هست که واقعا عالیه.و در اخر اینم بگم اگه وارد ایران بشه حدود 4 تومان قیمتش هست اما بعد از یه مدت کوتاه قیمتش پایینتر هم میاد.
sh68_sari
17-08-2013, 00:55
دوست عزیز حتی یک لحظه هم شک نکن خوب معلومه که N56VB بهتره از همه لحاظ.اولا اینکه CPU 3630QM خیلی قوی تر از 3610QM هست و دوما اینکه گرافیک 740M خیلی قویتر از 710M هست و سوما اینکه لپ تاپ N56VB خیلی رزولوشن عالی داره و در اخر هم اینو بدونین که کیفیت ساخت ایسوس خیلی بالاتر از ایسر هست.پس با این وضع N56VB هم کیفیت ساخت عالی تر و هم کانفیگ و سرعت غالی تری نسبت به ACER V3 571G داره.البته اینم بدونین که قیمت N56VB خیلی بالاتر از ایسر هست.
از کجا میگی کیفیت ساخت ایسوس بالاتره؟؟؟ من خودم acer v3 دارم روزی حداقل 12 ساعت روشنه بازی های سنگین هم انجام میدم آخ نمیاره، تو همین تایپیک مشکلات سخت افزاری لپ تاپ بری میبینی اکثرن asus حالا با چه مقایسه ای به کیفیت ساخت بالاتری رسیدین؟؟
درضمن مقایسه رو با قیمتش انجام بدین زیر 3 میلیون acer v3 حرف اوله
Acer انگار شانسی خوب و بد در میاد,شما برای اطمینان میتونی از چندتا تعمیر کار لپ تاپ پرس و جو کنی اکثرا میگن acer,MSI,Dell,خرابیشون زیاده ودیگه اینکه تمام قطعات بکار رفته در ایسوس بسیار باکیفیت است.
توی همینجا هم با اینکه برای خرابی ایسوس پست میازرن و سوال میکنن با این حال همونا بازم میگن ایسوس بگیرین (کمی پست ها رو بالا پایین کنید به ح ف من میرسین) :n06:
3aman021
18-08-2013, 01:32
قطعا ایسوس خیلی با کیفیته.من به شخصه تو بخش مشکلات خرابی های خیلی کمی از ایسوس دیدم.سری n که اصلا مشکل نداره!
omidtt1986
18-08-2013, 10:27
دوستان یه سوال داشتم بینه asus n56vb و asus n56vz کدوم بهتره؟؟
برای گیم میخوام
بعضی جاها برای گرافیک مینویسه gf650 میخواستم بدونم gf با gt فرق داره؟؟؟اگه داره کدم بهتره؟؟
gt 740 بهتره یا gt 650
650بهتره البته با اختلاف کم
از کجا میگی کیفیت ساخت ایسوس بالاتره؟؟؟ من خودم acer v3 دارم روزی حداقل 12 ساعت روشنه بازی های سنگین هم انجام میدم آخ نمیاره، تو همین تایپیک مشکلات سخت افزاری لپ تاپ بری میبینی اکثرن asus حالا با چه مقایسه ای به کیفیت ساخت بالاتری رسیدین؟؟
درضمن مقایسه رو با قیمتش انجام بدین زیر 3 میلیون acer v3 حرف اوله
دوست عزیز اولا اینو بگم که ایسر تو مدل های جدیدش خرابی زیاد داره ولی من مدل های قبلیشو دیدم خیلی ها هم ازش راضی بودن و علت این حرفم هم اینه که شما مثلا اگه تو پاساژهای معروف تهران مثل پایتخت و رضا و... برین تو یه گشت و گذار متوجه میشین که این برند برای فروش در خیلی از فروشگاه ها و مغازه ها کم شده که این به دو علت میتونه باشه یکی اینکه یا میتونه به خاطر ورود سختش داخل ایران باشه یا به علت کیفیت ساخت و خرابی های ان که همانطور که خودتون میدونید این مدل مشکلی برای ورود به ایران نداره پس میمونه همون کیفیت ساخت و خرابی هاش در مدل های جدیدش.اما من باز هم خودم رفتم و از فروشگاه ها و مغازه دارها پرسیدم که چرا این برند انقدر کم شده که اونها هم دلیلشو به خاطر خرابی های جدیدش گفتن که گفتن به دردسرش نمی ارزه. اما من باز هم قانع نشدم و رفتم پیش چندتا تعمیرکار لپ تاپ که شاید پیش 10 تا تعمیرکار رفتم و اونها هم از لپ تاپ هایی که گارانتی نداشتن و پیششون می اوردن میگفتن وحتی از یه کسی هم پرسیدم که میگفت برای گارانتی ها هم زیاد خرابی میاد اما اینو هم بگم که شاید تو مدل های جدیدش این طور شده و سری های جدیدش بهتر بشن به فرض مثال مثلا مثل ایرانخودرو که بعضی اوقات بعضی از ماشین هاش تو یه سال خیلی بدتر از سال های دیگست و اونم به خاطر کیفیت بد مونتاژ و محصولات بدش هست پس شاید یه لپ تاپ مثل شما خوب و یکی بد باشه و در اخر اینو هم بگم که من تو اونجا از همون تعمیرکارها یه چند مورد در مورد خرابی msi هم شنیدم البته تک و توک گفتن.
دوستان یه سوال داشتم بینه asus n56vb و asus n56vz کدوم بهتره؟؟
برای گیم میخوام
بعضی جاها برای گرافیک مینویسه gf650 میخواستم بدونم gf با gt فرق داره؟؟؟اگه داره کدم بهتره؟؟
gt 740 بهتره یا gt 650
دوست عزیز gf همون جبفورس هست و gt مدل جیفورس هست مثلا مثل gt 650 یا gtx 660.و در مورد اون سوالتون که 740 یا 650 بهتره باید بگم که دوست خوبمون M0fidi در بالا درست میگن و به زبان ساده باید بگم که اگه به گرافیک 650m عدد 100 رو بدهیم به 740 باید عدد 85 تا 90 رو بدهیم.
omid1380
23-08-2013, 15:41
البته خرابی دادن این لپ تاپ ها به خاطر اینه که اینا بیشتر تو دست مردم هستند
مثل این می مونه که بگیم چرا پراید تو تعمیر گاه ها زیاده
منظور من این نیست که ایسوس خرابی زیاد می ده یا یه برند دیگه
اگه با هر لپ تاپ درست بر خورد کرد خراب نمی شه
این اختلافا شاید به خاطر این باشه که ملت شاید به خاطر کمی اختلاف قیمت یه برند دیگه رو بگیرن
خوب مسلما لپ تاپی که قیمت کمتر داشته زیاد می شه و امار خرابیش هم بالا می ره
ممکنه تو ساخت کمی اختلاف باشه ولی زیاد نیست در حدی که بگیم این بهتره
البته خرابی دادن این لپ تاپ ها به خاطر اینه که اینا بیشتر تو دست مردم هستند
مثل این می مونه که بگیم چرا پراید تو تعمیر گاه ها زیاده
منظور من این نیست که ایسوس خرابی زیاد می ده یا یه برند دیگه
اگه با هر لپ تاپ درست بر خورد کرد خراب نمی شه
این اختلافا شاید به خاطر این باشه که ملت شاید به خاطر کمی اختلاف قیمت یه برند دیگه رو بگیرن
خوب مسلما لپ تاپی که قیمت کمتر داشته زیاد می شه و امار خرابیش هم بالا می ره
ممکنه تو ساخت کمی اختلاف باشه ولی زیاد نیست در حدی که بگیم این بهتره
اینو هم قبول دارم مثلا الان پرفروشترین لپ تاپ های ایران یکی z500 و یکی هم 4540 هستند و همچنین اینکه چون این مدل زیاد تو دست مردم قرار میگیره پس بالاخره اگه خرابی داشته باشه پس بیشتر تو دهن مردم میوفته اما من برند ایسر رو با دلیل گفتم که چرا این برند تو مدل های جدیدش اینطور شده.
alirezazzt
14-10-2013, 18:12
کسی میدونه این مدل ایسوس قبل از این که کمیاب بشه قیمتش چقدر بود؟
n56vb
i5
gt740
1366*768
3aman021
14-10-2013, 18:36
کسی میدونه این مدل ایسوس قبل از این که کمیاب بشه قیمتش چقدر بود؟n56vbi5gt7401366*768حدود 3300~3450
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.